به گزارش ایلنا، شاخص کل بورس تهران در ادامه روند نوسانی خود با ریزش بیش از ۳۶ هزار واحدی تا ساعت ۱۰ صبح امروز، به عقبگرد خود در کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی ادامه داد.
شاخص هم وزن نیز افت بیش از ۴۳۰۰ واحدی دارد.
نمادهای فارس، فولاد، فملی، کگل، شرکت سرمايه گذاری تأمين اجتماعی، کچاد و وبملت زیادترین تاثیر منفی را در این کاهش داشته است.
شاخص فرابورس نیز افت بیش از ۲۳۰ واحدی دارد.
آشتیانی:اخطار به سازمان بورس برای واگذاری غیرقانونی استقلال و پرسپولیس/ چگونه در چند روز مشکل بدهی ها حل شد؟
قائم مقام سابق سازمان تربیت بدنی گفت:به سازمان بورس هشدار می دهم که مراقبت باشد در آینده بخاطر تخلفات مورد مؤاخذه قرار نگیرد.
امیرضا واعظ آشتیانی در گفتگو با فارس در مورد اینکه وزارت ورزش و جوانان ادعا کرده باشگاه های استقلال و پرسپولیس در آستانه واگذاری هستند، اظهار داشت :چندی پیش وزیر ورزش مدعی شد بدهی های دو باشگاه در مقابل دارایی های آنها ناقابل است و این اظهارنظر همین چندروز پیش صورت گرفته. حال چطور شده ظرف چند روز تمام بدهی ها و مشکلات این دو باشگاه به یکباره حل شده؟ مگر برای ورود به فرابورس، براساس مقررات گزارشات مالی شرکت ها، نباید سه سال به طور مستمر مثبت و سپس توسط مجمع بررسی شود. چطور ممکن است رئیس مجمعی که ادعاکننده بود بدهی های دو باشگاه ناقابل است، به یکباره تصمیم به واگذاری دو باشگاه گرفته؛ آن هم در حالی که وضعیت بدهی ها و دیگر مشکلات این دو باشگاه معلوم نیست؟
وی افزود :به سازمان بورس هشدار می دهم مراقبت باشد در آینده به خاطر تخلفات مورد مؤاخذه قرار نگیرد. با توجه به تناقضات مربوط به بدهی ها و اینکه یک شرکت برای ورود به بورس باید سه سال عملکرد مثبت مالی ارائه کند، این سازمان باید مراقب باشد تا این دو باشگاه به صورت غیرقانونی وارد نشوند. به نظر می رسد این اقدام با فشار دولتی ها در حال صورت گرفتن است اما سؤال اینجا است فرض کنید تمام بدهی دو باشگاه هم پرداخت شده، آیا با می خواهند ۱۰ درصد این دو باشگاه را وارد بورس کنند؟ این سؤال هم وجود دارد که در پایان سال مالی وقتی حسابرسی صورت می گیرد ، آیا کسی که سهم دو باشگاه را می خرد، به صورت نذری این کار را می کند یا می خواهد از آنها سود ببرد؟ این مدیران و این کسانی که می خواهند دو باشگاه را وارد بورس کنند، چه راهکارهایی دارند که استقلال و پرسپولیس به سوددهی برسند.
آشتیانی متذکر شد :آقایان مرتب به اموال دو باشگاه اضافه می کنند اما این اضافه کردن با اینکه دو باشگاه زیان ده هستند کاملاً منافات دارد. مدیران مربوطه برای زیان دهی دو باشگاه چه برنامه ای دارند؟ وقتی اموال دو باشگاه بالا می رود و به دارایی آن اضافه می شود، انتظار سهامدار نیز بالا می رود که سود بیشتری ببرد. فرض کنید نصف تهران به نام استقلال و پرسپولیس شود، برای بازدهی، سوددهی و جلوگیری از زیان دهی دو باشگاه چه راهکارهایی وجود دارد؟ فرض کنیم آقایان راهکارهای درآمدزایی هم دارند که اگر اینگونه است، چرا در این چند سال چیزی از آنها ندیده ایم.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال به فارس اعلام کرد :هدف از این واگذاری فقط به این علت است که وزارت ورزش حرف خود را به کرسی بنشاند و بعدها ادعا کند ما به قول مان عمل کردیم اما بارها گفته ام که این مسئله دولت آینده را به دردسر می اندازد. سال آینده که مجمع برگزار شود، مشخص نیست با چه راهکارهایی می خواهند در مورد سود سهام توضیح بدهند. آیا با راهکارهای فعلی می خواهند چنین کاری کنند؟ بهتر است برای بدهی های دو باشگاه و همچنین نحوه واگذاری برای مردم شفاف سازی صورت بگیرد. این آقایان نه پاسخگو هستند و نه شفاف سازی می کنند.
وی ادامه داد:مدیرانی که برای این دو باشگاه کار می کنند، به هیچ وجه دوراندیشی ندارند؛ نه با قانون تجارت آشنا هستند و نه آینده نگری دارند. مشخص نیست آیا با این افراد قرار است دو باشگاه به سودآوری برسد. اگر اینگونه است که واقعاً باید تأسف خورد.
- 17
- 2