دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۴۶

شرح وظایف و ویژگی های یک مشاور کنکور خوب

مشاور کنکور,مشاورکنکور,مشاور کنکور کیستیک مشاور کنکور باید روش های درست درس خواندن و روش مطالعه را به شما آموزش دهد
مشاور کنکور به جهت نقش مهمی که در موفقیت یا شکست دانش آموزان و دانشجویان در مسیر تحصیلی و شغلی خویش ایفا می کند از اهمیت بسیار بالایی در نزد والدین و فرزندانشان بهره مند است. مشاور کنکور با دانش و شناسایی نقاط ضعف و قوت دانش آموزان به آن ها برای استفاده ی هرچه بهتر از توانایی های بالقوه شان کمک می کند.

مشاور کنکور

چنانچه میخواهید شخص موفقی شوید، نیازی نیست تا مسیرهای آزمون نشده را امتحان کنید، بلکه صرفا کافی است مسیرهایی را طی کنید که پیش از شما افراد موفق پیموده اند. بی تردید مشاور کنکور که خود راه موفقیت را بخوبی طی نموده و سرشار از علم و تجربه است، میتواند نقش بسیار مهمی در هدایت موفقیت آمیز دانش آموزان و دانشجویان اجرا کند.

ویژگی های مشاور کنکور خوب

برخی از ویژگی های یک مشاور کنکور به شرح زیر است:

- در دسترس بودن از خصوصیت های مهمی است که مشاوران باید از آن بهره مند باشند. مثلا امکان دارد شما دچار مشکلی در مورد مطالعه و یا تست زنی بشوید و یا به لحاظ روانی آمادگی لازم را برای شرکت در آزمون نداشته باشید، یک مشاور کنکور خوب، باید بتواند به شما در هر زمانی که احتیاج به کمک داشتید، خدمات لازم را ارائه نماید.  

- مشاور کنکور باید پیوسته روحیه دانش آموز را مورد بررسی قرار دهد و مشاوره های انگیزشی در دانش آموز ایجاد کند.

- مشاور کنکور خوب باید در وهله نخست، خود مسیر موفقیت را طی نموده باشد تا دانش آموزان بتوانند به وی اعتماد کرده و جا پای او بگذارند و نحوه موفق شدن خود را به دانش آموزان انتقال بدهد. متأسفانه خیلی از افراد در زمینه مشاوره در حال فعالیت هستند که خود سابقه درخشانی در زمینه تحصیل و کار ندارند! پس در صورتیکه مشاور، در زندگی شخصی خود موفق نبوده باشد، احتمالاً راهنمای خوبی هم نخواهد بود.

- بهتر است از یک مشاور با تجربه کنکور و آموزش که مشاوره ی تحصیلی بعنوان شغل اول اوست استفاده کنید تا مشاور کنکوری که با تجربه یکسال کنکور خودش و با رشته غیر مرتبط با مشاوره تحصیلی صرفا یک یا دو سال برای درآمد زایی اینکار را انجام داده است.

- مشاور کنکور خوب باید به تمامی منابع و ویرایش های جدید آگاه و مسلط بوده و اطلاعاتش در زمینهٔ کتب جدید کنکوری به روز باشد. روز به روز به تعداد منابع آموزشی کنکور اضافه می شود که مسلما تمامی آن ها برای دانش آموزان مفید نخواهند بود؛ بدین ترتیب باید منبعی به دانش آموز معرفی شود که متناسب با سطح او بوده و وی را برای کنکور آماده کند.

عکس مشاور کنکور,مشاور کنکور,بهترین مشاور کنکورمشاور کنکور باید براساس توان دانش آموز برنامه‌ریزی کند

- مشاور کنکور با تسلط به روی سر فصل ها و مبحث ها و پیش نیازهای هر مبحث، برای شما برنامه ریزی صحیحی کند.

- بسیار مهم است که مشاور کنکور شما یک تحلیل گر قوی باشد مثلا گاهی بعضی از داوطبان نمی توانند تشخیص دهند که مشکل ایجاد شده در مورد تست های کنکور آنان ناشی از چیست؟ در این موارد، یک مشاور کنکور چنانچه قدرت تحلیل بالایی داشته باشد، میتواند به خوبی مشکلات بوجود آمده را تشخیص دهد و در جهت رفع آن بکوشد. 

- مشاور کنکور باید روش های برتر مطالعه هر درس و روش های تست زنی و مدیریت آزمون را به دانش آموز یاد دهد.

- یک مشاور کنکور خوب، باید مسلط به برنامه ریزی کنکوری باشد و آن قدر در این زمینه تجربهٔ کافی و مفید داشته باشد که کاملاً مهارت ایجاد توأم انگیزه و برنامه ریزی اصولی و حرفه ای برای هر تیپ داوطلب کنکوری را داشته باشد. داشتن یک برنامه سخت و فشرده، تضمینی برای موفقیت در کنکور نیست و در بعضی موارد میتواند نتیجه معکوسی هم داشته باشد. به همین علت برنامه ریزی کنکور باید بگونه ای انجام شود که در ابتدا آسان و به مرور زمان سخت شود. همچنین، برنامه باید انعطاف پذیر باشد به این معنی که در صورت انجام نشدن قسمتی از آن، امکان جبرانش در روزهای بعدی وجود داشته باشد.

- مشاور کنکور باید تشخیص دهد که دانش آموز احتیاج به کلاس کنکور دارد یا خیر.

- یکی از اصول اخلاقی برای هر مشاور کنکور این است که رابطه موثری با مراجعین خود داشته باشد. رابطه عاطفی یک مشاور و داوطلب باید بگونه ای باشد که به آسانی بتواند هر مشکلی را که برای او به وجود آمده است را مطرح نماید. هر چه قدر حس راحتی و امنیت بیشتری داشته باشید، داوطلبان بیشتر از شما تأثير خواهند پذیرفت و راههای پیشنهادی مشاورکنکور را بسیار راحت تر خواهند پذیرفت و بهتر بدان عمل خواهند نمود.

تصاویر مشاور کنکور,برنامه ریزی مشاور کنکور,مشاور کنکورکمک به افزایش انگیزه‌های مثبت در داوطلب یکی از وظایف بهترین مشاور کنکور است

- مشاور کنکور باید در بازه های زمانی گوناگون، تایم های جبرانی را در نظر بگیرد.

وظایف مشاور کنکور

وظایف یک مشاور کنکور عبارتست از:

>> از طریق مشاوره ی تحصیلی میتوان توانایی ها و نیز محدودیت های دانش آموزان را شناخت و از امکانات موجود حداکثر استفاده را به عمل آورد. مشاور کنکور، میتواند با شناسایی دقیق استعدادها و توانایی های دانش آموزان آنها را بسوی رشته ی تحصیلی و دانشگاه مناسب راهنمایی کند.

>> مشاور کنکور باید با معلم، خانواده و مسئولان مدرسه در جهت برطرف کردن مشکلات تحصیلی، خانوادگی، روانی و تأمین ثبات عاطفی افراد در رابطه باشد.

>> علاوه بر این که مشاور کنکور باید در جهت حل مشکلات دانش آموزان کوشا باشد، باید با خانواده های داوطلبین خویش هم رابطه ای دوستانه ایجاد کند. داوطلب کنکوری در فضای خانه و کنار خانواده به مطالعه می پردازد، از این جهت، جو حاکم بر خانواده و وظایف والدین در این زمینه بسیار تأثیرگذار است.

>> مشاور کنکور باید جلساتی را با خانواده های دانش آموزان برپا کرده و در خصوص مسائل و معضلات خانوادگی که بر مطالعه ی شخص تأثیر دارد، بحث و گفتگو کرده و شرایط را برای دانش آموزان فراهم سازد.

>> بررسی شرایط درسی داوطلب، بطور کامل و با جزئیات پیش از تنظیم و تدوین برنامه، الزامی است. مسلماً تا زمانی که مشاور کنکور نداند که دانش آموز در چه سطحی قرار دارد، نمی تواند برنامه خوبی برای وی تنظیم کند.

>> کلاس های کنکوری، برنامه هفتگی، مدرسه، منبع های درسی و … را از داوطلب بپرسد و در جریان برنامه درسی و هفتگی داوطلب باشد. رها کردن دانش آموز به حال خود، یکی از اشتباهاتی است که بعضی از مشاوران و والدین مرتکب می شوند. هدف از مشاوره، همراهی مشاور کنکور با دانش آموز تا رسیدن به نتیجه مطلوب است.

>> روش های مطالعه هر درس، روش های تست زنی و مرورها باید طبق سطح درسی و توانمندی های داوطلب باشد. لازمه موفقیت در کنکور، بالا بودن ساعت مطالعاتی دانش آموز نیست بلکه کیفیت درس خواندن است که اهمیت دارد؛ بدین ترتیب باید کلیه روش های مطالعه، مانند تندخوانی،  جمع بندی و … توسط مشاور کنکور به دانش آموز آموخته شود.

مشاور کنکور,مشاور کنکور خوب,ویژگی های مشاور کنکور خوببدون شک مشاور کنکور نقش بسیار مهمی در موفقیت دانش آموزان در کنکور سراسری دارد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 26
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
به نظر من ارائه توصیه ها و راه های کاهش استرس به آزمون دهندگان از جمله وظایف مشاور تحصیلی شما آزموندهنده عزیز است که شما باید به نحو احسن از این توصیه‌ها استفاده کنید
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش