دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳
۱۰:۴۶ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۷۰۲۵۵
اخبار کنکور و آزمون ها

تعداد نهایی پذیرفته شدگان در کنکور ۱۴۰۰| جزئیات مصاحبه معرفی شدگان مرحله دوم برای رشته ­های دارای شرایط خاص

نتایج نهایی آزمون سراسری ۱۴۰۰ امروز یکشنبه چهارم مهر ماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد. بر اساس اعلام سازمان سنجش ۴۵۵ هزار و ۴۲۴ نفر در گروه های مختلف آزمایشی در سراسر کشور پذیرفته شدند.

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، نتایج نهایی آزمون سراسری در دوره‌های روزانه، شبانه، مجازی، پردیس خودگردان و شهریه پرداز، دانشگاه پیام‌نور، مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی (اعم از باآزمون و پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی «بدون آزمون») امروز یکشنبه چهارم مهرماه در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org اعلام شد.

متقاضیان می‌توانند با مشاهده نتیجه نهایی به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند. برنامه ثبت نامی از پذیرفته شدگان از سوی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اعلام می‌شود. در مجموع رشته‌های با آزمون و بدون آزمون ۴۵۵ هزار و ۴۲۴ نفر قبول شدند.

آزمون عمومی و اختصاصی هر یک از گروه‌های آزمایشی کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ در تاریخ ۹ تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۰ در ۴۱۴ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۳ هزار و ۵۲۲ حوزه امتحانی و ۱۱ کشور خارجی با رقابت یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ نفر داوطلب برگزار شد.

آزمون گروه آزمایشی هنر صبح چهارشنبه ۹ تیر، آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی صبح پنج‌شنبه ۱۰ تیر، آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی صبح پنج‌شنبه ۱۰ تیر، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه ۱۱ تیر و آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی صبح شنبه ۱۲ تیر برگزار شدند.

تعداد ۶۶۲ هزار و ۱۱۴ داوطلب زن و تعداد ۴۴۹ هزار و ۷۰۴ داوطلب مرد در کنکور سراسری ۱۴۰۰ ثبت نام کرده‌اند که برای در مجموع تعداد یک میلیون و ۳۶۷ هزار و ۹۳۱ کارت کنکور صادر شد.

با توجه به اینکه یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۰۸ نفر ثبت نام کردند و تعداد یک میلیون و ۳۶۹ هزار و ۴۱۶ نفر داوطلب در چند گروه بودند، از میان یک میلیون و ۳۶۹ هزار نفر، تعداد یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۳۰ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون و تعداد مجازین به انتخاب رشته نیز یک میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر بودند.

نتایج اولیه در ۱۰ مردادماه اعلام شد و انتخاب رشته داوطلبان از ۱۴ مرداد ماه آغاز شد و در نهایت با توجه به تمدیدهای صورت گرفته تعداد ۵۲۳ هزار و ۶۷۱ نفر نسبت به انتخاب رشته‌های با آزمون سال ۱۴۰۰ اقدام کردند.

پیش از این در شناسنامه کنکور سراسری ۱۴۰۰ جمع کل ظرفیت پذیرش سال ۱۴۰۰ در تمامی دانشگاه‌ها و زیرنظام ها تعداد ۹۹۳ هزار و ۲۳۴ نفر اعلام شده بود.

قرار بود نتایج نهایی کنکور سراسری ۱۴۰۰ در هفته آخر شهریورماه اعلام شود که سازمان سنجش اعلام کرد با توجه به تغییرات شرایط کرونا در کشور و محدودیت‌های ایجاد شده، برخی از رشته‌های با مصاحبه و آزمون عملی در موعد مقرر به اتمام نرسیدند و از همین رو نتایج نهایی در هفته اول مهرماه ۱۴۰۰ منتشر می‌شود.

با توجه به اعلام نتیجه نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ معمولا برخی از پذیرفته شدگان با ارسال درخواست به سازمان سنجش مدعی اشتباه در انتخاب رشته خود شده و متقاضی معرفی به اولویت بعدی که در آن دارای نمره هستند می باشند. از این رو تنهادرخواستهایی قابل پذیرش و بررسی هستند که شامل مصادیق  اشتباه در انتخاب رشته که در اطلاعیه مورخ چهارم مهرماه سازمان آمده است، باشد.

این داوطلبان می بایست اطلاعیه درخصوص اشتباه درانتخاب رشته رامطالعه و سپس تنها در سامانه پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی https://request.sanjesh.org و پس از انتشار کارنامه نتایج نهایی در روز پنجشنبه هشتم مهرماه و درصورتی که در کدرشته محل مورد درخواست دارای نمره باشند قابل بررسی است.

نتیجه بررسی تا ۱۴ مهرماه در سامانه مذکور قابل ثبت هست و بعد از آن قابل دریافت نیست و نتیجه بررسی تا ۱۰ آبان بصورت پیامک به متقاضیان اعلام خواهد شد.  

این درخواستها فقط از روش ذکر شده قابل ثبت هست و سازمان سنجش از هیچ طریق دیگری درخواست اشتباه در انتخاب رشته را بررسی نخواهد کرد.  

پذیرفته شدگان در این مرحله می بایست مطابق برنامه زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام در دانشگاه قبولی فعلی اقدام کنند.

پذیرفته شدگانی که وضعیت آنها در قالب شرایط موارد اشتباه در انتخاب رشته براساس اطلاعیه نیست، باید تقاضای خود را از طریق دانشگاه محل قبولی برای تغییر رشته یا انتقال و از طریق آیین نامه های مربوطه پیگیری کنند. این موارد قابل بررسی در سازمان سنجش نیست.

نکاتی که پذیرفته شدگان رشته های خاص کنکور باید بدانند

جزئیات مصاحبه معرفی شدگان مرحله دوم برای رشته ­های دارای شرایط خاص کنکور ۱۴۰۰ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی هفته آینده از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود.

به گزارش ایسنا، سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص معرفی شدگان مرحله دوم برای رشته ­های دارای شرایط خاص شامل کدهای ۱۱ و ۱۷ (دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی)، ۱۲ (دانشگاه شاهد)، ۱۴ (دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری)، ۱۵ ( مدیریت بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبایی)، ۱۸ (دانشکده غیرانتفاعی رفاه)، ۱۹ (دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه تهران)، ۲۰ (رشته های بورسیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی)، ۲۱ (دانشگاه شهید مطهری)، ۲۲ (رشته های بورسیه وزارت دفاع)، ۲۳ (دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران)، ۲۴ (معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا «ع» مشهد)، ۲۵ (رشته های بورسیه ارتش)، ۲۶ (رشته های بورسیه نیروی انتظامی)، ۲۹ (رشته کاردانی و کارشناسی فوریت های پزشکی و پیش‌بیمارستانی دانشگاه‌های علوم پزشکی)، ۳۰ (دانشکده آموزش عالی تربیت مربی عقیدتی سیاسی سپاه-قم) ، ۳۱ (دانشگاه جامع امام حسین ع) و ۳۲ (رشته­ های پذیرش صرفا براساس سوابق تحصیلی کاردانی بهداشت عمومی دانشگاه های علوم پزشکی) توضیحاتی داد.

بر این اساس، آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که برای آنان به جای کدرشته قبولی، یکی از کدهای فوق اعلام شده، این کدها به منزله آن است که منحصراً در کدرشته مذکور نمره علمی لازم را کسب کرده اند و در ردیف معرفی شدگان یکی از کدرشته‌های موسسات مذکور قرار گرفته‌اند. 

آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که علاوه بر کدرشته قبولی اعلام شده (۵ رقمی)، یکی از کدهای ۲ رقمی فوق نیز در اعلام نتایج برای آنها مشخص شده، توجه داشته ‌باشند که به دلیل داشتن نمره علمی لازم در اولویت قبل از رشته‌ قبولی اعلامی، در ردیف معرفی شدگان یکی از کدرشته‌های موسسه مذکور نیز قرار گرفته‌اند.

 متقاضیانی که برای آنان یکی از کدهای ۲ رقمی که در بالا به آنها اشاره شده، لازم است براساس برنامه زمانی که در اطلاعیه‌ روز یکشنبه مورخ  ۱۱ مهر از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش منتشر خواهد شد، برای انجام مصاحبه، به آدرس محل اعلام شده در اطلاعیه مراجعه کنند.

بدیهی است عدم مراجعه، برای شرکت در مصاحبه و سایر مراحل گزینش رشته‌های مذکور به منزله انصراف از رشته ذی ربط تلقی می شود و آن دسته از متقاضیانی که دارای کد قبولی دیگری می باشند، می توانند در کدرشته قبولی اعلام شده ثبت‌نام نموده و به ادامه تحصیل بپردازند.

سازملن سنجش آموزش کشور تاکید دارد آن دسته از متقاضیانی که نام آنها در کدرشته قبولی دیگری اعلام شده، در صورتی که در مراحل مصاحبه و گزینش شرکت نموده و پس از تایید در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی رشته جدید قرار بگیرند، قبولی آنها در کدرشته اعلام شده قبلی (رشته‌ای که هم اکنون اعلام شده با کد ۵ رقمی) باطل خواهد شد.

اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی امام باقر (ع) در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام نخواهد شد و برای انجام مراحل ثبت‌نام توسط دانشگاه مذکور هماهنگی لازم با این دسته از داوطلبان به عمل خواهد آمد.

همچنین  اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دانشگاه امام صادق (ع) متعاقباً از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش