جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۵۰۰۳۹

شرایط تحصیل در دانمارک در مقاطع مختلف

شرایط تحصیل در دانمارک,تحصیل در دانمارک دکتری,مزایای تحصیل در دانمارکتمامی متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل در دانمارک نیاز به اخذ ویزا دارند
تحصیل در دانمارک متقاضیان بسیاری دارد. این کشور در شمال اروپا یکی از اعضای حوزه اسکاندیناوی و نوردیک محسوب میشود. به این کشور در گذشته کم تر توجه میشد و بیشتر، مهاجران خارجی به این کشور جذب میشدند.

تحصیل در دانمارک

کشور دانمارک که از ۴۴۳ جزیره تشکیل شده است به عنوان یک کشور نوردیک محسوب میشود. در سال ۱۹۷۳ دانمارک عضو اتحادیه اقتصادی اروپا شده است. این کشور توسعه یافته در دنیا، با کیفیت ترین و بالاترین سطح زندگی و رفاه اجتماعی را دارد و در حوزه هایی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و برخورداری از حکومت دموکرات توانسته در دنیا بالاترین رتبه را کسب کند. ولی باتوجه به شرایط دانشجویان بین المللی می توان هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک را تعيين کرد. در صورتی‌که دانشجو قصد تحصیل در دانمارک را به عنوان یک شهروند اتحادیه اروپا داشته باشند می تواند در این کشور به صورت رایگان تحصیل کند و در صورتیکه دانشجوی شهروند EEA باشند باید برای تحصیل در این کشور، هزینه و شهریه دانشگاهش را پرداخت کند. در نظر داشته باشید که باتوجه به شهر و مؤسسه آموزشی و تحصیل دانشجو در مقطع مورد نظر، تعيين کننده ی هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک می باشد.

شرایط تحصیل در دانمارک,ویزای تحصیلی دانمارک,تحصیل در دانمارک در مدارسهزینه زندگی و تحصیل در دانمارک بستگی به شرایط دانشجویان بین المللی دارد

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی دانمارک

تمامی متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا برای این که در دانمارک مشغول به تحصیل شوند باید ویزا دریافت کنند. بدین ترتیب پس از ارائه مدارک زیر به سفارت دانمارک می توان ویزای تحصیلی دانمارک( مجوز اقامت) را درخواست و دریافت کرد:

> نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه

> مدرک مهارت زبان( دانمارکی یا انگلیسی بسته به زبان تحصیلی)

> گواهی اثبات تمکن مالی برای زندگی در دانمارک

> برخورداری از بیمه سلامت

> کارت خوابگاه یا اجاره نامه

> پاسپورت معتبر

> یک قطعه عکس پاسپورتی

> رسید پرداخت هزینه ویزا

قبل از این که به دانمارک بروید مجوز اقامت از سوی نمایندگی دانمارک را دریافت میکنید، پس از دریافت این مجوز می توانید به دانمارک سفر کنید. پس از ورود به این کشور باید در اسرع وقت، آن مجوز را در سیستم( CPR) ثبت کرده و کدی را دریافت کنید. اکنون این شماره شناسایی دانمارکی قابلیت افتتاح حساب بانکی و برخورداری از سایر خدمات را دارد.

تحصیل در دانمارک و مقاطع تحصیلی

>> تحصیل در دانمارک در مدارس:

یکی از اهداف مهم دانمارک، آموزش و پرورش می باشد. تحصیل در مراکز دولتی، در نظام آموزشی دانمارک، به صورت رایگان میباشد که این هزینه را مالیات های مردمی تأمین می کند. البته بعضی از مدارس خصوصی و بین المللی از هزینه های جزئی والدین تأمین می شوند. هزینه ی تحصیل در دانمارک در مدارس ابتدایی و متوسطه اولیه به صورت رایگان می باشد. در مدارس دولتی این کشور، اغلب ۵ نفر از ۶ کودک، تحصیل می کنند در حالی که بقیه در مراکز خصوصی تحصیل می کنند. بیش از ۲۴ مدرسه بین المللی در دانمارک وجود دارد که این مدارس به عنوان محل تحصیل کودکان خارجی است که بهمراه والدینشان برای مدت کوتاهی به منظور زندگی و کار در این کشور حاضر هستند.

مسئولیت شهرداری، آموزش های دوره های ابتدایی و متوسطه اول است و پس از مهاجرت به این کشور می توانید با شهرداری منطقه برای تحصیل فرزندان در مدارس ابتدایی و متوسطه ارتباط برقرار کنید. سن شروع تحصیل اجباری در دانمارک در مدارس ۶ تا ۱۶ سال می باشد. تحصیل در دانمارک در مقطع متوسطه بین ۲ الی ۵ سال زمان میبرد ولی تحصیل در دانمارک در مقطع متوسطه که از سنین ۱۶ تا ۱۹ سال میباشد ، عموماً شامل سه حالت می باشد.

>> تحصیل در دانمارک در مقطع کارشناسی:

متقاضیان تحصیل در دانمارک در مقطع لیسانس باید دارای مدرک زبان دانمارکی باشند و باید توانایی قبولی در ازمون ورودی را در بیشتر وقت ها و اکثر رشته ها داشته باشند و بعداز آن در دانشگاه تحصیل کنند. دانشجویان در حال تحصیل در دانمارک در مقطع لیسانس می توانند دو نوع مدرک که شامل مدرک کارشناسی آکادمیک و دانشگاهی یا مدرک کارشناسی حرفه ای است را باتوجه به نوع ورودیشان دریافت کنند. دانشجویان پس از دریافت مدرک لیسانس حرفه ای میتوانند به صورت مستقیم باتوجه به حرفه خاصی که در ۳ الی ۴ سال و نیم آموزش دیده اند به عنوان یک فرد حرفه ای کار کنند.

تحصیل در دانمارک در مدارس,ادامه تحصیل در دانمارک,تحصیل در دانمارکتحصیل در دانمارک در مدارس از سن ۶ تا ۱۶ سال به صورت اجباری می باشد

دانشجویان بعد از این که دوره ۴ سال و نیمه را تمام کردند باید توانایی ارائه یک پایان نامه تخصصی را داشته باشند. ولی مدت زمان تحصیل افراد در دوره لیسانس در مقایسه با دوره لیسانس حرفه ای، کمی کوتاهتر یعنی حدود ۳ سال می باشد. دانشجویان در این دوره به صورت تحقیقاتی آموزش می بینند. دانشجویان پس از اتمام این دوره باید یک پایان نامه علمی ارائه دهند و پس از آن، اجازه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا وارد شدن به بازار کار را دارند.

>> تحصیل در دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد:

برای تحصیل در دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد به امتحان ورودی نیازی ندارید و باتوجه به نمرات دوره قبل و اظهار نظر اساتید می توانید مشغول به تحصیل شوید. زبان تدریس بسیاری از رشته های دانشگاهی دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد، انگلیسی می باشد. دانشجویان متقاضی تحصیل در دانمارک به دلایل مختلفی ویزای تحصیلی این کشور را دریافت می کنند که از این دلایل می توان به هدف کار در کشورهای اروپایی و به خصوص منطقه اسکاندیناوی( کشور های سوئد، فنلاند و نروژ) و تحصیل در دانمارک اشاره کرد و دانشجویان بعد از اتمام دوره کارشناسی خود در دانمارک، می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و همینطور برای یافتن فرصت شغلی ممتاز اقدام کنند.

دانشجو در نیم سال آخر تحصیل در مقطع ارشد وظیفه دارد که پژوهش انجام دهد. این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی تدریس میشود، به همین خاطر افراد متقاضی باید دارای مدرک ۶٫۵_ ۶ آیلتس باشند. علاوه بر این که یکی از شروط تحصیل در دانمارک در مقطع ارشد، تسلط بر زبان انگلیسی است در داخل این کشور، فرصت یادگیری زبان به دانشجو داده نمیشود.

>> تحصیل در دانمارک در مقطع دکترا:

تحصیل در دانمارک در مقطع دکترا از شرایط خاصی برخوردار است. مانند سایر کشورها که دانشجو برای پذیرش در مقطع دکتری باید مدرک زبان آیلتس حدود ۷ و یا بیشتر را داشته باشند و یک استاد راهنما به دانشجو پذیرش داده باشد. پروپوزال دانشجویان باید قوی باشند. دانشجو برای تحصیل در این مقطع باید پروژه های تحقیقاتی را بهمراه استاد راهنما انجام دهد و این دوره را به صورت عملی بگذارنند. دانشجویان برای تحصیل در دانمارک در مقطع دکتری به دو صورت میتوانند استاد راهنمایشان را پیدا کنند. در روش اول باید ابتدا نامه قبولی و پذیرش را از طریق مکاتبه و ایمیل از یک سوپروایزر بگیرند و بعد از آن در دانشگاهی که سوپروایزر تدریس می کند، ثبت نام نمایند. شرط پذیرش دانشجو در دانشگاه موردنظر ، ارائه نامه استاد راهنما مبنی بر قبولی دانشجو می باشد.

دانشجو در روش دوم ابتدا در سایت دانشگاه های مختلف دانمارک، درخواست ثبت نام میدهد و بعد از آن دانشگاه موردنظر ، شرایط همچون شرایط تحصیلی و رزومه علمی دانشجو و معرفی تعدادی استاد راهنما مرتبط با پروپوزال به دانشجو در صورت صلاح دید را بررسی میکند. این اساتید راهنما در این دانشگاه ها اعلام کرده اند که برای انجام کار تحقیقاتی و پژوهش های علمی نیازمند تعدادی دانشجو می باشند و میخواهند که دانشگاه باتوجه به درخواستشان دانشجویان را به آنها معرفی کنند. پس از تائید دانشجویان از سمت دانشگاه، میتوانند نامه قبولی خود را با ارائه ی نامه پذیرش دانشگاه به استاد راهنمایشان دریافت کنند. تحصیل در دانمارک در مقطع دکتری بین ۳ تا ۵ سال زمان میبرد. همینطور یکی از شروط تحصیل در دانمارک در مقطع دکتری، داشتن مقالات ISI می باشد.

تحصیل در دانمارک به همراه بورسیه های تحصیلی

در هر کشوری بورسیه های تحصیلی به زبان رسمی آن کشور مربوط می شود درحالیکه دانمارک اینگونه نیست. بین دولت دانمارک و کشورهایی مانند برزیل، چین، ژاپن، کره جنوبی و روسیه، قرارداد فرهنگی منعقد شده، از این جهت دانش آموزان میتوانند بورسیه های تحصیلی دریافت کنند. دانشجویانی که میخواهند رشته های معماری، طراحی، مطالعات محیطی و... را به زبان دانمارکی فرابگیرند، میتوانند در کشور دانمارک برای دریافت بورسیه تحصیلی درخواست دهند. بورسیه های تحصیلی برای افراد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بین ۵ تا ۱۲ ماه قابل دسترس می باشد. همچنین هزینه تحصیل در رشته های ادبیات و زبان به زبان دانمارکی رایگان است و افراد متقاضی، تحت عنوان کمک هزینه تحصیلی می توانند مبالغی را دریافت کنند.

بورسیه های تحصیلی دانمارک,شرایط تحصیل در دانمارک,ویزای تحصیلی دانمارکافرادیکه قصد تحصیل در دانمارک در لیسانس را دارند اصولا باید مدرک زبان دانمارکی داشته باشند

موقعیت کار پس از تحصیل در دانمارک

وجود موقعیت های مختلف کاری در دانمارک از مزایای تحصیل در این کشور محسوب میشود. افراد مشروط به تحصیل یک ساله میتوانند بعد از این که در این کشور فارغ التحصیل شدند به مدت ۶ ماه الی یک سال دیگر نیز در دانمارک بمانند و موقعیت های کاری مناسب پیدا کنند. دانشجویان در حین تحصیل میتوانند به شکل نیمه وقت بدون پرداخت مالیات مشغول بکار شوند و به مدت ۴۰ ساعت در هفته بعد از فارغ التحصیلی با پرداخت مالیات کار کنند.

تحصیل بدون مدرک زبان در دانمارک

پس از تحصیل در کشور دانمارک امکان سکونت در این کشور وجود دارد ، ولی برای این سکونت نیازی نیست که کارت اقامت دائمی این کشور را دریافت کنید. دانشجویان با مهلت اختصاص داده شده برای سکونت پس از تحصیل در دانمارک میتوانند کار مناسب پیدا کنند و اقامت دانمارک را در طول مدت ۴ سال سکونت و کار در این کشور بدست بیاورند. شخص برای کسب تابعیت دانمارک باید بمدت ۹ سال در این کشور کار و زندگی کنند و به قوانین و فرهنگ جامعه تعهد داشته باشد و همچنین از حسن رفتار برخوردار باشد.

مزایای تحصیل در دانمارک

در ادامه شما را با مزایای تحصیل در دانمارک آشنا می کنیم:

- بورسیه و کمک های مالی:

بورسیه، کمک هزینه تحصیلی و یا کمک مالی از امکانات دانشگاه های دانمارک برای کمک به دانشجویان بین المللی محسوب می شود ، بااینکه تمامی بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان بین المللی دردسترس نیست ولی برای دریافت بورسیه های تحصیلی روش های دیگری وجود دارد که به دانشجویان و اهدافشان اختصاص دارد.

- توانایی صحبت به زبان انگلیسی:

در حالی که زبان رسمی کشور دانمارک، دانمارکی است ولی اکثر دانمارکی ها به زبان انگلیسی در سطح بالا صحبت می کنند. دانشجویان با این حال، برای یادگیری رایگان دانمارکی فرصت های بیشماری دارند، که همین امر کمک می کند تا تحصیلاتشان در خارج از کشور غنی شود.

- آموزش با کیفیت بالا:

کیفیت آموزش عالی دانمارک، بسیار بالاست و این آموزش، برنامه های بسیاری را در اختیار دانشجویان می گذارد که در امکانات مدرن و کاملا مجهز به زبان انگلیسی اموزش داده می شود.

بورسیه های تحصیلی دانمارک,شرایط تحصیل در دانمارک,ویزای تحصیلی دانمارکیکی از مزایای تحصیل در دانمارک وجود موقعیت های مختلف کاری در این کشور است

معایب تحصیل در دانمارک

تحصیل دور از خانه درهر جایی، میتواند امری دشوار محسوب شود. بدین ترتیب، این موضوع را در نظر داشته باشید که تحصیل در کشوری که چندین مایل از محل زندگی شما دور است و از عادات شما بسیار متفاوت است، چقدر سخت تر می باشد.

- موانع فرهنگی و زبانی:

تحصیل در دانمارک برای یادگیری یک زبان جدید، موقعیتی عالی را مهیا می کند. به خصوص هنگام اموری نظیر افتتاح حساب بانکی یا مسکن بیشتر موردنیاز است. شما همچنین با استفاده از موانع فرهنگی قابلیت مقابله با زمینه هایی مثل مذهب، نقش های جنسیتی یا تفاوت های ارتباطی را دارید.

- دوری از خانواده:

تنها دانشجویان حس غربت نمیکنند، بلکه والدین و بقیه ی اعضای خانواده هم این دلتنگی را احساس می کنند ولی دوری از خانواده و دوستان به این معنی نیست که با آن ها ارتباط نداشته باشید. دانشجویان با استفاده از برنامه های مختلفی می توانند با دیگران تماس برقرار کنند و تجربیات گوناگون را به اشتراک بگذارند.

شرایط تحصیل در دانمارک,ویزای تحصیلی دانمارک,تحصیل در دانمارک در مدارستحصیل در دانمارک موقعیتی عالی برای یادگیری یک زبان جدید فراهم می کند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش