غیبت در کنکور
داوطلبان باید برطبق ضوابط تعيين شده برای آزمون سراسری ورودی دانشگاه ها، به منظور کسب رتبه مجاز و انتخاب رشته، بموقع در جلسه حاضر شوند. بنابراین درصورت عدم حضور بموقع متقاضیان در حوزه امتحانی به هر دلیلی و عدم امضای برگه حضور در جلسه توسط آن ها، مشمول قانون غیبت در کنکور میشوند. صرفا غیبت متقاضی در کنکور به این معنی نیست که از شرکت کردن در این ازمون، محروم میشود بلکه هیچ مانعی بر سر این متقاضیان نخواهد بود.
به عنوان مثال، اگر فردی با شرکت در کنکور سراسری سال گذشته توانست در یکی از رشته های دوره روزانه، پس از اعلام نتایج اولیه و انتخاب رشته، قبول شود ولی در دانشگاه ثبت نام نکرد یا از آن انصراف داد، مجوز نام نویسی مجدد و شرکت در کنکور جدید را دارد.
مشمولان غیبت کنکور باید این نکته را در نظر بگیرند که هیچ رتبه ای در زمان اعلام نتایج، برای آنها صادر نمیشود. همچنين، غیبت در کارنامه اولیه این دسته متقاضیان در گروه آزمایشی قید می شود. مسئولان و متولیان برگزاری این ازمون در قبال غیبت داوطلب، هیچ مسئولیتی ندارند.
چرا نباید در آزمون ها غیبت کنیم؟
شما در زمان شرکت در ازمونها سه اتفاق را تجربه می کنید؛ به این صورت که ابتدا ارزیابی می شوید. سپس در زمان امتحان دادن، یاد میگیرید و در آخر، نحوه ی مدیریت کردن خودتان را می آموزید.
گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش
- 10
- 3