به گزارش فارس، امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت خام با پیش بینی افزایش تقاضا در ماه های پیش رو افزایش یافت و حتی نگرانی ها از شیوع گسترده ویروس کرونا (corona) در هند نیز مانع افزایش قیمت نشد.
امروز قیمت نفت برنت با ۴۰ سنت افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۶۷.۶۷ دلار به فروش رفت. قیمت نفت وست تگزاس آمریکا هم رشد ۳۷ سنتی داشت و به قیمت ۶۴.۲۳ دلار معامله شد.
خبرگزاری رویترز نوشت: قیمت نفت خام امروز پنجشنبه تحت تأثیر پیش بینی تقاضای شارپی در تابستان و بهبود تقاضا در ماه های آینده علیرغم شیوع گسترده بیماری کووید ۱۹ در هند، ژاپن و برزیل افزایش یافت.
سازمان کشورهای صادرکننده نفت، بهمراه همپیمانان غیراوپکی به دنبال افزایش عرضه نفت در بازار هستند. آن ها می خواهند طرح کاهش تولید نفت را تا حدودی از ماه می تا جولای تعدیل کنند.
پیش از این اوپک پیش بینی کرده بود که در سال ۲۰۲۱ تقاضا برای نفت خام روزانه ۶ میلیون بشکه افزایش یابد. همچنین این سازمان انتظار دارد که ذخایر جهانی نفت در ماه جولای به ۲.۹۵ میلیارد بشکه برسد که از میانگین فاصله سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ پایین تر است. ظاهرا «طرح کاهش تولید نفت» که چند سالی است توسط کشورهای موسوم به اوپک پلاس اجرا میشود بر کاهش ذخایر نفت جهانی تأثیر گذاشته است.
در این میان سیتی گروپ هم اعلام کرده ذخایر فعلی نفت جهانی نشان می دهد که بازار به نقطه تعادلی خود نزدیک شده است. بانک سیتی گروپ همچنین انتظار دارد که برنامه واکسیناسیون در شمال آفریقا و اروپا باعث افزایش تقاضا بشود و در ماه های تابستان رکورد تاریخی ۱۰۱.۵ میلیون بشکه در روز را ثبت کند. این در حالی است که قرنطینه خانگی در هند و برزیل تا حدودی این افزایش تقاضا را کمتر می کند.
***
قیمت جهانی نفت تابستان امسال به ۸۰ دلار می رسد
گلدمن ساچز پیش بینی کرده که طی ۶ ماه آینده تقاضای برای نفت جهش زیادی خواهد کرد و قیمت را افزایش می دهد.
ساچز اعلام می کند افزایش تقاضا عمدتاً به علت بالا رفتن سفرها در ایام تابستان و نیز افزایش واکسیناسیون در اروپا اتفاق می افتد که بزرگترین جهش تقاضا را با ۵.۲ میلیون بشکه در روز طی ۶ ماه آینده به ثبت می رساند.
گلدمن ساچز می افزاید: قیمت نفت در تابستان امسال به ۸۰ دلار در بشکه می رسد که دلیل عمده آن افزایش تقاضا در بازارهای جهانی است.
اوایل ماه جاری گلدمن ساچز اعلام کرده بود که باتوجه به افزایش تقاضای نفت لازم است کشورهای موسوم به اوپک پلاس ۲ میلیون بشکه در روز به بازار در سه ماهه سوم بیشتر تزریق کنند.
اوایل آوریل هم اینوست منت بانک، اعلام کرده بود که ذخایر نفت باید تا پاییز ۲۰۲۱ به تعادل برسد.
- 14
- 2