به گزارش فارس، علیرضا امیری امشب در گردهمایی کارگران ساوه به مناسبت گرامیداشت هفته تأمین اجتماعی در خانه کارگر این شهرستان اظهار کرد: بیش از ۶۰ درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی ماهانه حدود ۱۲ تا ۱۳ میلیون ریال و ۳۰ درصد باقیمانده نیز حدود ۲۰ میلیون ریال حقوق و مستمری دریافت میکنند که در مقابل سالها زحمت و تورم کنونی بسیار ناچیز است.
وی اظهار کرد: فرزندان بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز با مشکلاتی مانند اشتغال مواجه هستند و بیشتر آنها بهرغم تحصیلات دانشگاهی بیکار هستند که این امر نیز بر مشکلات و نگرانیهای این قشر افزوده است.
عضو کانون عالی بازنشستگان کشور با اشاره به بدهی سنگین دولتها به سازمان تأمین اجتماعی بیان کرد: تا زمانی که دولت نتواند بدهی خود را به تأمین اجتماعی پرداخت کند این سازمان نمیتواند به وعدههایش عمل کند.
امیری گفت: سازمان تأمین اجتماعی در شرف ورشکستگی است و به جای نگرانی برای این سازمان، برخی افراد نگران ورشکستگی بانکها بابت دریافت وام تأمین اجتماعی هستند که این جای افسوس دارد.
وی افزود: در کشورهای اروپایی دولتها در کنار حقوق مناسب خدمات بسیار خوبی به بازنشستگان ارائه میکنند و آنان از تمام خدمات دولتی بهرهمند هستند.
عضو کانون عالی بازنشستگان کشور با اشاره به مشکل عدم انجام خدمات سونوگرافی بخش خصوصی در این شهر به دلیل عدم پرداخت شرکتهای بیمهگر مانند تأمین اجتماعی و سلامت اظهار کرد: جامعه کارگری بااقتدار برای رفع این مشکل اقدام کرد و به نتیجه رسید.
امیری با اشاره به نداشتن بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی ادامه داد: این قشر برای بهرهمندی از بیمه تکمیلی باید هزینه گزافی را پرداخت کنند که باوجود اینکه ۸۰ تا ۹۰ درصد بازنشستگان بیمار هستند، چالش بزرگی برای این قشر است.
وی گفت: در برنامه ششم توسعه ماده ۱۳ همسانسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی مصوب شد که تاکنون نسبت به این مهم اقدامی صورت نگرفته است.
عضو کانون عالی بازنشستگان کشور با اشاره به حذف ماده ۴۱ تأمین اجتماعی افزود: حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد درآمد سازمان از این ماده تأمین میشود و در صورت حذف آن دردسرساز است.
امیری اظهار کرد: وجود ۴ مرکز درمانی تأمین اجتماعی در استان مرکزی جوابگوی نیاز بیش از ۹۳۰ هزار نفر تحت پوشش نیست.
- 17
- 4