به گزارش ایلنا، علیرضا نخعی با اشاره به تصمیم مسئولان استانی برای ایجاد فرصت آموزشی برای همه بچههای استان از شناسایی ۱۶۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل لازم التعلیم در استان خبر داد و اظهارکرد: با تلاش و برنامه ریزی مدون و صحیح همکاران فهیم و فرهنگی مان اکنون از مجموع ۱۶۹ هزار بیش از ۱۱۰ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل لازم التعلیم جذب کلاس های درس شده اند .
مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با اشاره به پدیده ترک تحصیل وعدم همراهی اولیا و خانواده ها به منظور فراگیری آموزش فرزندان شان از کودکان کار برای تامین معیشت خانواده ها سخن به میان آورد.
نخعی یکی از مهم ترین مشکلات و آسیب های حاشیه شهر را بازماندگان از تحصیل دانست و خاطر نشان کرد: قریب به هفت هزار بازمانده ازتحصیل شناسنامه دار در حاشیه شهر زاهدان شناسایی شده اند که تا کنون قریب به ۴ هزار نفر در کلاس درس حضور یافته اند .
وی از آمادگی دولت و دستگاه تعلیم وتربیت استان برای پذیرش دانش آموزان در مدارس خبرداد وگفت: هیچ مانعی برای حضور بچه ها درکلاس درس وجود ندارد و حتی از افراد فاقد شناسنامه نیز با معرفی مراجع ذی ربط ثبت نام به عمل می آید
مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به طرح خرید خدمات آموزشی به عنوان تجربه ای ماندگار در دولت تدبیر وامید اظهارکرد : در طی سه سال گذشته مسئولیت ۷۶۲ مدرسه به خود مردم واگذار شده است چراکه اعتقاد داریم هنگامی که مردم پای کار هستند موفقیت دوچندان می شود .
نخعی طرح خرید خدمات آموزشی را راهکاری کوتاه مدت و جانمایی پروژه های استاندارد را راهکاری بلند مدت برای رفع موانع آموزشی حاشیه شهر عنوان نمود.
وی با اشاره به تخصیص ردیف خاص اعتباری از سوی دولت برای ساخت مدارس در سیستان وبلوچستان از کلنگ زنی و احداث ۶ پروژه بزرگ در حاشیه شهر زاهدان خبر داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ورود موثر علمای استان در موضوع جذب کودکان بازمانده از تحصیل را ستایش کرد و اظهار داشت: با تدبیر این عزیزان برخی از مراکز دینی به مدرسه تبدیل شده و در صدد هستیم برای نخستین بار در کشور مجوز احداث شبانه روزی های غیر دولتی را به علما بدهیم.
- 9
- 5