به گزارش اتاق تهران، هر هفته دو میلیاردر در چین متولد می شوند، تقریبا تمام تازه واردان، خودشان ثروت را ساخته اند تا از ارث خانوادگی استفاده کنند.
اما آنچه باعث می شود، میلیاردرهای چینی بیشترین تاثیر را داشته باشند، مسیر شگفت انگیزی است که ثروتمندان آن اخیرا طی کرده اند. در حالیکه میلیاردرهای سراسر جهان در حال پیر شدن هستند، اما این طبقه از چینی ها به طور متوسط در سن ۵۵ سالگی به سر می برند که شش سال از همتایان خود در ایالات متحده و ۷ سال از همتایانشان در اروپا، جوان تر هستند.
*لیست میلیارد دلاری
یکی از راه هایی که چینی ثروت جمع می کنند، از طریق بازار سهام است. در مقایسه با غرب که در آن میانگین زمان برای شروع استارت آپ ها به طور عمومی بیش از ۱۰ سال است، کارآفرینان آسیایی ترجیح می دهند، لیست شرکت های خود را زودتر از طریق عرضه اولیه عمومی راه بیندازند.
با راه های بسیاری که برای جمع آوری کمک های مالی وجود دارد، استارت آپ های جوان امریکایی در حوزه تکنولوژی از وال استریت مانند طاعون دوری می کنند.
اوبر، Airbnb، Pinterest و Dropbox همگی از استارت آپ های برجسته با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد دلار هستند که به آرامی رشد می کنند و پایدار هستند. برعکس، بنیانگذاران چینی شجاعانه شرکت های خود را به جلو هدایت می کنند.
*بزرگترین املاک و مستغلات
بزرگان فناوری به کنار، قیمت املاک و مستغلات چینی و همچنین هزینه های زیربنایی کمک کرد تا ثروت تازه واردان زیاد شود. به طوری که ارزش خالص جمعی ۷ توسعه دهنده این کشور از ابتدای سال ۴۴ میلیارد دلار اضافه شده است. با وجود تلاش های دولت برای آرام کردن بازار داغ املاک، با محدود های مختلف وام و محدودیت های خرید، حباب قیمت ها در شهرهای پیشرو که یکی از مهمترین شهر های جهان هستند مانند شانگهای و شنزن به بیش از ۶۰ درصد در سه ماه اول سال رسید.
خو جیاین، بنیانگذار China Evergrande، کسی که در یک خانواده روستایی متولد شده است، دارایی اش در سال ۲۰۱۷، ۲۷۲ درصد افزایش یافت.
در حال حاضر، خو در لیست ثروتمندان آسیایی در کنار جک ما، رییس غول تجارت الکترونیک علی بابا، و پونا ما مدیرعامل Tencent قرار گرفته است.
رشد سرمایه گذاری در املاک و مستغلات چین در ماه های اخیر به دلیل افزایش تقاضا رخ داده و هیچ نشانه ای از کاهش آن دیده نمی شود. اگرچه شی جینپینگ، رییس جمهور چین در نوزدهمین کنگره حزب با صدای بلند گفت که «مسکن برای زندگی است، نه احتکار».
*صرف هزینه های فرهنگی
همانطور که ثروت ایجاد می شود، مطالعات نشان می دهد که میلیاردرهای آسیایی در تلاش برای کشف هویت های جدید از طریق میراث فرهنگی هستند. آنها بیشتر درگیر هنر شده اند و به طور فزاینده ای در ورزش سرمایه گذاری می کنند. میلیاردرهای امریکایی هنوز از مجموعه داران برتر آثار هنری در سطح جهان هستند، اما چینی ها با تاسیس موزه های خصوصی در آسیا که در دهه گذشته رشد کرده است، فعال تر شده اند.
- 19
- 3