مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۶۱

درباره ی آزمون آیلتس، بیشتر بدانید

آیلتس,آزمون آیلتس,امتحان آیلتسآزمون آیلتس یکی از معتبرترین آزمون‌های جهان است
 هدف از طراحی ازمون آیلتس برای افراد غیر انگلیسی زبان میباشد که میخواهند در یک کشور یا محیط انگلیسی زبان کار کنند. امروزه یکی از شروط ورود به موسسات اموزش عالی یا شرکت هایی که بعنوان ابزار ارتباط بین افراد از زبان انگلیسی استفاده می کنند؛ داشتن مدرک آیلتس با نمره ای قابل قبول است. در این مطلب از سرپوش اطلاعات کاملی درباره آزمون آیلتس داده شده است.

آیلتس

معنای کلمه ی آیلتس، سامانهٔ جهانی ارزیابی زبان انگلیسی می باشد و به عنوان یکی از ازمون های مورد قبول و معتبر زبان انگلیسی تلقی میشود که در سراسر جهان برگزار میگردد. این آزمون بریتانیایی دربرابر آزمون آمریکایی تافل، قرار می گیرد. داوطلبان آزمون آیلتس در کنار تفاوت ساختاری ازمون آیلتس به تافل، باید در زمانی که کشور مقصد در مهاجرت را انتخاب می کنند یک اولویت بندی، بین این دو ازمون داشته باشند. درواقع دانشگاه کمبریج انگلستان،  شورای فرهنگی بریتانیا و مرکز آیلتس استرالیا، ازمون آیلتس را برگزار میکنند.

مراحل آزمون آیلتس

ازمون آیلتس در بیش از ۱۴۰ کشور جهان در روز­های شنبه و پنجشنبه هر ماه برگزار می­ شود و به صورت دو مرحله کتبی و شفاهی می باشد. مدت زمان ازمون کتبی، ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه است که در این مدت، مهارت ­های شنیداری، خواندن و نوشتاری ارزیابی میشود و در بخش شفاهی، مهارت گفتاری یا مهارت صحبت کردن شما به زبان انگلیسی در مدت زمان بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بررسی می شود. بطور معمول، زمان برگزاری ازمون شفاهی، یک هفته قبل از ازمون کتبی است.

انواع آیلتس

>> آیلتس آکادمیک( Academic IELTS):

معنی واژه آکادمیک در زبان انگلیسی، “دانشگاهی” یا “مرتبط با آموزش” می باشد. آیلتس آکادمیک باتوجه به نامش برای افرادی مناسب است که قصد شرکت در برنامه های اموزشی به زبان انگلیسی و یا تحصیل در دانشگاه ها و موسسات علمی انگلیسی زبان را دارند.

>> آیلتس جنرال( General IELTS):

کسانی که به قصد مهاجرت، نیازی به ورود به فضاهای دانشگاهی یا علمی ندارند و می خواهند برای کارهای روزمره خود از زبان انگلیسی نه چندان تخصصی استفاده کنند باید در آیلتس جنرال شرکت کنند. همچنین اخذ مدرک آیلتس اکادمیک برای کودکان و نوجوانان علاقه مند به تحصیل در مدارس انگلیسی زبان، الزامی نیست بلکه آن ها صرفا باید در ماژول جنرال ازمون آیلتس شرکت کنند.

>> آزمون آیلتس UKVI:

ازمون آیلتس UKVI برای متقاضیان مهاجرت به انگلستان یا ادامه تحصیل در این کشور طراحی شده است. ازمون های IELTS UKVI از لحاظ محتوا با آزمون های معمولی IELTS، تفاوتی ندارند ولی شرایط برگزاری آنها با هم فرق دارد و بر این ازمون، نظارت بیشتری میشود. مدرک ازمون IELTS UKVI در کلیه مقاصد مهاجرتی و تحصیلی دنیا به غیر از انگلستان، از اعتبار خاصی برخوردار است.

آزمون آیلتس,امتحان آیلتس,ساختار آزمون آیلتسآیلتس در اکثر کشورها و دانشگاه‌ها قابل استفاده است

>> آیلتس لایف اسکیلز( IELTS Life Skills):

ازمون آیلتس لایف اسکیلز، از نوع کم کاربردتر آیلتس به شمار میرود و افرادی میتوانند در این ازمون شرکت کنند که قصد مهاجرت به انگلستان و گرفتن ویزای این کشور را دارند. آیلتس لایف اسکیلز برخلاف فرم های جنرال و آکادمیک، به مهارت های نوشتن و خواندن شما کاری ندارد و فقط از دو بخش گفت و گو و گوش کردن، تشکیل شده است.

افراد با شرکت در این ازمون، امتیاز A1( برای همسر یا فرزندان متقاضیان مهاجرت) و B1( برای گرفتن اقامت دائم اعضای خانواده) می گیرند. سطج این نوع آیلتس، پائین تر و آسان تر است و فقط تواناییتان را مورد بررسی قرار می دهد. آیلنس لایف اسکیلز مناسب افرادیست که قصد پیوستن به اعضای خانواده خود در انگلستان را بدون اهداف خاص کاری یا تحصیلی دارند.

ساختار آزمون آیلتس

* لیسنینگ آزمون آیلتس( IELTS LISTENING):

مهارت لیسنینگ، نخستین مهارت مورد سنجش در آزمون آیلتس می باشد. لیسنینگ آیلتس از ۴ بخش ۱۰ سوالی تشکیل شده است که مجموعا ۴۰ سؤال دارد. مدت زمان شروع پخش نوار تا پایان هر ۴ بخش لیسنینگ، حدود ۳۰ دقیقه میباشد و شما در پایان ۱۰ دقیقه، فرصت انتقال پاسخ های خود از برگه سوالات به پاسخ ­نامه را دارید. شما باید نسبت به املاء و گرامر هر واژه در هنگام وارد کردن پاسخ ­ها دقت کنید تا پاسختان اشتباه نشود.

بخش اول تا چهارم سوالات لیسنینگ آیلتس به تدریج سخت ­تر می شوند. بنابراین در بخش ­های ابتدایی این ازمون باید دقت بیشتری در پاسخ دادن به سوالات داشته باشید تا نمره بهتری به دست آورید.

* ریدینگ آزمون آیلتس( IELTS READING):

بخش Reading، مرحله ی بعدی آزمون آیلتس است که ۴۰ سؤال دارد و شما برای پاسخ دادن به این سوالات، یک ساعت زمان دارید. برای تهیه ی متن ها و سوالات دفترچه ازمون از کتاب ها، روزنامه ها ، جزوه ها و مجله های غیرتخصصی استفاده می کنند.

* رایتینگ آزمون آیلتس Writing:

شما یک ساعت فرصت دارید تا بخش نوشتاری ازمون آیلتس را پاسخ دهید. در این بخش، دو موضوع میدهند تا متنی با حداقل ۱۵۰ کلمه درموردش بنویسید. طبق تجربیات، مدت زمان اختصاص داده شده به سوال اول، بیست دقیقه است. برای این که موضوع دوم را با حداقل ۲۵۰ کلمه بنویسید، چهل دقیقه زمان دارید. نمره ی شما در صورت نوشتن متنهای کم تر از ۱۵۰ و ۲۵۰ کلمه، کامل نمیشود.

* اسپیکینگ آزمون آیلتس( IELTS SPEAKING)

در روزهای قبل از برگزاری ازمون کتبی آیلتس در ایران، بخش اسپیکینگ آزمون آیلتس به صورت شفاهی برگزار می­شود. ازمون گیرنده در طول مدت ۱۱ تا ۱۵ دقیقه، به بررسی میزان مهارت شما در صحبت کردن به زبان انگلیسی میپردازد و صدای شما در کل مکالمه، ضبط می­ شود. اسپیکینگ آیلتس، متشکل از ۳ بخش می باشد.

- بخش اول که در ابتدا مقدمه است؛ موظفید که خود را معرفی کنید. سپس ازمون گیرنده با پرسیدن چند سوال عمومی از شما در مورد خانواده، کار، رشته تحصیلی و علائق شما به مدت ۴ تا ۵ دقیقه فرصت می دهد تا پاسخ کوتاه و کاملی بدهید. درواقع این بخش قصد دارد، مهارت شما در برقراری ارتباط و بیان تجارب و اطلاعات روزمره را مورد ارزیابی قرار دهد.

- کارتی در بخش دوم دریافت میکنید که یک موضوع خاص بهمراه ۳ سؤال مرتبط بر روی آن نوشته شده ­است. برای تفکر در مورد آن موضوع، یک دقیقه زمان دارید و همچنین یک مداد و کاغذ به شما میدهند تا نکات کلیدی چیزی را یادداشت کنید که می­ خواهید بگویید.

انواع آیلتس,آیلتس چیست,آزمون آیلتسآیلتس به معنای سامانه جهانی ارزیابی زبان انگلیسی است

سپس باید صحبتی به مدت ۲ دقیقه در مورد آن موضوع داشته باشید. توجه داشته باشید که باید به همه ی سوالات در حین صحبت کردن ، پاسخ دهید. پس از این که صحبتتان تمام شد ، احتمالا ممتحن در طول مدت ۳ تا ۴ دقیقه در مورد همین موضوع، سوالاتی میپرسد.

- سوالاتی از شما در طول مدت ۴ تا ۵ دقیقه در بخش سوم میپرسند که مربوط به موضوع بخش دوم است. شما و ممتحن در این بخش به بحث و گفت و گو می پردازید. بنابراین می­ توانید با نشان دادن مهارت­ هایتان نمره بالایی کسب کنید.

نتایج امتحان آیلتس

با توجه به میانگین نمراتی که در تمامی مهارت های این امتحان به دست آورده اید نمره آیلتستان در بازه ی ۰ تا ۹ تعيين میشود. صرفا شخص شرکت کننده در ازمون می تواند نتیجه ی امتحان خود را در غالب یک کارنامه تحویل بگیرد. نمایش جداگانه ی نمره ی تمامی مهارت های شما، یکی از خصوصیات کارنامه آیلتس به شمار می رود.

ارسال کارنامه آزمون آیلتس

هدف اکثر شرکت کنندگان در آزمون آیلتس این است که وقتی کارنامه ی خود را از مراکز مجاز امتحانی میگیرند آن را برای دانشگاه ها و یا سفارت های مورد نظرشان ارسال کنند.

یکی از ویژگی های قابل توجه در هنگام انتخاب مراکز آزمونی اینست که برخی از مراکز امتحانی در زمانی که کارنامه ی شما آماده می شود؛ آن را پس از گذشت دو هفته از امتحان برای تعدادی از محل های مدنظرتان بصورت رایگان می فرستند و اگر تعداد مقصد های ارسالی شما از تعداد مجازش بیشتر باشد میتوانید این کار را با پرداخت مبلغی انجام دهید و برای اماکن موردنظر خود، کارنامه آیلتستان را ارسال نمایید.

هزینه آزمون آیلتس

تنها سازمانی که متصدی برگزاری ازمون آیلتس در ایران است؛ سازمان سنجش می باشد. باتوجه به برگزاری آزمون آیلتس براساس دلار و ارزهای رایج دیگر، بنابراین سالانه قیمت آن تغيير می کند.

سازمان سنجش موظف است که قیمت قطعی هر ازمون آیلتس را اعلام کند و داوطلبان باید در صورت افزایش قیمت این آزمون، مبلغ مابه التفاوت را به حساب سازمان سنجش بپردازند و همچنین در صورت کاهش قیمت، مراکزی که مجری برگزار کننده هستند پول را به متقاضی باز می گردانند. بنابراین، قیمت ازمون تا زمانی ثابت است که سازمان سنجش برای افزایش یا کاهش قیمت آن اطلاعیه ای منتشر نکرده باشد.

اگر در یکی مراکز رسمی داخل کشور به قصد شرکت در ازمون آیلتس ثبت نام کنید؛ هزینه ی آن کم تر از هزینه ی ثبت نام در خارج از کشور است.

آیلتس,هزینه آزمون آیلتس,مراحل آزمون آیلتسسیستم نمره‌دهی آیلتس در‌ بازه‌ ۰ تا ۹ است

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش