به گزارش تسنیم ، جواد ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی امشب در نشست فوق العاده تعیین تکلیف خسارات باغداران در بحران اخیر که در فرمانداری دماوند برگزار شد، با تاکید بر اینکه کشاورزان قشر ضعیف جامعه هستند اظهار داشت: کشاورزان ما تلاش زیادی دارند اما حوادث غیرمترقبه نیز قابل اجتناب نیست و همیشه بروز این حوادث در انتهای فصل و زمان برداشت محصول بسیار ناگوار است.
وی افزود: دماوند در حوزه باغداری نمایشگاه زیبای ایران است و از نظر تنوع و کیفیت نیز در حدود ۹ هزار هکتار باغات مهم و خوب دارد و بروز این بحران جای نگرانی دارد.
وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با تاکید بر اینکه تلاش میکنیم در کنار کشاورزان کمکرسان آنها باشیم گفت: عدد اولیه خسارت را برآورد کردیم و در کل کشور این خسارات به ۱۰ هزار میلیارد تومان رسیده که حدس میزنیم این عدد افزایش پیدا کند. با توجه به بازدید میدانی مسئولان و به ویژه رئیس جمهور فردا در جلسه هیئت دولت این موضوع بررسی شده و امیدواریم تا بتوانیم مصوباتی خوبی را در این جلسه پیش بریم.
اعلام آمار خسارات جانی سیل به تفکیک استان / تهران، خراسان رضوی و مازندران دارای بیشترین خسارت
ایسنا: سازمان مدیریت بحران کشور آمار جانباختگان، مصدومان و مفقودین سیل اخیر را به تفکیک استانهای کشور اعلام کرد.
مرکز اطلاع رسانی سازمان مدیریت بحران کشور اعلام کرد: برابر آخرین آمارها در پی وقوع سیلاب در کشور دستکم ۶۹ نفر جان خود را از دست داده، ۴۵ نفر مفقود شده و ۴۱ نفر مصدوم شدند که این افراد به مراکز درمانی انتقال یافتند.
سیل در استان تهران بیشترین تعداد جانباخته، مفقودی و مصدوم را به خود اختصاص دادهاست. بر این اساس به ترتیب ۳۲، ۲۳ و ۱۵ نفر در جریان وقوع سیل در تهران کشته، مفقود و مصدوم شدهاند. بیشترین خسارات نیز در فیروزکوه و امامزاده داوود (ع) بوده است.
تهران، خراسان رضوی و مازندران دارای بیشترین خسارت
پس از استان تهران، خراسان رضوی، بیشترین فوتی را به خود اختصاص داده است. در این استان هفت تن جان خود را درپی سیل از دست دادند که از این تعداد شش تن از اتباع کشور عراق بودند. همچنین سه تن مفقود و سه تن نیز مصدوم شدند که این افراد نیز از اتباع کشور عراق هستند.
پس از تهران و خراسان رضوی، مازندران بیشترین تعداد جانباخته را به خود اختصاص داده است. در این استان شش در پی سیل جان خود را از دست دادهاند. ۱۲ نفر نیزمفقود هستند که جستجو برای یافتن آنها ادامه دارد. چهار تن از مصدومان سیلاب استان مازندران نیز به مراکز درمانی منتقل شدند.
سیستان و بلوچستان، یزد و لرستان نیز سه استانی هستند که آمار جانباختگان سیل در هرکدام از آنها پنج نفر است. در سیستان و بلوچستان یک تن نیز مصدوم و به بیمارستان منتقل شده اما درحال حاضر هیچ گزارشی از مفقودی در این استان به ثبت نرسیده است.
در استان یزد، چهار نفر نیز مفقود شدهاند که جستجو برای یافتن آنها ادامه دارد. همچنین با توجه به اینکه برخی منابع از مرگ هفت تن درپی سیل یزد خبر داده بودند، سازمان مدیریت بحران کشور به ایسنا اعلام کرد که پس از انتقال اجساد فوت شدگان به پزشکی قانونی تنها مرگ پنج تن درپی سیل در استان یزد به تایید رسید.
در هریک از دو استان کرمان ومرکزی نیز سه تن جان خود را از دست دادهاند. هیچ یک از این دو استان در حال حاضر گزارش مفقودی ندارند اما در هر یک از دو استان چهار نفر مصدوم شده و به بیمارستان منتقل شدهاند.
صاعقه جان سه تن را در خوزستان گرفت
در استان خوزستان نیز سه تن کشته شدهاند که البته دلیل مرگ آنها نه سیل بلکه اصابت صاعقه و رعد و برق بوده است. هفت نفر نیز در این استان مصدوم شدند که به مراکز درمانی انتقال داده شدند.
در استان چهارمحال و بختیاری یک مفقودی گزارش شده است، در استان سمنان شمار مفقودی ها دو تن بوده و یک مصدوم نیز به مراکز درمانی منتقل شده است. در هرمزگان دو مصدوم انتقالی به بیمارستان گزارش شده است.
آنطور که مهدی ولیپور، رییس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اعلام کرده است، از ابتدای مردادماه سیل و آبگرفتگی مناطقی از ۲۴ استان کشور را تحت تاثیر خود قرار داده که در حال حاضر عملیات امدادرسانی در ۱۵ استان ادامه دارد.
- 18
- 2