دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۱۱۰۰

شرایط تحصیل در هند برای تمامی مقاطع تحصیلی

تحصیل در هند,مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی هند,تحصیل در هند در مقاطع مختلفاقامت پس از تحصیل در هند از طریق کار در این کشور امکان پذیر است
هنوز هم تحصیل در هند اصلاحات زیادی در دست دارد، به علت این که همراه با رشد اقتصادی در حال رشد است، این کشور از تحقیقات پشتیبانی می کند و تأکید بر یک نیروی کار تحصیل کرده با تعهد به یادگیری مادام العمر دارد.

تحصیل در هند

در سال های اخیر شرایط تحصیل و اعزام دانشجو به هند سبب شده تا بسیاری از افراد به این کشور جذب شوند. در بین کشورهای آسیایی، کشور هند یکی از بهترین گزینه های مناسب برای ادامه تحصیل است؛ ازلحاظِ فرهنگی، این کشور بسیار غنی است و دومین کشور پرجمعیت جهان به شمار می رود. هزینه کم برای زندگی و شهریه مناسب دانشگاه های هند از مزایای اصلی تحصیل در هند می باشد. ازلحاظِ کیفیت، دانشگاه های این کشور در سطح مناسبی قرار دارند.

شرایط تحصیل در هند

 یکی از گزینه های مناسب برای کسانی که قصد تحصیل در کشور آسیایی را دارند، تحصیل در هند می باشد. تحصیل در هند در تمامی مقاطع به زبان انگلیسی است که یک ویژگی مثبت برای افرادیست که مدرک زبان انگلیسی دارند خیلی سریع و راحت میتواند در این کشور پذیرش شوند. حتی اگر مدرک زبان نداشته باشند تنها یک تسلط نسبی به این زبان می تواند پذیرش آن ها را فراهم کند که در اینصورت یکسری دوره های زبان را بعد از پرداخت شهریه در این کشور بگذرانند.

تحصیل در هند در مدارس,تحصیل در هند,تحصیل در هند مقطع دکتراتحصیل در هند نسبت به بسیاری از کشورهای دنیا ارزان تر و به صرفه تر می باشد

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی هند

یکی از کلیدی ترین مراحل برای دریافت ویزای تحصیلی هند، ارائه مدارک میباشد و دانشجویان برای این منظور باید اول بدانند چه مدارکی را ارائه کنند و بعد چگونه این مدارک را به سفارت ارائه دهند تا بتوانند ویزای تحصیلی خود را دریافت نمایند. برای این که افراد این مراحل حساس را بدرستی طی نمایند میتوانند برای انجام امور مشاوره یک وکیل مهاجرت توانمند دریافت نمایند. چنانچه برای تهیه و ارائه مدارک یک وکیل مجرب را انتخاب کنید شانس موفقیت شما در پروسه مهاجرت و دریافت ویزای تحصیلی را تا حد زیادی افزایش می یابد. در ادامه برخی از اصلی ترین مدارکی که دانشجویان باید برای دریافت ویزای تحصیل در هند به سفارت ارائه دهند عبارتند از:

> ترجمه سوابق تحصیلی تا آخرین مقطع

> پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه

> انگیزه نامه

> توصیه نامه

> رزومه

> عکس

تحصیل در هند در مقاطع مختلف

مقاطع تحصیلی هند شامل موارد زیر است:

* تحصیل در هند در مدارس

تحصیل در هند از مقطع ابتدایی و سن ۶ سالگی آغاز می شود که به صورت اختیاری است. مدارس هند در دو نوع دولتی و خصوصی به فعالیت می پردازند. در مدارس خصوصی هند حدود ۲۹ درصد دانش آموزان ۶ ساله تحصیل می کنند. در حالیکه دانش آموزان مقطع ابتدایی کشور هند حدود ۹۵ درصد می باشند و تنها ۴۰ درصد از دانش آموزان در مقطع متوسطه ثبت نام می کنند.

تحصیل در هند در دوره ابتدایی از سن ۶ تا ۱۴ سال انجام می شود. مدارس خصوصی در مقایسه با مدارس دولتی زیرساخت ها و امکانات ضعیف تری دارند. آموزش متوسطه از کلاس نهم تا کلاس دوازدهم است که به دو دوره دو ساله تقسیم می شود و دانش آموزان از سن ۱۴ تا ۱۸ سال در این دوره آموزش می بینند. دانش آموزان بعد از این که مدرک دیپلم خود را دریافت کردند می توانند به مؤسسات آموزش عالی وارد شوند. دانش آموزان بین المللی میتوانند از امکانات مدارس بین المللی استفاده کنند.

* تحصیل در هند در مقطع لیسانس

دانش آموزانی که دیپلم ۱۲ ساله خود را دریافت کرده باشند مجوز ورود به دانشگاه های هند را دارند. تحصیل در هند در مقاطع مختلف دانشگاهی به زبان انگلیسی میباشد و تدریس تمام دروس به دانشجویان با همین زبان می باشد. مدت زمان تحصیل در هند در مقطع لیسانس برای دانشجویان بسته به رشته ای که در آن به تحصیل می پردازند بین ۳ الی ۴ سال می باشد. بطور کلی برای تحصیل در این دوره، نمره خاصی برای مدرک زبان انگلیسی ذکر نشده است ولی از آنجا که دانشجویان به زبان انگلیسی درس می خوانند باید تسلط مناسب در حد نمره آیلتس ۵ یا بالاتر داشته باشند.

مشاوره جهت تحصیل در هند,هزینه تحصیل در هند رشته پزشکی,تحصیل در هندتقاضا برای تحصیل در هند در مقطع کارشناسی ارشد بسیار زیاد است

دانشجویان برای تحصیل در هند در دانشگاه ها باید هزینه بپردازند و برای تحصیل در دانشگاه ها در مقطع لیسانس باید بسته به رشته و دانشگاهی که در آن تحصیل می کنند هزینه ی موردنیاز را پرداخت نمایند. البته دانشجویان برای تحصیل در هند در رشته پزشکی نسبت به سایر رشته ها باید حداقل ۲ تا ۳ برابر شهریه رشته های دیگر را پرداخت نمایند. دانشجویان محدودیت زیادی برای تحصیل در هند در دوره لیسانس برای رشته تحصیلی ندارند و برای تحصیل، انتخاب های زیادی پیش روی خود دارند که بعضی از آن ها شامل رشته های علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، کشاورزی، هنر و... می باشد.

* تحصیل در هند در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در هند در مقطع فوق لیسانس نیز برای افراد امکان پذیر است. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حدود ۱ الی ۲ سال می باشد. در کشور هند دانشگاه های بسیاری دوره های فوق لیسانس را به زبان انگلیسی نیز ارائه می دهند.  امکان تحصیل در دانشگاه های هند در رشته های مختلف وجود دارد.

دانشجویان باید توانایی ارائه مدرک زبان انگلیسی در آیلتس ۶ را داشته باشند. علاوه بر مدرک زبان باید مدارکی همچون مدارک تحصیلی مقطع قبل را بهمراه ریز نمرات نیز بتوانند ارائه نمایند. توجه کنید، افرادی که مدرک زبان را ارائه ندهند مجوز ندارند یک دوره زبان را پیش از ورود به مقطع تحصیلی در هند بگذرانند و بعد از آن در مقطع اصلی خود به تحصیل بپردازند. از دیگر مدارک مورد نیاز برای تحصیل می توان به مدارک مالی که نشان دهنده توانایی در پرداخت هزینه ها میباشد و یک انگیزه نامه که هدف تحصیل آنها را مشخص سازد، اشاره کرد.

* تحصیل در هند در مقطع دکتری

هزینه تحصیل در هند در مقطع دکتری بسیار ارزان است. البته هزینه تحصیل در هند در رشته پزشکی و رشته های مرتبط با پزشکی بالا است. تحصیل در برخی از رشته ها در دوره دکتری طرفداران زیادی دارد که از آن ها می توان به کسب و کار، سینما و فلسفه اشاره نمود. تحصیل در هند  در دوره دکتری به زبان انگلیسی انجام می شود و معمولاً ۳ تا ۵ سال طول میکشد. شرط اخذ پذیرش دکتری در هند اینست که باید دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را سپری کرده باشید.

تحصیل در هند  در دوره دکتری به صورت دوره تحقیقاتی برگزار می شود. طول دوره تحصیل در رشته داروسازی  در مقطع دکتری بمدت شش سال است. در مؤسسات مدیریتی دوره دکترای مدیریت ( FPM)  ارائه می شود که طول این دوره ۵ سال می باشد. دوره دکتری فلسفه ( MPhil)   یک تا دو سال طول می کشد و در مؤسسات و دانشگاه های هند جزء دوره های کوتاه مدت و تخصصی به شمار می رود. دوره PHD عمومأ همراه با دوره کارآموزی است.

تحصیل در هند,تحصیل در هند بدون مدرک زبان,شرایط تحصیل در هندمدارک شما برای تحصیل در هند باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند

در ابتدا برای تحصیل در هند در دوره دکتری باید مقالات عملی را در سطح بین المللی ثبت نمایید و مدرک زبان انگلیسی را اخذ کنید. اساتید دانشگاه مد نظر شما در قدم بعدی رزومه شما را بررسی خواهند نمود و با در نظر گرفتن نمرات، اعتبار دانشگاه و مقالات علمی شما اقدام به پذیرش خواهند کرد. هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی هند در مقطع دکتری بسیار ارزان است. همچنین برای تحصیل در دانشگاه های هند در مقطع دکتری میتوانید کمک هزینه تحصیلی دریافت کنید. GSS،   مرکز اصلی حمایت مالی از دانشجویان بین المللی در هند می باشد. دوره دکتری رقابتی است و هر دانشگاه برای دانشجویان مقطع دکتری تعداد ظرفیت مشخصی را اعلام می کند.

تحصیل در هند بصورت رایگان

شرط تحصیل در هند بطور رایگان اینست که از بورسیه های تحصیلی هند استفاده کنید. در هند بورسیه های گوناگونی در هر سال به دانشجویان دارای شرایط بورسیه اعطا می گردد که شامل بورسیه تحصیلی کامل و همینطور کمک هزینه تحصیلی می شود. دانشجویان جهت اخذ بورسیه های تحصیلی کشور هند باید در دانشگاه یک ترم از تحصیل خود را سپری کنند و بعد از آن درخواست بورسیه نمایند. البته فراموش نکنید که تحصیل در هند به صورت رایگان امکانپذیر نیست و کلیه دانشجویان باید شهریه دانشگاه را در هر سال پرداخت نمایند ولی این امکان هست که از طرق مختلف مانند کار دانشجویی و بورسیه تحصیلی قسمت قابل توجهی از مجموع هزینه ها را کاهش داد.

کار دانشجویی در هند

چنانچه قصد شما برای مهاجرت به هند اینست که دانشجوی بین المللی شوید و به تحصیل در هند بپردازید، همینطور امیدوارید تا بخشی از هزینه های خود را با کار دانشجویی پوشش دهید حتماً این بخش را با دقت بیشتری مطالعه نمایید. دانش آموزان طبق قانون کار هند، نباید تا سن ۱۴ سالگی کار ندارند و بین سنین ۱۴ تا ۱۸ سال مجوز کار در مشاغل غیرخطرناک را دارند. برای دانشجویان در طول تحصیل قوانین کار بسته به نوع دانشجو متغیر است به طوریکه دانشجویانی که اصالت و تابعیت کشور هندوستان را داشته باشند میتوانند به صورت تمام وقت و بدون محدودیت در طول دوره تحصیل کار کنند ولی دانشجویان بین المللی مجوز کار دانشجویی را ندارند و از این طریق نمی توانند درآمدی داشته باشند. البته آن ها در دوره های کارآموزی و کارورزی میتوانند شرکت کنند ولی نمی توانند برای حضور و کار در این دوره ها نیز درآمدی کسب کنند.

تحصیل در هند در مقطع لیسانس,تحصیل در هند,تحصیل در هند در مقطع کارشناسی ارشدبه طور کلی تحصیل در هند نیاز به شرکت در هیچ آزمونی ندارد

هزینه های تحصیل در هند

هزینه تحصیل در هند در دانشگاه ها به میزان قابل توجهی متفاوت است، هزینه دانشگاه های دولتی در مقایسه با دانشگاه های خصوصی بسیار کم تر است چونکه از طرف دولت بودجه بالایی دریافت می کنند، دولت هند قوانینی را حفظ می کند که موسسات آموزشی معتبر توسط دولت فقط میتوانند تحت شرایط غیرانتفاعی فعالیت کنند. دانشجویان هندی و دانشجویان بین المللی هزینه های دانشگاهی یکسان برای تحصیلات مشابه ندارند، به همین علت این امتیاز به دانشجویان هندی تعلق می گیرد .

خدمات بیمه دانشجویی در هند

دانشجویانی که قصد تحصیل در هند را دارند باید نسبت به دریافت ویزای دانشجویی بین المللی اقدام کنند و کلیه مدارک پشتیبانی این برنامه را ارائه دهند، البته بیمه دانشجویی برای ویزای دانشجویی الزامی نیست، بدین ترتیب دانشجویان نیازی به نشان دادن پوشش بیمه درمانی خود ندارند، با این حال توصیه می شود پیش از سفر برای پوشش هزینه های درمانی خود بیمه ای را خریداری کنید که نه تنها نیازهای پزشکی شما را تأمین کند، بلکه بتواند برنامه های بین المللی شامل بازگشت به کشور خودتان را نیز پوشش دهد.

تحصیل در هند بصورت رایگان,هزینه تحصیل در هند,تحصیل در هندتحصیل در هند در مقطع کارشناسی برای افراد ممکن و شدنی خواهد بود

معایب تحصیل در هند

به همان اندازه که تحصیل در هند مزایای زیادی دارد، در این خصوص معایبی نیز وجود دارد که در ادامه به آنها می پردازیم:

> شوک فرهنگی

تنوع فرهنگی امکان دارد یک مزیت برای تحصیل در هند به شمار برود، ولی با یک ضرر قابل توجه، شوک فرهنگی همراه است. سازگاری با تغییر ناگهانی فرهنگ برای اکثر دانشجویان، دشوار است و آن ها ممکن است شوک فرهنگی را تجربه کنند و امکان دارد مدت زمان زیادی طول بکشد تا به آن عادت کنند، برای دانشجویانی که زبان اولشان انگلیسی است، ممکن است تعامل خارج از زندگی دانشگاه سخت باشد، در خانه نیز احساس غربت کنند که باید با این موضوع کنار بیایید، دوری از خانه برای هر کسی آسان نیست، ولی در ازای آموزش با کیفیت، هزینه قابل قبولی است.

> رقابت بسیار برای ورود به دانشگاه های هند

تحصیل در هند  در موسسات آموزش عالی ممکن است از ورود به دانشگاه های Ivy League دشوارتر باشد و مطمنا کار ساده ای نسیت. به علت این که جمعیت هند زیاد است، ممکن است رقابت زیاد باشد که این امر سبب می شود تعداد کمی از صندلی ها سودآورتر باشد و شما برای ورود به دانشگاه های غیر برتر شانس بیشتری داشته باشید، ولی با این کار باید با کیفیت پایین تری از آموزش رو به رو شوید.

تحصیل در هند,مشاوره جهت تحصیل در هند,تحصیل در هند بصورت رایگانتحصیل در هند مانند بسیاری از کشورهای دیگر از پنج یا شش سالگی آغاز می‌شود

مزایای تحصیل در هند

تحصیل در هند که کشوری آسیایی است نسبت به سایر کشور ها مزایایی دارد، این مزایا شامل موارد زیر میباشد :

۱. شهریه های نسبتا پایین تحصیل در هند

۲. تحصیل در هند در دانشگاه های معتبر

۳. تحصیل در هند به زبان انگلیسی

۴. هزینه زندگی مناسب در هند

۵. مسافت کم هند تا ایران نسبت به سایر کشور های اروپایی

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش