مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۱۰۰۶۷

محبوب‌ترین کشورها برای تحصیل در اروپا کدامند؟

تحصیل در اروپا,بهترین کشورها برای تحصیل در اروپا,تحصیل در اروپا بدون مدرک زبانشرایط تحصیل در اروپا بدون مدرک زبان در برخی کشورها فراهم شده است
اروپا برای گسترش افق دید شما، پیشرفت تحصیلی و موفقیت های بعد تحصیلتان به عنوان یک مکان عالی محسوب میشود؛ به خصوص تحصیل در دانشگاه های رایگان اروپا از چنین مزایایی برخوردار است. در این مطلب از سرپوش محبوب ترین کشورها برای تحصیل در اروپا آورده شده است.

تحصیل در اروپا

مقصد اغلب متقاضیان تحصیل، کشورهای اروپایی می باشد؛ به این دلیل که این کشورها شرایطی ازجمله شرایط تحصیلی متفاوت، تحصیل رایگان و شرایط اقامتی و کاری مناسب پس از تحصیل دارد. مهاجرت به برخی از کشورهای اروپایی از طریق تحصیل رایگان، امکان پذیر است و برای چنین کاری باید ویزای تحصیلی اروپا را پس از دریافت پذیرش، بگیرید.

جالب است بدانید که در برخی کشورها امکان اخذ پذیرش و تحصیل در اروپا بدون مدرک زبان وجود دارد و دانشجویان می توانند در دوره های زبان شرکت کنند تا برای ورود به دوره اصلی تحصیل، آمادگی لازم را داشته باشند ولی یکی از شروط دریافت ویزای تحصیلی اروپا، ارائه مدرک زبان می باشد.

قاره اروپا که به آن قاره سبز میگویند ۵۰ کشور مستقل و ۶ کشور وابسته دارد. این قاره حدود ۱۰ میلیون کیلومتر، مساحت دارد. قوانین پیمان شنگن در برخی از اصلی ترین کشورهای اروپایی به تصویب رسیده است و براین اساس ، نیاز به ویزا برای کسانی برداشته شده که ساکن این کشورها هستند و یا به صورت قانونی وارد این کشورها شده اند و افراد میتوانند در میان این کشورها بدون اخذ ویزا جابه ­جا شوند. 

محبوب ترین کشورها برای تحصیل در اروپا

محبوب ترین کشورها برای تحصیل در اروپا به شرح زیر می باشند:

 >> تحصیل در فرانسه :

شما میتوانید در فرانسه بصورت رایگان، تحصیل کنید و از آنجایی که حدود دویست میلیون نفر در دنیا به زبان فرانسه مسلطند، آشنایی و تسلط به این زبان، سهولت دسترسی به بیش از ۴۷ کشور در جهان را میسر می کند. شرط تحصیل در دانشگاه های این کشور، تسلط به زبان و شرکت در امتحان  TCFیا DELF است.  شما می توانید مجوز موقت كار با اعتبار حداكثر نُه ماه را از اولین سال شروع تحصیلات دانشگاهی بگیرید و سپس آن را تمدید کنید. این مجوز برای تعطیلات دانشگاهی با اعتبار سه ماهه صادر می گردد. اگر شخصی در فرانسه بمدت هفت سال مداوم زندگی کند( چه از طریق روادید کار و چه تحصیلی) می تواند اقامت فرانسه را بگیرد. امکان گرفتن روادید یک ساله دانشجویی از طریق گذراندن دوره های زبان، برای متقاضیان فراهم میشود و آن ها می توانند به ادامه تحصیل در رشته های دانشگاهی مورد نظرشان بپردازند.

>> تحصیل در سوئیس:

سوئیس از ایمن ترین کشورهای جهان به شمار می رود؛ چون امنیت مالی دارد و میزان جرم در این کشور، کم است. این کشور از ده دانشگاه و دو دانشگاه پلی تکنیک دولتی برخوردار است. بیشتر دانشجویان خارجی در مقطع Ph.D در این کشور تحصیل می کنند. زبان های تحصیل در این کشور، آلمانی، فرانسوی و انگلیسی میباشد که دوره های انگلیسی بطور معمول در مقاطع بالاتر ارایه می گردد. افرادی می توان برای تحصیل در سوئیس اقدام کنند که قصد مهاجرت دائمی به اروپا را ندارند بلکه هدف آن ها ادامه تحصیل و مهاجرت مقطعی می باشد. متقاضیان تحصیل در این کشور باید با ارائه ی درخواستشان به دانشگاه موردنظر خود، منتظر قبولی درخواستشان از سوی دانشگاه مربوطه باشند و درصورت تائید، مشغول به تحصیل شوند و در غیر این صورت نمیتوانند از روادید تحصیلی برخوردار شوند و متقاضیان باید این نکته را در نظر بگیرند که مجوز تحصیل در این کشور با روادید توریستی به آن ها داده نمی شود.

>> تحصیل در اوکراین:

هزینه ی تحصیل و زندگی در اوکراین  در مقایسه با سایر کشورها برای تحصیل در اروپا، پائین است و اعتبار دانشگاه های اوکراین، بالاست. بورسیه های تحصیلی اوکراین که به دانشجویان دوره های مختلف تحصیلی اعطا می شود، به عنوان یک کمک هزینه مالی محسوب میشود تا قادر به تأمین بخشی از هزینه های خود جهت تحصیل در اوکراین باشند. دانشجویان دوره لیسانس و فوق لیسانس می توانند به مدت۱۰ تا ۲۰ ساعت در طول یک هفته کار کنند درحالیکه مدت زمانی که دانشجویان دوره دکتری میتوانند کار کنند ۳۰ ساعت در هفته است.

 >> تحصیل در مجارستان:

دانشگاه ها و مؤسسات عالی کشور این کشور، از اعتبار و رتبه جهانی برخوردارند. صرفا با قبولی در امتحان ورودی می توانید در دانشگاه های این کشور ادامه تحصیل دهید و دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل در این کشور، وقتی که دوره های پری پارتیکوس و اموزش زبان انگلیسی را با موفقیت گذراندند، می توانند در دانشگاه های این کشور تحصیل کنند. دانشگاه های این کشور به زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و مجاری، اموزش می دهند.

تحصیل در اروپا در مقطع کارشناسی,تحصیل در اروپا بدون مدرک زبان,شرایط تحصیل در اروپاتحصیل در اروپا در بسیاری از کشورهای اروپایی رایگان میباشد

تنها دانشگاه شش زبانه اروپا، دانشگاه فنی مجارستان میباشد که به شش زبان انگلیسی، فرانسه، اسپانیایی، ایتالیایی، آلمانی، مجاری و روسی، رشته های فنی و مهندسی را ارایه می دهد و دانشجویان می توانند زبان تحصیلی خود را انتخاب کنند. این دانشگاه از رآکتور تحقیقاتی برخوردار است و دانشجویان فیزیک میتوانند از امکانات این دانشگاه برای تحقیقات، استفاده کنند.

>> تحصیل در فنلاند:

تحصیل رایگان در فنلاند به مواردی بستگی دارد که از آن ها می توان به سطح تحصیلات، ملیت و برنامه مورد علاقه شما اشاره کرد. دانشجویان بین المللی برای تحصیل در فنلاند به منظور دوره های اموزش انگلیسی، شهریه می پردازند ولی هیچ شهریه ای برای تحصیل به زبان فنلاندی و سوئدی پرداخت نمیکنند. بنابراین اگر در هر یک از این زبان ها مهارت دارید؛ دانشگاه های فنلاند، این قابلیت را فراهم کرده تا به صورت رایگان در اروپا ادامه تحصیل دهید.

گاهی اوقات، هزینه های تحصیل برخی از برنامه های کارشناسی ارشد از دانشجویان غیر اتحادیه اروپا/ EEA گرفته میشود.

اتحادیه دانشجویی برای هر دوره حق عضویت می گیرد و عضویت برای دانشجویان مقاطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد، اجباریست، دانشجویان در حین تحصیل در مقطع دکترا میتوانند به اتحادیه دانشجویی در صورت تمایل بپیوندند. در نظر گرفتن چگونگی تأمین هزینه تحصیل یا تحقیق، از جنبه های مهم تحصیل در فنلاند به شمار میرود و شما باید توانایی تأمین هزینه های زندگی روزمره، سفر، بیمه و غیره خود را داشته باشید و باید بدانید که با کار کردن، نمیتوانید هزینه اقامت و تحصیل در فنلاند را تأمین کنید.

>> تحصیل در آلمان:

دانشگاههای دولتی آلمان از دانشجویان، هیچ شهریه ای نمیگیرند. با این حال، دانشجویان باید برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا کارشناسی در آلمان، حداقل هزینه های ثبت نام در هر ترم را بپردازند و برنامه های انگلیسی زیادی توسط این دانشگاه ها برای دانشجویان ارائه شده است.

بنابراین، دانشجویان بین المللی میتوانند به صورت رایگان و به زبان انگلیسی در آلمان تحصیل کنند. بهتر از بدانید که باید برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی در آلمان، شهریه بپردازید و اگر نمیتوانید در دانشگاه های دولتی ثبت نام کنید؛ باید با تحصیل در بورسیه های تحصیلی آلمان رقابت کنید.

مقاطع تحصیلی اروپا,تحصیل در اروپا در مقطع کارشناسی ارشد,بهترین کشورها برای تحصیل در اروپاتحصیل در اروپا شرایط اقامتی و کاری مناسبی برای دانشجویان پس از تحصیل دارد

>> تحصیل در اسلوونی:

امکان تحصیل رایگان در اسلوونی برای متقاضیان فراهم شده است. درواقع دانشجویان می توانند با پرداخت هزینه بسیار کمی در این کشور، زندگی کنند که رایگان تلقی می شود. اگر علاقه مندان تحصیل رایگان در اسلوونی به زبان انگلیسی مسلط باشند می توانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های معتبر این کشور و پرداخت کم ترین هزینه، از امکانات تحصیلی ویژه ای برخوردار شوند.

>> تحصیل در اتریش:

کشور اتریش برای دانشجویان در اغلب دوره های تحصیلی، امکان تحصیل رایگان را فراهم کرده است و هرساله دانشجویان بسیاری می توانند برای ادامه تحصیل به کشورهای مختلف اتریش مهاجرت کنند. این کشور به خاطر برخورداری از دانشگاه های زیاد، تحصیل رایگان را بعنوان گزینه ای ایده‌ال درنظر گرفته است. اعتبار جهانی دانشگاه های اتریش، بالاست و اتریش درسال ۲۰۱۵ بعنوان کشوری مطلوب جهت زندگی و تحصیل معرفی شده است.

>> تحصیل در سوئد:

دانشجویان متقاضی تحصیل در سوئد در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد باید شهریه بپردازند اما میتوانند بخش عمده ای از هزینه های تحصیل و زندگی خود را با اخذ بورسیه های تحصیلی این کشور پوشش دهند. تمامی دانشجویان بین المللی می توانند در مقطع دکتری در سوئد به صورت رایگان تحصیل کنند.

اگر کشور سوئد را برای تحصیل انتخاب می کنید باید در نظر داشته باشید که هزینه های زندگی در این کشور بالاست و بیشترین بخش هزینه تحصیل در این کشور، مسکن میباشد ولی خصوصیاتی که شما را ترغیب می کند تا در این کشور، ادامه تحصیل دهید؛ وجود دانشگاه های برتر و زمان کوتاه اخذ ویزای تحصیلی سوئد می باشد.

مقاطع تحصیلی اروپا

* ویزای تحصیلی اروپا در مدارس:

تحصیل شهروندان اتحادیه اروپا و افراد دارای اقامت قانونی این کشورها در مدارس کشورهای اروپایی و بخصوص کشورهای پیشرفته در این قاره، رایگان است. درواقع فرزندانی که والدینشان در کنار آن ها به صورت دائم حضور ندارند، باید برای ویزای تحصیلی اروپا قیم قانونی داشته باشند. این شرایط توسط برخی از کشورها نظیر انگلستان و اتریش، برای متقاضیان تحصیل فرزندان در مدارس شبانه روزی فراهم شده است تا مدارس، به عنوان قیم قانونی این دانش آموزان انتخاب شوند و دانشجویان، قادر به ثبتنام  در مدارس شبانه روزی، بدون حضور پدر و مادرشان باشند و پس از اخذ ویزای تحصیلی اروپا، از کیفیت بالای اموزشی و تحصیل در مدارس اروپا بهره مند شوند.

بهترین کشورها برای تحصیل در اروپا,محبوب ترین کشورها برای تحصیل در اروپا,تحصیل رایگان در اروپاحداکثر شرایط سنی دوره دکترا برای تحصیل در اروپا ۳۶ سال است

 * ویزای تحصیلی اروپا در مقطع کارشناسی:

ارائه دیپلم ۱۲ ساله، یکی از شروط تحصیل در دانشگاه های اروپا در مقطع لیسانس می باشد. فرد متقاضی باید برای تحصیل به زبان انگلیسی، حداقل نمره آیلتس ۶ را داشته باشد و یا مسلط حد به زبان انگلیسی باشد. از عوامل مؤثر در اخذ پذیرش در دانشگاه ها و به خصوص دانشگاه های دولتی و رایگان می توان به معدل، نمرات بالا و شرایط سنی اشاره کرد. با اینکه امکان تحصیل در اروپا در برخی از کشورها بدون مدرک زبان وجود دارد اما ارائه مدرک زبان برای دریافت ویزای تحصیلی اروپا الزامیست یا شانس فرد در اخذ ویزا را افزایش می دهد.

* ویزای تحصیلی اروپا در مقطع کارشناسی ارشد:

طول دوره تحصیلی در کشور های مختلف اروپایی در مقطع فوق لیسانس بمدت یک الی دو سال می باشد. دانشجویان در پروسه های تحصیل رایگان باید به زبان آن کشور مسلط باشند و یا حداقل آیلتس ۶.۵ را برای تحصیل به زبان انگلیسی به بخش پذیرش دانشگاه ارائه دهند. 

* ویزای تحصیلی اروپا در مقطع دکترا:

به طور کلی دو روش درخواست برای دانشگاه های انگلستان، وجود دارد؛ به این صورت که میتوانید از طریق وب سایت دانشگاه یا سیستم تحصیلات تکمیلی UCAS درخواست دهید.

قبل از این که شما برای پذیرش دکترا اقدام کنید باید ابتدا مراحل قبل از درخواست را در اسپانیا، ایتالیا و آلمان بگذرانید که شامل بررسی مدارک لازک برای واجد شرایط بودن میباشد و پس از بررسی این شرایط توسط دانشگاه، با شما تماس می گیرند و شما را در بیشتر موسسات اتحادیه اروپا، برای یک اسکایپ یا مصاحبه تلفنی با خود دعوت می کنند.

درصورت تمایل به تحصیل در مقطع دکتری در اکثر کشورهای اتحادیه اروپا، باید مدرک کارشناسی ارشد داشته باشید و تنها درصورتی میتوانید از کارشناسی ارشد معاف شوید که طول دوره کارشناسیتان، چهار سال یا بیشتر باشد. در نظر داشته باشید که یکی از شروط تحصیل در اروپا در مقطع دکترا، محدودیت سنی میباشد ، به این صورت که حداکثر شرایط سنی دوره دکترا در اروپا ۳۶ سال است.

کار دانشجویی در اروپا

دانشجویان در حین تحصیل در تمامی کشور های اروپایی میتوانند بصورت پاره وقت کار کنند. از این رو باتوجه به شرایط اقتصادی کشور ها، تعداد شغل های موجود و احتمال کاریابی دانشجویان در حین تحصیل، متفاوت است. 

دانشجویان باتوجه به قوانین کشورها، مجوز کار در حین تحصیل در مدت زمان های مختلف را دارند. به طور مثال دانشجو در حین تحصیل در کشور هلند می تواند بمدت ۱۶ ساعت در هفته کار کند درحالی که این مدت زمان در کشور فنلاند، حدود ۲۵ ساعت در هفته میباشد اما به صورت میانگین، مجوز کار برای دانشجویان در اکثر کشور های اروپایی حدود ۲۰ ساعت در هفته می باشد. دانشجو در صورت یافتن کار می تواند با انجام کار دانشجویی در هر کشوری، حدود ۶۰- ۱۰۰ درصد هزینه های زندگی اش را تامین نماید.

تحصیل رایگان در اروپا

متقاضیان تحصیل در اروپا، بیشتر به کشورهایی مهاجرت می کنند که تحصیل در آنها به صورت رایگان باشد. در طی سال های گذشته تحصیل رایگان در اروپا، هیچ هزینه ای نداشته اما اینک قوانینی توسط اغلب کشورهای اروپایی تصویب شده که متقاضیان براساس آن ملزم به پرداخت هزینه تحصیل در اروپا هستند.

محبوب ترین کشورها برای تحصیل در اروپا,تحصیل رایگان در اروپا,کار دانشجویی در اروپااز الزامات ورود به دانشگاه های اروپا در مقطع لیسانس، داشتن دیپلم ۱۲ ساله می باشد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش