سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۲۶ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۲۴۵۵
اقتصاد جهانی

همه برندهای تجاری ایوانکا ترامپ

ایوانکا ترامپ,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,اقتصاد جهان
 به نظر می‌رسد که دردسرهای خاندان دونالد ترامپ در کاخ سفید تمامی نداشته باشد.

به گزارش اقتصادنیوز دونالد ترامپ در طول رقابت‌های انتخاباتی بارها شعارهایی از قبیل «حمایت‌ از کسب‌وکارهای آمریکایی» و «قدرتمند ساختن دوباره آمریکا» را سر می‌داد.

 

۱۳ برند تجاری دختر ترامپ در چین

در راستای عمل به این وعده‌های انتخاباتی، او با افزایش تعرفه وارداتی برخی کالاها، جنگ تجاری را به‌طور علنی با شرکای تجاری خود به‌ویژه چین آغاز کرد. پرسشی که در این رابطه مطرح می‌شود این است که آیا واقعا رئیس‌جمهوری تاجر آمریکا همان‌طور که بیان می‌کند به وعده‌های خود پایبند است و اقدامات تجاری اخیر او نظیر افزایش تعرفه واردات و خروج از «پیمان همکاری کشورهای حوزه اقیانوس آرام (TPP)» در راستای منافع کشورش است یا اینکه همان‌طور که کارشناسان هشدار داده بودند موضوع «تضاد منافع» در دولت او مطرح است؟ به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل روزنامه «دنیای اقتصاد»، روزنامه انگلیسی «دیلی‌میل» در گزارشی مدعی شده است که طی ۳ ماه اخیر، سیزده برند تجاری ایوانکا ترامپ – دختر دونالد ترامپ – تاییدیه‌های لازم را از دولت چین به‌دست آورد.

 

به گزارش این روزنامه، تاییدیه سیزدهمین برند ایوانکا ترامپ که روز یکشنبه صادر شد درحالی است که تنها چند روز پس از آن، ترامپ قول داد موانع کسب‌وکار شرکت چینی «زد‌تی‌ای» را در داخل آمریکا به‌منظور حمایت از شغل‌های چینی رفع کند.  صدور آخرین تاییدیه برندهای تجاری دختر ترامپ همچنین تنها چند روز پس از بیانیه استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری دولت ترامپ، در رابطه با توقف جنگ تجاری آمریکا با چین صورت گرفته است. این تاییدیه‌ها با موافقت دولت چین با اعطای وام ۵۰۰ میلیون دلاری برای توسعه یک پروژه در اندونزی که شامل زمین‌های گلف و هتل‌های لوکس «سازمان ترامپ» است همزمان شده است. روز یکشنبه، دولت چین تاییدیه نهایی سیزدهمین برند ایوانکا ترامپ را در سه ماه گذشته صادر کرد که نوعی رکورد برای اداره برندهای تجاری چین است. در این دوره همچنین دولت چین تاییدیه موقت ۸ برند تجاری دیگر شرکت ایوانکا ترامپ را صادر کرد که در صورت نبود مانع به تایید نهایی خواهند رسید. این سیزده برند شرکت ایوانکا ترامپ شامل پتوی نوزاد، عطر، لوازم آرایشی، ظروف، آینه‌، مبلمان، کتاب، قهوه، شکلات، عسل و... است.

 

گرچه درخواست این برندهای تجاری بیش از یک سال پیش به دولت چین تسلیم شد (اندکی پیش از آنکه ایوانکا ترامپ به‌عنوان مشاور رایگان دولت ترامپ مشغول به کار شود)، اما تمام‌ آنها در هفتم ماه مه امسال مورد تایید قرار گرفت (پنج روز پس از آن دونالد ترامپ قول داد موانع کسب‌وکار شرکت «زد‌تی‌ای» چین را در داخل آمریکا رفع کند). به گزارش «دیلی‌میل»، گرچه ایوانکا ترامپ مدیریت برندهای شرکت‌های خود را واگذار کرده و دارایی‌های خود را در شرکت انحصاری خانواده ترامپ قرار داده است، اما او همچنان در سود این برندها شریک است. پس از تایید نهایی برندها، اکنون ایوانکا ترامپ از حق انحصاری برای عرضه تولیدات خود در بازارهای چین برخوردار است، امری که میلیون‌ها دلار سود برای او به همراه خواهد داشت.

 

فِرِد ورتیمر، رئیس سازمان غیرانتفاعی «دموکراسی ۲۱»‌ در این باره می‌گوید: «برخی کشورها شک ندارند این اتفاقات برای راضی نگه داشتن دونالد ترامپ است. سایر کشورها نیز درخواست‌های تجاری شرکت دختر ترامپ را غیرقابل رد می‌دانند.» روز جمعه ترامپ اعلام کرد برای ادامه فعالیت غول مخابراتی چین (زد‌تی‌ای) به توافق رسیده است.  او برخی جریمه‌های این شرکت را در ازای ضمانت‌های امنیتی لغو کرد. این اقدام ترامپ خشم هر دو حزب دموکرات‌ و جمهوری‌خواه را به‌دنبال داشت، چرا که به اعتقاد آنها این شرکت چینی با دروغ به دولت آمریکا، تحریم‌هایی ایران و کره‌شمالی را نقض کرده است. بر این اساس شرکت «زد‌تی‌ای» برای جبران نقض تحریم‌های آمریکا و فروش تجهیزات به ایران و کره‌شمالی به پرداخت حداکثر یک میلیارد دلار جریمه محکوم شد. در عوض وزارت بازرگانی آمریکا ممنوعیت ۷ ساله خرید این شرکت چینی از شرکت‌هایی آمریکایی را لغو کرد.

 

به گزارش «دیلی‌میل» درحالی‌که دونالد ترامپ و دخترش سعی می‌کنند برندهای جهانی خود را بسازند – عمدتا از طریق صدور مجوز دولتی – در برخی کشورها نیز پیگیر ثبت نشان‌های تجاری هستند. این برندسازی‌ در سایر کشورها نگرانی قانون‌گذاری اخلاقی را به همراه داشته است، چراکه اغلب آنها توسط دولت‌های خارجی تضمین شده‌اند و سودآوری چشم‌گیری برای خانواده ترامپ ایجاد خواهند کرد. نگرانی درخصوص نفوذ سیاسی در این برندسازی‌ها به‌ویژه در چین – از آنجایی که دادگاه‌ها و قانون‌گذاری‌ها در این کشور به نفع حزب کمونیست است – بیشتر است. در این باره مقامات چینی تاکید کرده‌اند که درخواست برای ثبت این برندهای تجاری مطابق با قوانین این کشور بررسی می‌شوند. براساس آمارهای «سازمان جهانی مالکیت معنوی» شرکت ایوانکا ترامپ بعد از شروع به کار دولت پدرش، همچنین برنده سه برند تجاری در فیلیپین شده است.

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش