به گزارش نواندیش؛این ادعا در حالی مطرح شده که جناب مقیمی هیچ جزئیاتی از شاکیان خصوصی و مشکلات اخلاقی ادعا شده ارائه نداده است و ادعای وی به نظر حتی در بین حامیان این تصمیم هم جایگاهی ندارد. به عنوان مثال روزنامه ایران، رسانه رسمی دولت در حمایت از این اقدام نوشت: قطع همکاری با معدودی از اساتید پیمانی که در اجرای قوانین حاکم بر جذب اعضای هیأت علمی و مراعات استانداردهای علمی – پژوهشی و البته در معدود مواردی نیز برای جلوگیری از تکرار رویه خشونتبار و ترویج درگیری در حوادث سال گذشته، بهانه این هیاهوگری و اتهامزنی شده است و به این ترتیب مدعیان دفاع از آزادی و غیرامنیتی بودن دانشگاه، آن را وجهالمعامله مطامع سیاسی خود قرار دادهاند.
پیش تر اما روزنامه کیهان نیز در مطلبی متفاوت با دفاع از این تصمیم نوشته بود: چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در جریان اغتشاشات پائیز سال گذشته نه فقط از اغتشاشات و اغتشاشگران حمایت کرده بودند بلکه در پارهای از موارد با اراذل و اوباش اغتشاشگر در جنایت علیه مردم مظلوم این مرز و بوم همراه بودهاند، از دانشگاه اخراج شدهاند. این کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست.
حال اگر با وجود همه این ها رئیس دانشگاه تهران همچنان اصرار دارد که تصمیم فوق به خاطر مسائل اخلاقی و وجود شاکی خصوصی بوده بهتر است برای روشن شدن افکار عمومی جزئیات این مسائل و همچنین شاکیان را روشن سازد.
- 9
- 4