چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۲۵ - ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۸۰۱
اصناف و قیمت ها

خرید اقساطی لوازم التحریر در سال تحصیلی جدید/ فصل اوج کار صنف نوشت افزار فروشان خزان شد

لوازم التحریر,خرید اقساطی لوازم التحریر
در حالی که پای فروش اقساطی لوازم التحریر دانش آموزان سال تحصیلی ۱۴۰۲ هم به بازار این محصولات باز شده است، رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی می‌گوید: با اینکه در حال حاضر بازار باید فصل اوج کار بخش نوشت افزار باشد، اما تقریبا رکود حاکم است و مشتری نتوانست رونق ایجاد کند.

با گشتی در فضای مجازی متوجه آگهی‌های فروش اقساطی نوشت افزار و لوازم التحریر شده ایم؛ تبلیغ فروشی که شرایط و مزایای استفاده از خرید اقساطی برای مشتریان فروشگاه‌های اینترنتی را چنین نشان می‌دهد، «از این پس می‌توانید با دریافت وام خرید کالا به صورت اقساطی نوشت افزار خود را از فروشگاه لوازم التحریر ما تهیه کنید. با مطالعه و مشاهده آموزش تصویری دریافت وام، مزایا و مدارک دریافت این وام و اطلاعات لازم جهت خرید اقساطی لوازم التحریر را به دست می‌آورید».

بازار بین الحرمین و جعفری تهران از معروف‌ترین بازار‌های تهران و از پر جمعیت‌ترین مراکز خرید در تهران است. هر ساله با شروع فصل مدرسه‌ها یعنی آغاز ماه مهر، همه مردم در تکاپوی خرید لوازم التحریر و وسایل ضروری دانش آموزان خود برای مدرسه می‌افتند، حتی دانشجویان هم برای خرید وسایل مورد نیاز خود برای دانشگاه جهت سال تحصیلی جدید، آماده می‌شوند.

بازار نوشت افزار و لوازم التحریر که از دیرباز در واپسین روز‌های فصل تابستان جای سوزن انداختن در آن نبود و محصلان با شور و شوقی خاصی تمامی نوشت افزار مورد نیاز خود را خریداری می‌کردند، این روز‌ها تورم گریبان آن را گرفته و خبری از جنب و جوش‌های گذشته در این بازار نیست.

رکود در فصل اوج کار بخش نوشت افزار

موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی در گفتگو با اقتصاد ۲۴ اظهار کرد: در سال جاری رکود کاملا بر صنف نوشت افزار حاکم است، کار ما فصلی است و با اینکه در حال حاضر باید فصل اوج کار بخش نوشت افزار باشد، اما تقریبا رکود در آن حاکم است و به‌صورت معمولی خرید و فروش انجام می‌شود.

وی ادامه داد: سطح بازار و خرده فروشی‌ها را رصد کردیم و با توجه به گران شدن کالاها، قدرت خرید مردم هم کاهش پیدا کرده است؛ قبلا مردم در این فصل به‌صورت یکجا تمام نیاز‌ها و لوازم‌التحریر فرزاندنشان را خرید می‌کردند و می‌رفتند تا سال بعد، اما در شرایط فعلی هزینه‌ها را مدیریت کردند و مقطعی خرید می‌کنند به طوری که تا حدی که نیاز ضروری فرزندشان برای مدارس است را فراهم و در طول سال باقی لوازم را خریداری می‌کنند.

این فعال صنفی ادامه داد: برای سال تحصیلی جدید، هزینه لوازم التحریر دانش آموزان به شدت بر مخارج خانوار‌ها تأثیرگذار است. از این رو مردم برای خرید لوازم مورد نیاز تحصیل دانش آموزان کمتر به بازار مراجعه می‌کنند و سعی بر کاهش هزینه‌های خود دارند.

تورم چالش اصلی صنف نوشت افزار‌ها

فرزانیان افزود: بنابراین در حال حاضر تورم یکی از چالش‌های اصلی صنف ماست و بسیار تأثیرگذار بوده است به طوری که مدیریت اکثر مردم به این شکل شده که در طول سال خرید خود را انجام دهند.

رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی گفت: ابتدای سال جاری قیمت انواع نوشت افزار‌ها با توجه به نوع، جنس و هزینه‌های تولید کننده ۳۰ درصد افزایش داشته است، اما با نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس قیمت لوازم التحریر ثبات داشته و افزایش قیمتی اعمال نشده است، حتی در برخی از موارد و بر روی برخی از محصولات کاهش قیمت هم اعمال شده است.

فرزانیان در خصوص عرضه لوازم التحریر در فروشگاه‌های اینترنتی هم گفت: عرضه لوازم التحریر توسط فروشگاه‌های اینترنتی تحت کنترل و نظارت اتحادیه نیست.

خبری از خریدار نوشت افزار نیست

محمد، یکی از فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار در بازار بین الحرمین می‌گوید: امسال تمام امیدمان به فصل بازار مدارس بود که شاید یک تکانی به کسب و کار‌های ما بخورد، اما متأسفانه مردم برای خرید لوازم و کالا‌های اساسی مورد نیاز سفره‌های خود مانده اند چه برسد به خرید دفتر و مداد! برای همین امسال فروش اقساطی لوازم التحریر یکی از مولفه‌های جدید برای فعالان این بازار در راستای تقویت و حفظ سرمایه هایشان شده است.

وی می‌افزاید: فروشگاه‌های اینترنتی با آگهی‌ها به دنبال جذب مشتری هستند. فروش اقساطی و تنوع در محصولات با معرفی اجناس خارجی نیز از برنامه‌هایی است که برخی از فعالان این عرصه با تعطیلی و یا تغییر شغل خود، به دنبال فروش لوازم التحریر در فضای مجازی شده اند.

این فروشنده در بازار لوازم التحریر ادامه می‌دهد: ابتدای سال به دلیل افزایش هزینه‌های جاری مانند کرایه مغازه، بیمه، هزینه تولید و واردات لوازم التحریر، بیشتر اجناس مرتبط ۳۰- ۳۵ درصد گران شد، اما با توجه به تورم بیش از ۵۰ درصدی حاکم در اقتصاد، باز هم فروشندگان تاب ادامه فعالیت نداشته و منتظر رسیدن فصل خرید لوازم التحریر بودند.

این کاسب بازار لوازم التحریر و نوشت افزار تأکید می‌کند: با همین شرایط احتمال ریزش نیمی از فعالان این بازار تا پایان سال قطعی است.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش