دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۸:۵۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۳۷۵
آموزش و پرورش

تکلیف کلاس‌های بدون معلم ابتدایی مشخص شد/ مدارس دخترانه «محرم‌سازی» می‌شود

کلاس‌های بدون معلم ابتدایی,محرم سازی مدارس دخترانه
وزیر آموزش و پرورش گفت: چون تمام ظرفیت آزمون استخدامی کامل نشد، متأسفانه تعدادی از کلاس‌های درس بدون معلم مانده که تا نیمه‌های مهر برای آنها معلم تأمین می‌شود.

به گزارش مهر، رضا مراد صحرایی امروز چهارشنبه در حاشیه یادواره شهدای دانش‌آموز در پاسخ به این سوال که چه تعداد از کلاس‌های درس بدون معلم است؛ گفت: آمار دقیق در دست نیست و تعداد خیلی کم است و به تعداد ظرفیت باقی‌مانده آزمون استخدامی است، این موضوع طبیعی است، درسال‌های گذشته هم چنین وضعیتی داشتیم.

صحرایی ابراز امیدواری کرد که آزمون استخدامی سال آینده امسال برگزار شود تا مشکل کلاس بدون معلم را نداشته باشیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: چون تمام ظرفیت آزمون استخدامی کامل نشد، متأسفانه تعدادی از کلاس‌های درس بدون معلم مانده که تا نیمه‌های مهر برای آنها معلم تأمین می‌شود.

صحرایی در پاسخ به این سوال که آئین‌نامه ستاد راهبری و نظارت تعلیم و تربیت که توسط رئیس جمهور اعلام شد، چه زمانی تدوین می‌شود گفت: یک ستاد در شورای عالی آموزش و پرورش از حدود دو سال قبل با عنوان ستاد راهبری سند تحول بنیادین تصویب شده است که ریاست آن برعهده معاون اول رئیس جمهور است و به زودی درباره جلسه آن درباره طرح ملی مهارت برگزار خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال تحصیلی جدید با شعار کلیدی مدرسه قوی ایران قوی آغاز شد؛ گفت: امروز شاهد برگزاری مراسم یادبود ۳۶ هزار شهید دانش آموز در ۳۶ هزار مدرسه کشور توسط سازمان بسیج دانش آموزی بودیم.

وی افزود: شهدا خصوصاً شهدای دانش‌آموز مایه اصلی قدرت امروز کشور هستند و قدرتی و اثرگذاری امروز ما در منطقه و اینکه دشمن جرئت تعرض به خاک کشور را ندارد، حاصل خون پاک شهدا بویژه شهدای دانش‌آموز است. با این شهدای معصوم بسیاری از غیرممکن‌ها ممکن می‌شود.

صحرایی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۴۰ ویژگی برای دانش آموز تراز انقلاب اسلامی آمده است؛ گفت: همه این ویژگی‌ها در شهدای دانش آموز وجود دارد و از دانش آموزان می‌خواهیم که این ویژگی‌ها را در رفتار شهدای دانش آموز ببینند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید در دره سنی ۱۴ تا ۱۸ سال داشتیم که حتی سن برخی هم کمتر از این عدد بود که آنها می‌توانند الگوی مناسبی برای دانش آموزان باشند.

صحرایی درباره برقراری عدالت آموزشی در مدارس کشور گفت: عدالت آموزشی محور همه برنامه‌های آموزش و پرورش است ساختن فضای آموزشی با کیفیت در سراسر کشور، تأمین معلم باکیفیت، تهیه نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان مناطق محروم، اعطای کتب درسی رایگان یا توزیع کتاب درسی با ۸۵ درصد تخفیف در برخی مناطق کشور از جمله اقداماتی است که در جهت تحقق عدالت آموزشی انجام شده است.

رویکرد آموزش و پرورش در حوزه عفاف و حجاب تعلیمی و تربیتی است/ مدارس دخترانه باید محرم‌سازی شود

«اصغر باقرزاده» معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در مورد لایحه عفاف و حجاب و اجرای آن در مدارس کشور، با بیان اینکه در این خصوص هنوز چیزی به آموزش و پرورش ابلاغ نشده و پس از ابلاغ می‌توان در خصوص جزئیاتش توضیح داد، گفت: رویکرد آموزش و پرورش در حوزه عفاف و حجاب، تعلیمی و تربیتی است؛ در این بخش ما با ایجاد جلسات گفت و گو و پرسش و پاسخ و بیان دیدگاه‌ها و استفاده از کارشناسان به ویژه برای اولیا، موضوع را دنبال می‌کنیم. 

باقرزاده تاکید کرد: ما باید تلاش کنیم دانش آموزان و خانواده‌های آن‌ها ارزش حجاب و غیرت و عفت را کاملا درک کنند همچنین والدین بتوانند این ارزش را به خوبی به فرزندان خود انتقال دهند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص افزودن مفاهیم آموزشی در حیطه عفاف و حجاب به محتواهای درسی نیز اظهار کرد: این مفاهیم وجود دارد و در این زمینه در متون آموزشی چیزی کم نداریم. در دروس دینی و هدیه‌های آسمانی، دروس قرآن و مفاهیم قرآنی حتی در تاریخ و ادبیات به کرات متونی آموزشی با موضوع عفاف و حجاب داریم. 

باقرزاده توضیح داد: نکته حجاب، بحث و گفت و گو و پذیرش و درونی‌سازی این موضوع است. این پذیرش و درونی‌سازی نکته‌ای کلیدی دارد؛ اینکه بچه‌ها از کسی که او را دوست دارند و نسبت به او احساس محبت دارند، تبعیت می‌کنند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: بنابراین معلمان و خانواده‌ها کلید درونی‌سازی عفاف و حجاب هستند. مادری که حجاب برای او ارزش محسوب می‌شود و خودش به این امر واقف است و توجه دارد یا معلم عزیزی که حجاب دارد، وقتی به دانش آموزان خود محبت می‌ورزد، به طور طبیعی امر مقدس حجاب و عفاف در دانش آموز درونی‌سازی می‌شود. 

او در ادامه گفت: لذا ما متون آموزشی در این حیطه کم نداریم، اما احساس رضایت و معرفت است که به دانش آموزان ما هویت می‌بخشد تا بپذیرند که هویت آنها اینگونه است و باید با حجاب در جامعه ظاهر شوند. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما باید کمک کنیم مدارس دخترانه محرم‌سازی شود. این امر هم در کلاس هم در محوطه بیرونی باید صورت بگیرد. زمانی که دانش آموزان دختر ما در مدرسه احساس راحتی کنند، طبیعتا در بیرون از مدرسه نیز حجاب را رعایت می‌کنند. 

باقرزاده در ادامه عنوان کرد: هم اکنون مدارس برای محرم‌سازی تلاش‌هایی می‌کنند. برخی مدارس بودجه‌ای دارند و خودشان این کار را انجام می‌دهند، ولی ما نیز از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خواسته‌ایم نقشه مدارس جدید را به صورتی طراحی کند که قابل محرم‌سازی باشد. 

او در پایان تاکید کرد: برخی مدارس ویژگی‌هایی دارند و مثلا در بین دو ساختمان قرار گرفته‌اند و به صورت محوطه‌ای بین دو فضا طراحی شده‌اند و می‌توانند محرم‌سازی شوند. طراحی نقشه مدارس می‌تواند به شکلی طراحی شود که در جهت محرم‌سازی برای دختران آماده‌سازی شود.

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش