به گزارش ایسنا، داریوش ورناصری با بیان اینکه برنامه مقاوم سازی در تهران یک برنامه درازمدت چندساله است که از سال ۸۵ شروع شده اظهار کرد: هرساله تعدادی از فضاهای آموزشی نیازمند مقاوم سازی، در برنامه بازسازی و نوسازی قرار می گیرند.
وی افزود: برای امسال هم برنامه ریزی کردهایم تا تعدای از فضاهای آموزشی ناایمن را مقاوم سازی کنیم؛ البته اگر شرایط مقاوم سازی را داشته باشند. تعدادی از مدارس هستند که شرایط مقاوم سازی را هم ندارند و باید تخریب شده و دوباره ساخته شوند. یکی از برنامههای اولویت دار ما هم همین است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس شهر تهران با بیان اینکه مجموعا بین ۵۰ تا ۶۰ فضای آموزشی را برای مقاوم سازی، تخریب و بازسازی در برنامه سال جاری داریم گفت: البته این برنامه به شرط تامین اعتبار عملیاتی می شود. اعتبارات اولیه دیده شده است، منتها به محض تخصیص اعتبارات، عملیات اجرایی را با هماهنگی آموزش و پرورش مناطق شروع خواهیم کرد.
ورناصری درباره تعداد مدارس نیازمند مقاوم سازی در تهران عنوان کرد: آمار کل مدارس فرسوده، بسیار بیشتر از اینهاست، اما نمی توانیم کل این مدارس را هم به لحاظ بودجه لازم و هم به لحاظ جابجایی دانش آموزانش انجام دهیم. این مدارس بعضا دارای دانش آموز هستند و به همین خاطر هرساله تعداد کمی از این مدارس را می توانیم در نوبت تخریب و یا بازسازی قرار دهیم و باید مدارس فرسوده را طی یک برنامه پنج، شش ساله حذف کنیم.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر تصمیم وزارت آموزش و پرورش برای توقف ساخت مدارس کوچک در کشور عنوان کرد: مدارس ما در تهران، بزرگ هستند. در تهران مدارس کوچک هم نمی توانیم بسازیم و اغلب مدارس ما بزرگ هستند حال آنکه مدارس بزرگ باید زیربنای بالاتر از سه هزار مترمربع داشته باشند.
- 14
- 1