تاثیر مدارس در کنکور
هر دانش آموزی در جامعه بعنوان یک فرد آینده ساز، نقش مهمی دارد؛ به همین خاطر باید از سنین پائین، مسیر درستی را انتخاب کند و پدر و مادرها باید اهمیت بسیاری به نحوه شکل گیری شخصیت فرزندانشان نشان دهند و در تلاش برای شکوفایی استعدادهای آن ها باشند.
اغلب پدر و مادرها تمایل به ثبت نام فرزندانشان در مدارس تیزهوشان دارند که دیدگاه خوبیست اما به شرطی که در دانش آموز ، باعث ایجاد فشار روانی بالا همراه با اضطراب نشود و او بتواند به تلاش خود در جهت رسیدن به هدف نهایی اش ادامه دهد.
مدارس تیزهوشان، تأثير به سزایی در کنکور سراسری و قبولی در رشته های پر مخاطب دارند. کلاس های فوق برنامه دانش آموزان در این مدارس، زیاد است و این مدارس، ساعات بیشتری را در کلان شهرها نسبت به مدارس تیزهوشان شهرهای کوچک تر اختصاص می دهند. دانش آموزان برای کسب جایگاه برتر بگونه ای با هم رقابت می کنند که ساعت مطالعاتی آن ها افزایش می یابد و درنتیجه رتبه های درخشان تری را در مقایسه با مدارس دیگر، کسب می کنند.
مدارس نمونه دولتی هیچ تاثیری در سهمیه افراد در کنکور ندارد. تصور اکثر افراد اینست که تحصیل در مدارس نمونه دولتی، احتمال قبولی آن ها را نسبت به سایر افراد، بیشتر می کند درحالی که این چنین نیست و ان ها در جایگاه بالاتری از نظر علمی قرار گرفته اند. بنابراین فارغ التحصیلان این مدارس، سطح علمی بالاتری به دلیل اموزش های بیشتر و با جزئیات زیاد دارند.
از این رو بسیاری از دانش آموزان با تحصیل در مدارسی مانند نمونه دولتی و تیزهوشان می توانند به نتیجه ی خوب قبولی در کنکور سراسری پی ببرند.
ضرایب داوطلبان سهمیه نمونه دولتی در کنکور
هوش و ذکاوت دانش آموزان با تحصیل در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی، در زمان تست زدن، افزایش می یابد و آن ها می توانند نتیجه عالی در کنکور به دست آورند. به طور کلی کیفیت آموزشی و دردسترس قرار گرفتن امکانات اموزشی در هر یک از روستاها و شهرهای موجود در یک استان کشور، متشکل از سه دسته می باشد.
گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش
- 19
- 4