دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۴۰۱۰۶

شرایط تحصیل در فنلاند در مقاطع ابتدایی، کارشناسی، ارشد و دکتری

تحصیل در فنلاند,شرایط ویزای همراه در تحصیل فنلاند,شرایط تحصیل در فنلاند در مقاطع کارشناسیتحصیل در فنلاند ممکن است باتوجه به شرایط آب و هوایی اش برای بسیاری از افراد دشوار باشد
تحصیل در فنلاند از پر طرفدارترین حوزه های تحصیلی در اروپا به شمار می رود. یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا، کشور فنلاند است و دانشجویان بسیاری را به خاطر داشتن دانشگاه های معتبر از سراسر دنیا به خود جذب کرده است.

تحصیل در فنلاند

 یکی از مطلوب ترین راههای مهاجرت، تحصیل در فنلاند و مهاجرت از طریق تحصیل می باشد. سیستم آموزشی فنلاند از پیشرفته ترین سیستم های روز دنیا محسوب میشود. تحصیل در فنلاند ممکن است باتوجه به شرایط آب و هوایی ویژه اش برای بسیاری از افراد دشوار باشد. ولی با این وجود، بعضی از افراد به علت کیفیت بالای زندگی و خدمات گسترده اجتماعی فنلاند، به این کشور جذب میشوند. هزینه تحصیل در کشور فنلاند بسیار پائین تر از سایر کشورهای مطرح اروپایی بوده و به همین خاطر، فنلاند برای دانشجویان متقاضی تحصیل در اروپا به عنوان یکی از مقاصد تحصیلی در نظر گرفته شده است .زبان رسمی این کشور، فنلاندی است البته ۵ درصد از زبان سوئدی استفاده می کنند. از ویژگی های ممتاز فنلاند می توان به کیفیت بالای سیستم آموزشی، امنیت اجتماعی و مراقبت های بهداشتی که توسط دولت تامین می شود، اشاره کرد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند

متقاضیان تحصیل در فنلاند باید ویزایی را به منظور اقامت تحصیلی در این کشور دریافت کنند. برای این که متقاضی بخواهد در دوره های بالاتر از ۳ ماه در فنلاند تحصیل کند، باید مجوز اقامت تحصیلی دریافت کند. بعضی از اسناد کلی که متقاضی تحصیل در فنلاند باید نسبت به تهیه ی آن ها اقدام کند عبارتند از:

> تکمیل فرم درخواست

> گواهی پذیرش از یک مؤسسه عالی در کشور فنلاند

> اثبات این که فرد در حین تحصیل میتواند مخارج زندگی و تحصیل خود را پرداخت کند. سالانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو هزینه زندگی در فنلاند می باشد.

> پاسپورت معتبر

> یک عکس پاسپورتی

> اسناد پیوست شده در صورتی که به زبان انگلیسی، فنلاندی و سوئدی نباشد نیاز به ترجمه رسمی دارد.

> فیش هزینه ۳۰۰ یورویی ثبت نام در دانشگاه

> بیمه درمانی

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند,شرایط تحصیل در فنلاند,زندگی دانشجویی در فنلاندیکی از مطلوب ترین راههای مهاجرت، تحصیل در فنلاند و مهاجرت از طریق تحصیل می باشد

هزینه تحصیل و زندگی دانشجویی در فنلاند

هزینه تحصیل در فنلاند رایگان میباشد و فقط هزینه ­های زندگی را باید در این کشور پرداخت کنید. میزان مالیات کشور فنلاند نیز مثل سایر کشورهای جزایر اسکاندیناوی بالاست. علاوه بر این دانشجویان مقطع لیسانس در این کشور، در طول هفته مجوز کار به مدت ۱۰ساعت را دارند. دانشجویان مقطع کارشناسی  در طول هفته می­توانند بمدت ۲۰ ساعت کار کنند و دانشجویان مقطع دکتری باید بمدت ۳۰ ساعت در طول هفته کار کنند. 

شرایط بورس تحصیلی در فنلاند

یکی از مزایای تحصیل در فنلاند اینست که متقاضیان از امکانات و امتیازات بسیاری بهره مند میشوند که از مهم ترین آنها می توان به دریافت بورسیه تحصیلی در دوره دکترا اشاره کرد. متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاه های فنلاند را دارند باید توجه کنند که امکان دریافت ساده بورس تحصیلی فنلاند در دوره های تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس وجود ندارد، چون پوشش کامل هزینه های تحصیلی توسط دولت فنلاند می باشد. دانشجویانی که قصد تحصیل در فنلاند را دارند باید مدارک موردنیاز به منظور اخذ ویزای تحصیلی در این کشور را بطور کامل ارائه کنند.

متقاضیان تحصیل در دانشگاه های فنلاند اجازه ی تحصیل به صورت رایگان را در کلیه رشته های تحصیلی به غیراز رشته هنر و پزشکی دارند. دانشجویانی که در دانشگاه های فنلاند تحصیل می کنند، اجازه ی کار به صورت پاره وقت را دارند. یافتن شغلی مناسب و نیمه وقت برای دانشجویانی که به زبان سوئدی و یا فنلاندی آشنایی ندارند اندکی دشوار میباشد و برای تأمین هزینه های زندگی در فنلاند با مشکلاتی رو به رو میشوند. بدین ترتیب یکی از الزاماتی که برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند باید به آن توجه شود داشتن پس‌انداز قبلی می باشد.

دانشجویانی که به منظور تحصیل در فنلاند در مقطع دکتری باید ویزای تحصیلی دریافت کنند توجه کنند که تحصیل در این دوره به صورت رقابتی است، چون وجود شرایطی مطلوب مثل امکان تحصیل رایگان دانشجویان متقاضی است که در اثر آن دانشجویان در مقایسه با سایر دانشجویان از وضعیت درسی خوبی برخوردار باشند. کلیه دروس تدریس شده در مقطع دکترا به زبان انگلیسی هستند، بنابراین دانشجویان متقاضی باید در حین درخواست ویزای تحصیلی فنلاند، بر زبان انگلیسی بطور کامل مسلط باشند.

شرایط ویزای همراه در تحصیل فنلاند

شرایط ویزای همراه دانشجویی که قصد تحصیل در فنلاند را دارد، بسیار مهم است. بردن همراه همزمان با متقاضی به فنلاند از خصوصیات خوب این کشور به شمار می رود. دانشجو همزمان با خود این اجازه را دارد که همراهش را به کشور فنلاند بیاورد و براحتی به تحصیل و زندگی اش ادامه دهد.

زندگی دانشجویی در فنلاند,تحصیل در مقاطع مختلف فنلاند,تحصیل در فنلاند و هزینهمتقاضیان تحصیل در فنلاند باید ویزایی را به منظور اقامت تحصیلی در این کشور دریافت کنند

تحصیل در مقاطع مختلف فنلاند

>> تحصیلات در مدارس فنلاند:

از سن ۷ سالگی در کشور فنلاند، آموزش رسمی و اجباری آغاز می شود و این آموزش بمدت ۹ سال یعنی ۶ سال ابتدایی و ۳ سال متوسطه زمان میبرد. دانش آموزان در این مدت با محیط و دروس پایه و زبان های خارجی آشنایی پیدا می کنند و پس از این که تحصیلات متوسطه ی آن ها تمام شد وارد دبیرستان ها می شوند که شامل دو گروه نظری و حرفه ای می باشد. طول دوره تحصیل در فنلاند در دبیرستان بمدت سه تا چهار سال است که بعد از اتمام تحصیل، مدرک دیپلم دبیرستان داده می شود. دانش آموزان در دبیرستان های نظری با دروسی همچون دروس ادبیات، زبان های خارجی، علوم، ریاضی، ورزش، موسیقی و هنر آشنا میشوند. دوره های حرفه ای سبب افزایش توانایی های فنی – حرفه ای دانش آموزان میشود و برای دانش آموزانی مناسب است که جذب بازار کار می شوند. کلیه دانش آموزان برای ورود به دانشگاه های فنلاند، بعد از این که دوره دبیرستان خود را تمام کردند باید در آزمون سراسری دانشگاه ها شرکت کنند.

>> تحصیل در مقطع لیسانس کشور فنلاند:

مدت زمان تحصیل در فنلاند در مقطع لیسانس بمدت ۳ تا ۴ سال میباشد که به صورت تمام وقت در ۱۲۰ واحد ارائه میشود. دانشجویان باید تحقیقات علمی را به همراه پایان نامه در سال آخر تحصیلشان ارائه دهند. زبان تدریس این مقطع، فنلاندی است و در مقطع کارشناسی، تمام رشته­­های تحصیلی به زبان فنلاندی نیز ارائه می­شود. متقاضی تحصیل در فنلاند در مقطع لیسانس باید مدرکی مبنی بر تسلطش را به زبان فنلاندی ارئه دهد.

>> تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد:

یکی از مدارکی که برای تحصیل در فنلاند در دوره کارشناسی ارشد نیاز است، مدرک کارشناسی حداقل ۳ ساله و معتبر می باشد. زبانهای تحصیل در دانشگاه های کشور فنلاند شامل زبان انگلیسی، فنلاندی و سوئدی می باشد. اگر دانشجویی بخواهد به صورت رایگان در فنلاند، مشغول به تحصیل شود باید به یکی از زبان های فنلاندی و یا سوئدی تسلط داشته باشد. مدت زمان تحصیل در فنلاند در مقطع ارشد برای برخی از رشته ها ۱.۵ ساله و برای بعضی دیگر ۲ ساله می باشد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند,شرایط تحصیل در فنلاند,زندگی دانشجویی در فنلاندمتقاضی تحصیل در فنلاند در مقطع لیسانس باید مدرکی مبنی بر تسلط به زبان فنلاندی ارائه دهد

>> تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا:

تحصیل در فنلاند در مقطع دکترا به دو صورت یعنی اول دکترای استاندارد و دوم برنامه مشترک دانشگاهی ملی هر رشته ای در کشوری می باشد. برنامه های ملی و دکترا به منظور جمع آوری محققان و اندیشمندان و امکانات هر رشته جمع  شده اند ولی اگر در برنامه دکترا قصد ادامه تحصیل را نداشتید میتوانید یک دکتری تحقیقاتی مناسب را مثل خیلی از کشورهای دیگر انجام دهید. پس از پیشنهاد دادن برنامه پژوهشی و تحقیقاتی خودتان میتوانید بطور جداگانه تحصیل کنید ولی در صورت نیاز باید حامی مالی داشته باشید.

وضعیت اقامت و تابعیت پس از تحصیل در فنلاند

یکی از نکات بسیار مهم برای دانشجویان، تحصیل در فنلاند و وضعیت اقامت و تابعیت بعد از آن میباشد تا از این طریق بداند که وضعیت اقامت و تابعیت چه میشود و آیا بعد از اتمام دوره تحصیل، مجوز اقامت فنلاند را کسب میکند؟ بنابراین بهتر است بدانید که دولت فنلاند به شخص این اجازه را می دهد که به مدت یک سال، بعد از دوره تحصیلش به دنبال کار بگردد. اگر فرد در مکانی استخدام و مشغول بکار شد، میتواند اقامت تحصیلی اش را به اقامت کاری تبدیل کند. اگر فرد در کشورهای محدوده اسکاندیناوی مثل کشور سوئد به مدت ۳ تا ۵ سال کار کند و مالیات و بیمه اش را پرداخت کند، به این صورت میتواند برای اقامت دائم اقدام کند و برای دریافت گذرنامه و شهروندی، بعد از گذشت ۶ تا ۷ سال اقدام نماید.

شرایط تحصیل در فنلاند در مقاطع ابتدایی,مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی فنلاند,شرایط تحصیل در فنلاندهزینه تحصیل در فنلاند رایگان میباشد و فقط مخارج زندگی را باید در این کشور پرداخت کنید

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش