چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۵۷ - ۲۷ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۳۵۲
دانشگاه

انتقاد شديد دانشجويان همدان از معرفی غلامی به عنوان وزير علوم

منصور غلامی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
انجمن ها و نشریات فعال دانشجویی استان همدان در بیانیه ای مشترک به اخبار مربوط به انتخاب منصور غلامی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم واکنش نشان دادند.

به گزارش انتخاب، در این بیانیه تاکید شده است: «دلایل تنزل رتبه و جایگاه علمی دانشگاه بوعلی سینا نتیجه مدیریت آقای دکتر غلامی است که با اهداف عالی نظام و دولت تدبیر و امید همخوانی ندارد و جای بسی نگرانی است که این سبک مدیریت در جایگاه وزارتخانه به چه اندازه جایگاه علمی ایران را در دنیا تنزل خواهد داد.»

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

لا یحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم و کان الله سمیعا علیما

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

حضرت حجة الاسلام و المسلمین، جناب آقای دکتر حسن روحانی

با سلام و احترام

نیک مستحضرید پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بارقه های امید به واسطه تدبیر مرحوم آیت الله هاشمی و حجت الاسلام سید محمد خاتمی و حضور و اعتماد ملت بزرگ ایران به اهداف و شعارهای دولت تدبیر و امید، پدیدار گشت و شوق به بالندگی و تعالی و امید به آینده در جامعه به وجود آمد.

بسیاری از کاستی ها و نواقص به ویژه در حوزه فعالیت وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ۴ سال گذشته، با سعه صدر و آگاهی از محدودیت ها توسط اساتید و دانشجویان تحمل گشت تا حداقل پس از استقرار دوره دوم دولت جنابعالی، اصلاحات این حوزه بیش از پیش افزون گردد.

در حالی که یکی از شعار های حضرتعالی مخالفت با بازگشت به گذشته بود اما اینک حکایت غریبی با این شعارتان در حال رخ دادن است که غرق در گذشته شدن است و حتی بازگشت به گذشته!

تصمیم اتخاذ شده برای معرفی آقای دکتر غلامی به عنوان سُکاندار وزارتخانه علوم تحقیقات وفناوری، موجب بهت و حیرت و نگرانی جمع کثیری از اساتید و دانشجویان شده است. گویا آن امیدی که جوانان و دانشجویان اصلاح طلب و تحول خواه به شما به جهت شعار های تان بسته بودند با این انتخاب نادرست برای وزارتی که مستقیما با سرنوشت و زندگی خیل عظیمی از دانشجویان مرتبط است، در حال نابود شدن است.

با اندکی تفحص در کارنامه و عملکرد دکتر غلامی در سال های اخیر به راحتی می توان دریافت که مناسب ترین تصمیم برای ایشان، مؤاخذه ای جدی در رابطه با لطمات وارد شده بر پیکره نحیف آموزش عالی استان همدان و جنبش دانشجویی است. دلایل تنزل رتبه و جایگاه علمی دانشگاه بوعلی سینا نتیجه مدیریت آقای دکتر غلامی است که با اهداف عالی نظام و دولت تدبیر و امید همخوانی ندارد و جای بسی نگرانی است که این سبک مدیریت در جایگاه وزارتخانه به چه اندازه جایگاه علمی ایران را در دنیا تنزل خواهد داد.

ممانعت از فعالیت های سیاسی فرهنگی دانشجویان تحول خواه که ثمره ای جز، سرخوردگی و انزواطلبی دانشجویان در سطح استان را نداشت، نتیجه دیگری از مدیریت ایشان است.

سال ۹۲ و پس از سال ها استقرار چندین ساله فضای سنگین، درون دانشگاه بوعلی سینا، انتظار می رفت تا با روی کار آمدن دکتر غلامی شرایطی متناسب با شعارهای دولت تدبیر و امید در فضای دانشگاه حاکم گردد اما افسوس که شاهد اخراج، محرومیت های گسترده دانشجویان تحول خواه و حامی دولت که عاری از هرگونه وجاهت قانونی بوده است، بودیم که نتیجه همکاری مستقیم و تسلیم بودن محض این مدیر محترم بود که سبب ایجاد فضایی نا آرام و متشنج در دانشگاه بوعلی سینا گردید. حال با تصدی وزارت این فضا در سطح کشور نیز گسترش خواهد یافت که بی شک باعث افزایش نارضایتی دانشجویان در سطح کشور خواهد گردید که شاید شاهد داستان تکراری عبور از رییس جمهور شویم.

جناب آقای دکتر روحانی، بغض و اشک و ناله و مظلومیت های دوستان دانشجوی مان را که مسببش مدیریت دکتر غلامی بود فراموش نمیکنیم و به مصداق امر خداوند تبارک و تعالی که بلند شدن صدا را جز برای احقاق حق و مقابله به ظلم، جایز نمی داند، بدینوسیله فریاد اعتراض خود را تا به نتیجه رساندن این خواست منطقی ادامه خواهیم داد و از شما به عنوان مرجع رسیدگی و تصمیم گیری درباره این امر مهم می خواهیم تا در برابر این (....) ایستادگی کرده و عرصه دانشگاه ها را با انتخابی معقول و مقبول، به سمت پویایی و نشاط سوق دهید. اجابت درخواست های دانشجویان را با ۱۸ میلیون رای نتوانستید آیا با ۲۴ میلیون رای هم باز نمیتوانید؟!

از درگاه حضرت باری تعالی، خواهان توفیق و حسن عاقبت برای همه کارگزاران نظام اسلامی هستیم.

والسلام علی من یخدم الحق لذات الحق

انجمن اسلامی تحول خواه دانشگاه صنعتی همدان

تشکل دانشجویی فرهنگ سیاست دانشگاه ملایر

انجمن اسلامی ترقی خواه دانشگاه علوم پزشکی بوعلی سینا همدان

نشریه خرداد دانشگاه بوعلی سینا همدان

نشریه امروز دانشگاه بوعلی سینا همدان

  • 20
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
اگر بیانیه دانشجویان مسلمان و آزادیخواه پیرو حضرت علی و امام حسین درست باشد , رای دادن به این فرد خطاست و در روز قیامت بازخواست شدیدی در بر خواهد داشت .
با سلام و احترام بنده حدود ده سال در دانشگاه بوعلی سینا همدان کار کرده ام و به لطف آقایان الان در خارج از کشور به سر می برم. نکات ذیل در مورد ریاست آقای دکتر غلامی بر دانشگاه بوعلی سینا مورد توجه است: ۱- ایشان در عمل همه مسئولیت ها را به اشخاص نزدیک خود می سپرد و کاملا خنثی عمل می کنند. نتیجه این مسئله عقب گرد بارز سطح علمی دانشگاه بوعلی سینا که یکی از باسابقه ترین دانشگاه های کشور است، می باشد. این دانشگاه به رقم امکانات بسیار متاسفانه خصوصا در رشته های مهندسی کاملا عقب مانده است. ۲- با توجه به تصمیاتی که ایشان در هیئت امناء دانشگاه برای دانشگاه های استان همدان اخذ کرده اند، امکان ارتقاء اعضای هیئت علمی های دانشگاه بسیار سخت شده و در عمل امکان پذیر نمی باشد. نفس سایر دانشگاه ها از این تصمیات به تنگ آمده است. به عنوان مثال تعویض کردن رئیس دانشگاه ملایر، موجب اعتراضات زیادی در این دانشگاه شده اند. ۳- ازنظر سابقه خدمت جز ریاست چندین دانشگاه، در روزمه ایشان مورد بارزی که تجربه بالای مدیریتی در حد وزارت را داشته باشند، وجود ندارد. ۴- به دلیل سوء مدیریت ایشان دانشگاه بوعلی سینا از نظر مالی دچار مشکلات و بدهی های زیادی شده است. پرداخت های ماهیانه ۱۰ میلیونی به مدیران خاص به عنوان اضافه کار از مواردی است که باعث اعتراضات گسترده ای در سطح کارمندان زحمت کش دانشگاه شده است. ایشان بعد از اطلاع از این موارد نیز همچنان تماشاچی بود. با توجه به موارد بالا که مشتی از خروار است، دانشگاهیان مطلع باشند که با اعمال همین سیاست ها کل دانشگاه های کشور مانند دانشگاه بوعلی سینا به قهقرا خواهد رفت. به دکتر روحانی که امیدی نبوده و نیست، شاید نمایندگان ملت کاری بکنند.
سلام، به چند تا دانشجوی سر خورده که فتنه گری دارند که نمی تونیم بگیم دانشجویان استان همدان
سلام، به چند تا دانش...
ببند ....
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش