یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۳:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۷۲۰۳
مسکن، راه، عمران

معاون بنیاد مسکن خبر داد

کمک بلاعوض ۷میلیونی دولت به خریداران مسکن مهرهای بدون متقاضی

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,مسکن و عمران,مسکن مهر
معاون بنیاد مسکن با بیان اینکه کمک به خرید مسکن مهر در طرح مسکن حمایتی برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: اگر تقاضا برای مسکن مهر فاقد متقاضی وجود داشته باشد تا ۷میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند.

به گزارش تسنیم، جواد حق‌شناس با اشاره به اینکه طبق قانون اساسی تأمین مسکن برای اقشاری که توان تأمین مسکن را ندارند به‌عهده دولت است، گفت: مسکن اجتماعی برای ۴ دهک برنامه‌ریزی شده است که شامل ۲ فصل کلی مسکن حمایتی و مسکن اجتماعی و شامل ۷ برنامه است.

 

 حق‌شناس به جزییات مسکن حمایتی پرداخت و ادامه داد: مسکن حمایتی برای آن دسته از افرادی که قادر به تأمین زمین برای ساخت مسکن هستند، دولت تسهیلاتی برای تأمین مسکن به‌صورت ملکی در اختیار آنان قرار می‌دهد. معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن تأکید کرد: ۳۳ برنامه در مسکن حمایتی پیش‌بینی شده است؛ کسانی که تمایل به ساخت مسکن دارند می‌توانند از تسهیلات (بر حسب جمعیت شهرها) ۳۰ ــ ۴۰ و ۵۰ میلیون تومان استفاده کنند.

 

وی افزود: تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی برای شهرهای زیر ۲۰ هزار جمعیت، ۴۰ میلیون تومان برای شهرهای ۲۰۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر و همچنین تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی برای بیش از ۵۰۰ هزار نفر است. حق‌شناس تأکید کرد: افرادی که زمین دارای پروانه ساختمانی هستند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند. وی افزود: نوع دوم مسکن حمایتی به‌صورت خرید مسکن ملکی است به‌گونه‌ای که افراد در همان شهری که ساکن هستند می‌توانند مسکنی تا ۲۰ سال ساخت خریداری کنند، این طرح کمک می‌کند افراد برای خرید از تسهیلات استفاده کنند.

 

۷میلیون تومان کمک بلاعوض برای خرید مسکن مهر فاقد متقاضی

 وی با بیان اینکه کمک به خرید مسکن مهر در این طرح برنامه‌ریزی شده است، تصریح کرد: اگر تقاضا برای مسکن مهر فاقد متقاضی وجود داشته باشد تا ۷ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند. وی با تأکید بر اینکه در برنامه مسکن حمایتی ۳۵۵ هزار نفر از تسهیلات این طرح استفاده می‌کنند، گفت: در سال ۹۶، ۱۰ هزار واحد برای ساخت مسکن، ۲۰ هزار واحد برای خرید مسکن ملکی، ۵ هزار واحد برای مسکن مهر فاقد تقاضا از تسهیلات مسکن حمایتی برخوردار می‌شوند.

 

 معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن، طرح مسکن اجتماعی را برای گروهی از متقاضیانی که آورده لازم را برای ساخت یا خرید ندارند، دانست و گفت: در مسکن اجتماعی برنامه دولت در قالب مسکن اجاره‌ای است به‌طوری که ۲ برنامه برای آن پیش‌بینی شده است.

 

حق‌شناس افزود: برخی از نهاد‌ها و دستگاههایی که خانوارهای تحت پوشش دارند اگر برنامه‌ای برای ساخت مسکن دارند می‌توانند از زمینی که دولت در اختیار آنان قرار می‌دهد برای ساخت مسکن اجاره‌ای بهره برداری کنند.

وی تصریح کرد: این نهاد‌ها می‌توانند از کمک تسهیلات مسکن استیجاری که در شهرهای کوچک ۶۰۰ میلیون تومان، شهرهای متوسط ۸۰ میلیون تومان و مراکز استان‌ها ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ترجیحی و دارای یارانه برای ساخت مسکن اجاره‌ای استفاده کنند.

 

معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: نهادهای مذکور باید تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن منعقد کنند تا مسکن اجاره‌ای را به‌مدت ۱۰ سال در اختیار کسانی که در این برنامه واجد شرایط کمک مسکن هستند قرار دهند، در این طرح نرخ اجاره ترجیحی خواهد بود. حق‌شناس تأکید کرد: افرادی هم که از طرح زمین دولت استفاده کنند می‌توانند به‌صورت توافقی ۶۰۰ درصد مسکن ملکی بسازند و بفروشند و ۴۰ درصد از مسکن تولیدی را به‌مدت ۱۰ سال در اختیار افراد تحت نظارت بنیاد مسکن و گروه‌های مخاطب قراردهند.

 

پرداخت کمک اجاره و رهن به متقاضیان

 وی افزود: عده‌ای از افراد نیز که در خانه‌های اجاره‌ای زندگی می‌کنند می‌توانند از کمک اجاره برای شهرهای کوچک زیر ۵۰۰ هزارنفر، ۲۰۰ هزار تومان و شهرهای بالای ۵۰۰ هزارنفر، ۴۰۰ هزار تومان در ماه برخوردار شوند. حق‌شناس تأکید کرد: نرخ محاسبه اجاره از روی آمار است که سالیانه ۱۰ درصد افزایش می‌یابد. وی ادامه داد: در برخی شهر‌ها که مالکین مسکن را به‌صورت رهن در اختیار مستأجران قرار می‌دهند، پیش‌بینی شده که کمک رهن اجاره قرض الحسنه در اختیار آنان قرار داده شود.

 

معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: مکاتباتی با بانک مرکزی برای ابلاغ به سایر بانک‌ها و سازمان برنامه و بودجه برای تأمین منابع مورد نیاز و یارانه‌ای که باید به متقاضیان داده شود، صورت گرفت. حق‌شناس با اشاره به اینکه تأمین این منابع از محل یارانه‌هاست تأکید کرد: ۴۲۷۷ میلیارد تومان تسهیلاتی است که به‌صورت یارانه به متقاضیان پرداخت می‌شود و علاوه بر آن کمک سودی که بانک‌ها باید با نرخ ترجیحی ۴ درصد پرداخت کنند.

 وی افزود: هماهنگی‌هایی با سازمان ملی زمین و مسکن برای تأمین زمین صورت گرفته است تا برای هر استانی بر حسب تعداد اجاره نشینان کم‌درآمد استانی تعیین شود.

 

 معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: در طرح مسکن اجتماعی به‌خلاف مسکن مهر رویکرد محله‌محوری است یعنی در مکانهایی که دارای خدمات زیربنایی و روبنایی است مسکن ساخته شود و یا در نقاطی که خود متقاضیان زمین دارند در همان نقاط اقدام به ساخت مسکن کنند. وی تصریح کرد: در بحث اجاره هم، مجتمع‌های کوچک اجاره‌ای در داخل محدوده قانونی شهر‌ها پیش‌بینی شده است.

 

وی تأکید کرد: استفاده از بافت فرسوده نیز در این طرح پیش‌بینی شده است. حق‌شناس از چگونگی شناسایی افراد هدف در این طرح گفت: سامانه‌ای در دست طراحی است و افراد با ثبت نام می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

 

معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن ادامه داد: دو دستگاه اصلی کمیته امداد حضرت امام و سازمان بهزیستی، متقاضیان کم‌درآمد تحت پوشش را معرفی می‌کنند و بنیاد مسکن شناسایی آن دسته از متقاضیانی را که تحت پوشش نیستند، تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام خواهد داد. وی تأکید کرد: به‌محض تأمین اعتبار قسمت اول طرح که تأمین کمک اجاره و رهن است به‌سرعت انجام خواهد شد.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش