شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۱۰۰۳۵

معرفی دانشکده های دانشگاه بن و مزایای تحصیل در این دانشگاه

رنکینگ دانشگاه بن,شرایط تحصیل در دانشگاه بن,تحصیل در دانشگاه بن آلماندانشگاه بن آلمان یکی از دانشگاه‌های برتر و دولتی این کشور بوده است
دانشگاه بن در ایالت نوردراین وستفالن آلمان به عنوان یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی شناخته میشود که تاسیس آن به ۱۸ اکتبر سال ۱۸۱۸ برمی گردد. این دانشگاه از بزرگترین دانشگاه های آلمان محسوب میشود که جمعیت دانشجویان به بیش از ۳۶ هزار نفر می رسد.

دانشگاه بن

یکی از دانشگاه های برتر و دولتی آلمان به نام دانشگاه بن میباشد که تأسیس آن به سال ۱۸۱۸ برمیگردد و همواره در کشور آلمان و کل اروپا به عنوان مهم ترین مؤسسات اموزش عالی به شمار می رود. دانشگاه بن در کل جهان، یکی از دانشگاه های تحقیق- محورِ پیشتاز بوده که هر ساله موجب جذب دانشجویان زیادی میشود. با وجود این که این دانشگاه شهرت بسیاری در زمینه های گوناگون دارد ولی زمینه اموزشی و تحقیقاتی این دانشگاه از دلایل محبوبیتِ آن به شمار می رود.

وزارت علوم

دانشگاه بن جزء دانشگاه هاییست که در کشور آلمان توسط وزارت بهداشت و علوم ایران تائید شده است و در بین دانشگاه های گروه الف ( بهترین سطح) قرار گرفته است. درواقع در بین ۲۱ دانشگاه آلمان، دانشگاهی به نام دانشگاه بن قرار گرفته است.

رنکینگ دانشگاه بن

دانشگاه بن آلمان بنابر رتبه بندی دانشگاه های جهان QS در رده ۲۴۳ دنیا و چهاردهم آلمان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفت. همچنین رتبه این دانشگاه در بین دانشگاه های جهان در سال ۲۰۲۰ براساس رتبه بندی مؤسسه تایمز، ۱۰۵ می باشد.

ویزای دانشجویی برای تحصیل در دانشگاه بن

دانشجویان ایرانی که میخواهند در دانشگاه بن، تحصیل کنند؛ نیازمند ویزای دانشجویی می باشند. دانشجویان باید مدارکی را برای پذیرش در این دانشگاه ارائه دهند. برای اخذ ویزای دانشجویی آلمان به مدارک زیر، نیاز است:

- تکمیل فرم درخواست ویزای دانشجویی آلمان

- پاسپورت معتبر متقاضی

- کپی از گذرنامه

- سند ازدواج متقاضي( در صورت وجود)

- عکس پاسپورتی که اخیرا گرفته شده باشد( حداکثر ۳ قطعه)

- ویزای قبلی شینگن

- اجازه اقامت قبلی آلمان

- مدرک زبان معتبر

- کارنامه قبولی در ازمون سراسری کشور خود

- آخرین مدرک تحصیلی بهمراه ریز نمرات

- تمکن مالی

- بیمه نامه

- انگیزه نامه

- رزومه تحصیلی

- رسید پرداخت هزینه درخواست

ویزای دانشجویی برای تحصیل در دانشگاه بن,دانشگاه بن آلمان,دانشگاه بندانشگاه بن در سال ۱۸۱۸ تأسیس شده است

مدارک زبان مورد نیاز برای دانشجویان بن

مدارک زبان موردنیاز برای پذیرش در دانشگاه های آلمان، یکی از دغدغه های متقاضیان برای تحصیل در این کشور محسوب میشود. با وجود تدریس اکثر دروس دانشگاه بن به زبان آلمانی ممکن است که بعضی از دروس را به زبان انگلیسی یاد دهند. به همین علت بهتر است که دانشجویان، تسلط کافی به زبان های انگلیسی و آلمانی در هنگام ورود به دانشگاه بن داشته باشند.

دانشکده های دانشگاه بن آلمان

دانشگاه بن، متشکل از هفت دانشکده به منظور انجام مسئولیت های خود در امر اموزش و تحقیق میباشد که هرکدام از این دانشکده ها دارای مؤسسه، گروه و کلینیک های زیادی می باشد. طیف وسیعی از رشته های تحصیلی در این دانشکده ها در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدریس میشود. در ادامه با دانشکده های دانشگاه بن و توضیحات مختصری درخصوص آن ها اشنا شوید:

* دانشکده الهیات( کاتولیک)

* دانشکده الهیات( پروتستان)

* دانشکده حقوق و اقتصاد

* دانشکده پزشکی

* دانشکده هنر

* دانشکده ریاضیات و علوم طبیعی

* دانشکده کشاورزی

* دانشکده الهیات( کاتولیک):

شرط تحصیل در دانشکده الهیات( کاتولیک) دانشگاه بن اینست که سطح زبان موردنیاز دانشجو حداقل، B2 آلمانی باشد.

* دانشکده حقوق و اقتصاد:

تاسیس دانشکده حقوق و اقتصاد دانشگاه بن به ۱۸ اکتبر ۱۸۱۸ برمیگردد. در سال ۱۹۲۸ بخش علوم سیاسی، مستقل از دانشکده فلسفه شد و دانشکده حقوق و علوم سیاسی را همراه با گروه حقوق تشکیل دادند. رشته های تحصیلی متنوعی در این دانشکده برای دانشجویان بومی و بین المللی اختصاص داده شده است.

* دانشکده پزشکی:

از دانشکده های برجسته در دانشگاه بن می توان به دانشکده پزشکی اشاره کرد. این دانشکده درواقع بدین دلیل تأسیس شد تا برای تشخیص و درمان ناحیه ایمونولوژیک یا عفونی و بیماری های سیستم عصبی، روش های ابتکاری را توسعه دهد. برای تحصیل در این دانشگاه در رشته پزشکی به شش سال و سه ماه، نیاز است.

* دانشکده هنر:

بزرگ ترین دانشکده ی دانشگاه بن در آلمان تحت عنوان دانشکده هنر شناخته میشود. این دانشکده در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، متشکل از یازده بخش و یازده مرکز تحقیقاتی می باشد. علاوه بر این ، دانشکده هنر به همکاری با تعدادی از مراکز تحقیقاتی میان رشته ای می پردازد. این دانشکده از مجموعه ی چند رشته ایجاد شده که از آن ها می توان به رشته های علوم فلسفی، تاریخی، فلسفی و علوم اجتماعی اشاره کرد.

رشته های دانشگاه بن آلمان,دانشکده های دانشگاه بن آلمان,تاریخچه دانشگاه بندانشگاه بن در کشور آلمان جزو دانشگاه های مورد تأیید وزارت بهداشت و علوم ایران می باشد

* دانشکده ریاضیات و علوم طبیعی:

در سال ۱۹۳۶ دانشکده ای تحت عنوان دانشکده ریاضیات و علوم طبیعی راه اندازی شد که شامل هشت گروه تخصصی نظیر ریاضیات، فیزیک( نجوم)، علوم کامپیوتر، علوم زمین، شیمی، زیست شناسی، داروسازی و زیست پزشکی مولکولی می باشد. جایگاه دانشکده ریاضیات و علوم طبیعی در حوزه تحقیقات در سطح بین المللی می باشد.

* دانشکده کشاورزی:

دانشکده کشاورزی دانشگاه بن در سال ۲۰۱۸، در سطح جهان به عنوان یکی از ۱۰۰ دانشکده برتر کشاورزی محسوب میشد. دانشکده کشاورزی دارای شش مؤسسه تخصصی در زمینه های گوناگون می باشد که از آنها می توان به زمینه علوم گیاهی، تغذیه و علوم غذایی، اقتصاد غذا و منابع، ژئودزی و اطلاعات ژئوتیزیک، مهندسی کشاورزی و حفاظت از منابع و علوم حیوانات اشاره کرد.

شرایط تحصیل در دانشگاه بن

دانشجویان، مجوز تحصیل در دانشگاه بن را در تمامی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارند. برگزاری کلاسهای این دانشگاه ها به صورت نیمه وقت میباشد و در طی سه قسط باید هزینه آنرا پرداخت کرد. شرایط تحصیلی این دانشگاه بر اساس رزومه متقاضی برای دانشجویان بین المللی بررسی میشود.

>> شرایط تحصیل در دانشگاه بن در مقطع کارشناسی:

دانشجویان دانشگاه بن در مقطع کارشناسی باید به مدت ۴ سال تحصیل کنند و تمامی واحدهای درسی را در طی مدت ۲ سال پاس کنند. شرط پذیرش دانشجویان در این مقطع، ارائه مدرک دیپلم و مدارک زبان انگلیسی می باشد. دانشجو باید تمامی مدارک خصوصا ریز نمرات را برای پذیرش در این دانشگاه به کارکنان پذیرش دانشگاه بن بدهد تا مورد تائید قرار گیرد.

>> شرایط تحصیل در دانشگاه بن در مقطع کارشناسی ارشد:

داشتن معدل مناسب، یکی از شروط شرکت در دانشگاه بن در مقطع کارشناسی ارشد می باشد. دانشجویان باید حداقل در طول مدت ۲ سال بتوانند تمامی واحدهای ارائه شده را پاس کنند. معمولاً به زبان انگلیسی، دروس مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بن را تدریس می کنند ولی بعضی از دروس دیگر این مقطع در دانشگاه بن به زبان آلمانی ارائه میشود.

>> شرایط تحصیل در دانشگاه بن در مقطع دکترا:

تحصیل در دانشگاه بن در مقطع دکترا نظیر اکثر دانشگاه های اروپا به صورت PhD position میباشد و وقتی که در این مقطع تحصیل میکنید به این معنیست که در شغلی استخدام شده اید. در واقع به دانشجویان دکترا حقوق می پردازند. یکی از مزایای تحصیل در دانشگاه بن در این مقطع، عدم پرداخت شهریه توسط دانشجویان می باشد. وظایف دانشجویان دکترا در دانشگاه بن براساس رشته ی تحصیلیشان، نظیر دستیار پژوهشی، دستیار اموزشی، تکنیسن ازمایشگاه های تحقیقاتی و … می باشد.

شرایط تحصیل در دانشگاه بن,تحصیل در دانشگاه بن آلمان,مزایای تحصیل در دانشگاه بنبهتر است که هنگام ورود به دانشگاه‌بن بر روی دو زبان انگلیسی و آلمانی تسلط داشته باشید

هر دانشجوی دکترا موظف است به تحقیق و پژوهش مقالات علمی با کمک ۱ یا ۲ استاد راهنما بپردازد و آن را بنویسد و درطول دو سال در این مقطع، تحصیل کند. همچنین دانشجو باید بتواند در پایان تحصیل، مرتبط با رشته ی خود، موضوعی را ارائه دهند. زبان تدریس دروس مقطع دکترا در دانشگاه بن، آلمانی میباشد ولی اگر به زبان انگلیسی آشنایی داشته باشند، دروس را بهتر درک می کنند. یکی از مراحل اخذ پذیرش در این دانشگاه، مصاحبه تصویری( از طریق اسکایپ) می باشد. دانشجویان موظفند که پس از اتمام این مراحل و دریافت پذیرش نهایی، مدارکشان را به صورت فیزیکی یا الکترونیکی برای دانشگاه هومبولت ارسال و از این طریق ثبت نام کنند.

بورسیه تحصیلی در دانشگاه بن آلمان

چندین بنیاد در آلمان وجود دارد که ارائه دهنده ی بورسیه و کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان دانشگاه بن میباشد که یکی از این بنیادها DAAD نام دارد. دانشجو می تواند برای بورسیه تحصیلی خود، قبل از ورود به دانشگاه بندر کشور موردنظرش درخواست دهد. انواع مختلفی از بورسیه تحصیلی برای دانشجویان ارائه شده است. در ادامه انواع بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی دانشگاه بن عبارتست از:

> بورسیه تحصیلی مذهب گرا

> بورسیه تحصیلی سیاسی گرا

> بورسیه تحصیلی اقتصادی گرا

کار دانشجویی در حین تحصیل

دانشجویان بین المللی دانشگاه بن، مجوز کار به دو روش در کشور آلمان را دارند؛ به این طریق که بمدت ۱۲۰ روز به صورت تمام وقت یا ۲۴۰ روز به صورت پاره وقت، کار کنند. این نکته را درنظر داشته باشید که دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا، نمیتوانند به صورت خود اشتغالی یا آزاد کار کنند و نیازمند کارفرما می باشند.

مزایای تحصیل در دانشگاه بن

> سطح علمی دانشگاه بن، بسیار بالاست و اساتید مجرب، تمامی دروس را برای دانشجویان تدریس می کنند و دانشجویانی که از این دانشگاه، فارغ التحصیل میشوند؛ تمامی مدارج علمی را طی می کنند.

> دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه بن، باید شهریه ی اندکی را پرداخت کنند و افراد میتوانند این مبلغ را با استفاده از بورسیه تحصیلی بپردازند.

> مدارک دانشگاه بن، اعتبار بالایی دارد و این مدرک به شما کمک می کند که در هر ارگان و یا شرکت موردنظرتان، کار کنید.

> دانشجویان بین المللی دانشگاه بن در طول مدت تحصیل خود، مجوز کار به صورت پاره وقت را دارند و در این کشور، بخشی از هزینه های زندگیشان را فراهم میکنند.

> با تحصیل در دانشگاه بن، امکان دریافت اقامت در آلمان برای دانشجویان فراهم میشود.

> از دیگر مزایای تحصیل در دانشگاه بن می توان به خوابگاه های رایگان و با قیمت پائین اشاره کرد که دانشجویان این دانشگاه، نباید از بابت مسکن نگران باشند.

شرایط تحصیل در دانشگاه بن,تحصیل در دانشگاه بن آلمان,مزایای تحصیل در دانشگاه بندانشجویان دانشگاه بن میتوانند ۱۲۰ یا ۲۴۰ روز به صورت تمام وقت یا پاره وقت کار کنند

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش