شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۴۰۰۱۰

معرفی انواع بورسیه تحصیلی و نحوه ی اخذ آن

بورسیه تحصیلی,نحوه گرفتن بورسیه تحصیلی,شرایط اخذ بورسیه تحصیلینحوه اخذ بورسیه تحصیلی در کشورها و دانشگاه‌های مختلف، متفاوت می‌باشد
به علت زیاد بودن هزینه های زندگی در کشورهای خارجی، اکثر داوطلبان در تلاشند تا با اخذ بورسیه تحصیلی در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند.

بورسیه تحصیلی

به کسی که بورس تحصیلی دریافت می کند، راتبه گیر بورسیه می گویند( البته گاه به اشتباه به خود بورس تحصیلی نیز بورسیه گفته می شود). به عبارتی دیگر بورس تحصیلی به کمک های مالی یا کمک هزینه های تحصیلی گفته میشود که معمولاً توسط دانشگاه ها، دولت ها، افراد خیر و موسسات علمی به دانشجویان واجد شرایط داده میشود. دانشجویانی که از بورس تحصیلی استفاده می کنند در واقع برای تحصیل خود، از کمک هزینه تحصیلی به جای پرداخت هزینه بهره میبرند و نیازی به بازپرداخت کمک هزینه ندارند.

کشور های توسعه یافته ای که جمعیتشان کم است معمولاً برای اینکه نیروی انسانی به کشورشان جذب کنند، بورسیه تحصیلی می دهند. معمولاً به مقاطع تحصیلات تکمیلی نظیر کارشناسی ارشد و دکتری،  بورس های تحصیلی اعطا می شود ولی داوطلبان به منظور اخذ آن در مقطع کارشناسی باید از شرایطی برخوردار باشند. به علت این که هزینه های زندگی و تحصیل در خارج از کشور، بالاست، اکثر داوطلبان قصد دارند در خارج از کشور با اخذ بورس تحصیلی ادامه تحصیل دهند.

انواع بورسیه تحصیلی

بورسیه های تحصیلی باتوجه به فعالیت هایی که علاوه بر تحصیل بر عهده دانشجو است، به دو دسته بورسیه بدون انجام فعالیت جانبی و بورسیه بهمراه فعالیت جانبی تقسیم میشوند که در ادامه عبارتند از:

> بورسیه بدون انجام فعالیت جانبی:

هزینه های تحصیل یک دانشجو بطور کامل توسط بورسیه های بدون انجام فعالیت جانبی پوشش داده میشود و این بورسیه علاوه بر هزینه های تحصیل، تمامی هزینه های زندگی وی را نیز پرداخت میکند. نام دیگر این بورسیه که full fund( فول فاند) میباشد توجه بسیاری از دانشجویان را به خود جلب کرده است و به علت اپلای زیاد دانشجویان برای دریافت آن ها، میان دانشجویان رقابت شدیدی برای اخذشان وجود دارد.  

بورسیه تحصیلی چیست,انواع بورسیه تحصیلی,شرایط اخذ بورسیه تحصیلیبرای دریافت بورسیه تحصیلی در کارشناسی هرچه سنتان کمتر باشد، شانس موفقیتتان بیشتر است

بورسیه های بدون انجام فعالیت جانبی به روشهای متنوعی به دانشجویان تخصیص داده میشود؛ مثلا، روش اختصاص parital fund  به دانشجو به صورت درصدی یا پولی است( به طور مثال ۵۰ درصد هزینه ها یا ماهانه مبلغ ۵۰۰ دلار). کلیه هزینه های دانشجو توسط این نوع بورسیه پوشش داده نمیشود ولی به منظور فراهم کردن نیازهای دانشجو، کمک بسیاری میکند. در کنار اینها، بورسیه هایی هستند که سالیانه ارائه میشوند و باید درخواست مجدد برای تمدیدشان داد و … همگی ذیل بورسیه های بدون فعالیت جانبی قرار دارند. در ادامه اصلی ترین بورسیه های بدون فعالیت جانبی به شرح زیر می باشند:

>> بورسیه عادی و یا فلوشیپ تحصیلی:

بورسیه عادی( Scholarship) که معمولاً یک نوع بورسیه تحصیلی است. کاربرد بورسیه عادی به منظور تشویق افرادیست که قصد ادامه تحصیل دارند. برای اخذ چنین بورسیه ای باید شرایط تحصیلی قابل قبولی داشته باشید و دانشگاه ها شرایط خاصی را برای تمدید چنین کمک هزینه ای لحاظ کرده اند؛ به طور مثال معدل هر ترم دانشجو باید بالاتر از ۳( از ۴ نمره) باشد. این کمک مالی مختص همه رده های دانشگاهی و رشته های درسی میباشد ولی میزان اختصاص آن به دوره دکتری در مقایسه با سایر مقاطع بیشتر است. حتی گاهی وقت ها هزینه های زندگی یک دانشجو توسط چنین بورسیه ای پوشش داده میشود.

>> بورسیه تحصیل رایگان: 

تحصیل رایگان در دانشگاه یکی از امتیازات در نظر گرفته شده برای تشویق دانشجویان می باشد. این بورسیه بیشتر برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده است، به همین منظور دانشگاه ها برای دانشجویان بورسیه، تمام یا قسمتی از شهریه را حذف می کنند. فراموش نکنید که این بورس برای تشویق دانشجویان است و صرفا باعث حذف و یا کاهش شهریه دانشگاه مورد نظر می شود.

شرایط اخذ بورسیه تحصیلی,چگونه بورسیه تحصیلی بگیریمیکی از روش های دریافت بورسیه تحصیلی، تعامل با اساتید هدف در دانشگاه های مقصد است

>> بورسیه تحصیلی جایزه:

بورسیه تحصیلی جایزه شامل انواع جایزه ها میباشد و محدودیت خاصی ندارد، ولی این جایزه ها معمولاً زیاد نیستند و توانایی تامین  تمامی هزینه های دانشگاه را ندارند. نحوعه ی اهدای این جوایز بیشتر به صورت مبلغ نقدی است که آن را به حساب دانشجو واریز می کنند. البته توجه داشته باشید که این بورسیه تحصیلی همیشه هم جوایز نقدی نیست و بعضی مواقع شامل بن خرید کتاب، هزینه شرکت در کنفرانس ها و ...می باشد.

> بورس و کمک هزینه تحصیلی به همراه انجام فعالیت های جانبی:

داوطلبان برای گرفتن چنین بورسی، وظیفه دارند فعالیت هایی را در قبال دریافت کمک هزینه های پرداختی توسط دانشگاه، دولت یا…، نیز انجام دهند؛ وگرنه این بورس به آن ها تعلق نمی گیرد. در ادامه شما را با مهم ترین انواع این دسته از بورس ها آشنا میکنیم:

>> بورسیه های عادی:

بورسیه های عادی( scholarship) معمولاً به متقاضیان مستعد جهت تشویق به ادامه تحصیل اعطا می شود. عمدتاً برای اخذ این نوع بورسیه متقاضی می بایست شرایط تحصیلی قابل قبولی داشته باشد. به عنوان مثال معدل هر ترم دانشجو از اهمیت بالایی برخوردار است. دانشجویانی که این نوع بورسیه را دریافت می نمایند عمدتاً وظایف خاصی بر عهده دارد از قبیل :نمره دادن، برطرف کردن مشکلات درسی دانشجویان تصحیح برگه های امتحانی و…

اخذ بورسیه تحصیلی,بورسیه تحصیلی,انواع بورسیه تحصیلی,مدارک مورد نیاز برای درخواست بورسیهبرخی از بورسیه تحصیلی ها در دانشگاه های معتبر، با تعامل با صنعت و تولید کنندگان کالا بدست می آید

>> بورسیه تحصیلی دستیار تدریس و یا TA:

دانشجویی که بورسیه تحصیلی دستیار تدریس دریافت می کند، موظف است که کارهایی نظیر نمره دادن، کمک به دانشجویان جهت برطرف کردن مشکلات درسی، تصحیح برگه های امتحانی و ... را انجام دهد. برای این که دانشجو بتواند بعنوان دستیار تدریس انتخاب شود باید از مهارتهایی برخوردار باشد که از آن ها می توان به تسلط دانشجو به زبان انگلیسی، توانایی تدریس و تسلط وی بر دروس موردنظر استاد اشاره کرد. کلاس ها یا دوره هایی در بیشتر دانشگاه ها، برای دانشجویان متقاضی دستیار تدریس ارائه می شود.

با توجه به نظر استاد و دانشگاه در بسیاری از دانشگاه ها، دانشجویی که در سمت دستیار تدریس فعالیت دارد، نسبت به پرداخت برخی از هزینه ها مثل شهریه دانشگاه، خوابگاه و ... معاف می شود. وقتی دانشجویی در برخی از دانشگاه ها به عنوان دستیار استاد باشد، نباید به دانشگاه شهریه ای بپردازد و از این طریق میتواند با حقوقی که دریافت کرده، هزینه های زندگی اش را بپردازد. این نکته را درخصوص این بورسیه تحصیلی در نظر داشته باشید که چنین بورسیه ای صرفا در مقطع کارشناسی ارشد و بخصوص به مقطع دکتری به دانشجویان اختصاص داده میشود درحالیکه به دانشجویان مقطع کارشناسی تعلق نمیگیرد.

>> دستیار تحقیق و یا Research Assistant:

بعضی از اساتید در رشته های مهندسی و بیولوژی از طریق تعریف پروژه های تحقیقاتی، بودجه ای را دریافت می کنند که قسمتی از این بودجه به عنوان RA به دانشجویان داده میشود.

>> کارآموزی و یا  Internship:

وقتی دانشجویان در دوران تحصیلاتشان در دانشگاه و یا خارج از دانشگاه( موسسات خارج از دانشگاه) به صورت پاره وقت کار می کنند و حقوق میگیرند، به چنین زمانی کارآموزی میگویند. میزان این حقوق با این که کم است. ولی همین حقوق بیشتر از هزینه های تحصیل دانشجو است. مبلغی که دانشجویان در دوران کارآموزی خود دریافت می کنند در مقایسه با حقوق دستیار تحقیق و یا دستیار تدریس بیشتر است.

مراحل اخذ بورسیه تحصیلی

- برگزیدن کشور

- برگزیدن دانشگاه

- تهیه و ارائه مدارک لازم

- فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های معتبر دولتی کشور

- ارائه مقاله و طرح های پژوهشی

- ثبت اختراع و طرح صنعتی

- معدل خوب

- مدرک زبان

- داشتن توصیه نامه

- برقراری ارتباط و مکاتبه با یک استاد

- مشارکت در دوره ها، کنفرانس ها، همایش ها و کمیسیون ها

- سن داوطلب

- ارجاع به کنسولگری کشور مدنظر

بورسیه تحصیلی جایزه,دریافت بورسیه تحصیلی,روش گرفتن بورسیه تحصیلیبا توجه به نوع بورسیه تحصیلی می توانید مدارک موردنیاز را برای دریافت این بورسیه ارائه دهید

شرایط دریافت بورس تحصیلی

دانشجویان باید برخی از شرایط را به منظور دریافت بورسیه تحصیلی داشته باشند که باتوجه به کشور و دانشگاه مقصد، این شرایط تعیین میشود. با اینحال بعضی از شرایط در بورسیه های تحصیلی یکسان هستند که در ادامه این شرایط را معرفی میکنیم:

- داشتن حداقل مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد

- ریز نمرات تمامی مقاطع تحصیلی

- کسب نمره بالا در آزمون های معتبر مانند تافل، آیلتس، ...( توجه داشته باشید این نمره باید بالاتر از میانگین باشد)

- دریافت توصیه نامه از استاد مقطع قبلی( بهتر است از اساتیدی توصیه نامه دریافت شود که مطرح و فعال در حوزه بین الملل باشند. )

- داشتن سوابق تمامی فعالیت های علمی از جمله تحصیلی و پژوهشی و داشتن سوابق کاری

- دریافت ویزا کشور مقصد

- فراموش نکنید که اگر قبلا با استادی آشنا هستید و کار های تحقیقاتی را با این استاد انجام میدهید، از طریق معرفی استاد می توانید به راحتی پذیرش دریافت کنید. از نکات دیگر مورد توجه دانشگاه مقصد می توان به سن اشاره کرد بدین دلیل که آنها افراد جوان و فعال را پذیرش میکنند. برای دریافت بورسیه تحصیلی در دوره کارشناسی هرچقدر سنتان کم تر باشد، شانس موفقیت شما بیشتر است. سن مناسب برای دریافت بورسیه تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد، ۲۴ سال میباشد در حالی که برای دوره دکترا تقریبا ۳۰سال است.

- اگر بلافاصله پس از مقطع تحصیلی برای بورسیه شدن اقدام کنید، بهتر است ولی درصورت فاصله افتادن بین دو مقطع باید با انجام تحقیقات و پژوهش های مرتبط، این فاصله را پر کنید.

مدارک مورد نیاز برای درخواست بورسیه تحصیلی

با توجه به نوع بورسیه تحصیلی می توانید مدارک موردنیاز را برای دریافت این بورسیه در هنگام ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر جهان ارائه دهید. از آنجا که موسسات و مراکز مختلف ارائه دهنده انواع کمک هزینه های مالی و بورسیه تحصیلی، از دانشگاه ها و مراکز علمی کاملاً جدا هستند، به همین علت مدارکی که برای دریافت بورسیه های تحصیلی ارسال میکنید با مدارکی که برای اخذ پذیرش در دانشگاه های مختلف ارسال میکنید، کاملاً مجزاست و شما برای اخذ بورسیه تحصیلی در موسسه و سازمانی که آن بورسیه تحصیلی را ارائه می دهید باید به صورت مجزا ثبت نام کنید و مدارک موردنیاز برای اخذ بورسیه تحصیلی را به آن مرکز ارائه دهید.

 بورسیه تحصیلی,روش گرفتن بورسیه تحصیلی,شرایط گرفتن بورسیه تحصیلیبرای دریافت بورسیه تحصیلی خوب از دانشگاه های مختلف دنیا، باید فاکتورهایی در نظر داشت

البته برای دریافت بورسیه تحصیلی، مدارکی که در سازمان ها و مراکز مختلف نیاز دارند، خیلی پیچیده نیست و مدارکیست که همه موسسات و دانشگاه ها در هنگام ثبت نام باید آن ها را برای اخذ بورسیه تحصیلی دریافت کنند.

نحوه اخذ بورسیه تحصیلی برای مقاطع مختلف

* نحوه اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی:

مدت زمان تحصیل در دوره کارشناسی ۴ سال طول می کشد که دانشگاه های سراسر جهان در این مقطع، رشته های گوناگونی را ارائه می نمایند ولی متقاضیان دریافت بورسیه باید توجه داشته باشند که در این مقطع شانس دریافت بورسیه تحصیلی بسیار کم تر از کارشناسی ارشد و دکترا است. کشورهایی که در این مقطع، بورسیه هایی را برای دانشجویان بین المللی اختصاص می دهند، کشورهایی نظیر نروژ، اتریش، آلمان و غیره می باشند که از شرایط خاصی برخوردارند و متقاضیان میتوانند برای اطلاع از این شرایط به سایت دانشگاه موردنظر مراجعه کنند. برای اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی به مدارکی همچون رزومه تحصیلی ، مدرک دیپلم و ریز نمرات، مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره ۶.۵ و یا هر نوع مدرک زبان درخواستی توسط کشور موردنظر و انگیزه نامه نشان دهنده اهداف و قصد دانشجو از تحصیل در رشته و دانشگاه موردنظر نیاز دارید.

* نحوه اخذ بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد:

متقاضیانی که میخواهند در مقطع کارشناسی ارشد، بورسیه تحصیلی دریافت کنند ، باید بدانند که در این مقطع شانس امکان دریافت بورسیه تحصیلی در مقایسه با مقطع کارشناسی بسیار بالاتر است و اگر دانشجویان رزومه تحصیلی قوی داشته باشند، میتوانند از دانشگاه های معتبر سرتاسر جهان درخواست بورسیه دهند. دوره ی تحصیل در مقطع فوق لیسانس بمدت دو سال است و دانشجو در پایان دوره باید پژوهش علمی انجام دهد که این پژوهش در آینده تحصیلی و شغلی دانشجو بسیار مؤثر است. برای دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد به مدارکی نظیر رزومه تحصیلی، مدرک دیپلم همراه با مدرک کارشناسی و ریز نمرات، داشتن مدرک زبان آیلتس ۷ یا مدرک زبان درخواستی دانشگاه موردنظر و انگیزه نامه قوی نیاز دارید. دانشگاه های بسیاری در هر سال در سرتاسر جهان در مقطع کارشناسی ارشد به دانشجویان بین المللی بورسیه تحصیلی میدهند که متقاضیان با مراجعه به سایت دانشگاه میتوانند از شرایط آن مطلع شوند.

بورسیه تحصیلی جایزه,دریافت بورسیه تحصیلی,روش گرفتن بورسیه تحصیلیبسیاری از موقعیت های بورسیه تحصیلی بودجه محدود دارند

* شرایط بورسیه شدن در مقطع دکترا:

نحوه ی دریافت بورسیه تحصیلی در مقطع دکتری مشابه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است ولی در مقایسه با سایر مقاطع تحصیلی تفاوت های قابل توجهی دارند. از تفاوت های مهم مقطع دکتری نسبت به دیگر مقاطع میتوان بوجود استاد راهنما یا وپروایزر اشاره کرد. استاد راهنما در مقطع دکتری به متقاضی کمک می کند تا بتواند در مراحلی همچون مراحل پذیرش در دانشگاه، مراحل تحصیل و همچنین مراحل تکمیل پروژه موفق عمل کند.

در مقطع دکتری اکثر بورسیه ها در نظر گرفته می شوند. تحصیل در مقطع دکتری به فعالیت های عملی و کسب تجربه نیاز دارد و افراد از این بابت مقداری حقوق می گیرند ولی این میزان حقوق برای افزایش کیفیت زندگی و کاهش مخارج اکتفا نمیکند و به همین علت دانشگاه ها و مراکز آموزشی در این مقطع به دانشجویان کمک هزینه هایی به منظور تحصیلی یا زندگی می پردازند تا بتوانند با آن کیفیت پروژه یا زندگی خود را بالا ببرند.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش