جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۴۲ - ۱۴ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۸۴۵
دانشگاه

ولایتی: تنوع سلیقه سیاسی در دانشگاه آزاد مجاز است/عده‌ای طوری حرف می‌زنند که گویا سخنگوی آمریکا هستند

علی اکبر ولایتی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه "روز دانشجو متعلق به همه ملت است"، گفت: تنوع سلیقه سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز است.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر ولایتی در مراسم روز دانشجو و آیین رونمایی از سردیس و تمبر شهید سیدمصطفی موسوی - جوان‌ترین شهید مدافع حرم - که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد، گفت: به مقام بلند والدین شهید موسوی ادای احترام و تقدیر و تشکر می‌کنم و به آنها به واسطه داشتن چنین فرزند شجاع و غیوری تبریک می‌گویم.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروز دفاع از منافع ملی با حضور در صحنه‌های دفاع از حرم تبلور یافته است، اظهار کرد: دفاع از حرم، نماد دفاع از هویت دینی و ملی ماست.

 

وی با بیان اینکه روز دانشجو، روز مهم و ارزشمندی است، خطاب به دانشجویان گفت: برگزاری چنین جلساتی با حضور دانشجویان و شنیدن نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنها ادامه خواهد داشت و مختص روز ۱۶ آذر نیست.

 

ولایتی با اشاره به سوال برخی افراد مبنی بر اینکه «۱۶ آذر متعلق به چه کسی است؟»، گفت: این روز متعلق به مردم بوده و هدف سه دانشجوی شهید بزرگوار قندچی، بزرگ‌نیا و شریعت‌رضوی، منافع ملی و کشور بوده است. این سه شهید بزرگ به بازگشایی سفارت انگلیس و سفر نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا اعتراض کردند و به شهادت رسیدند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد ادامه داد: عده‌ای تصور می‌کردند همکاری با آمریکا باعث می‌شود تا در مبارزه با انگلیس قوی‌تر عمل کنند، در حالی که این یک تصور اشتباه بود.

 

وی با بیان اینکه شهدای روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ علیه دیکتاتوری داخلی و سلطه خارجی قیام کردند، گفت: این روز متعلق به همه افرادی است که از تمامیت ارضی، هویت دینی و ملی دفاع می‌کنند و باید دانست که نمی‌توان با آمریکا و سایر سلطه‌گرانی که امثال داعش را به وجود آوردند سازش کرد؟

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه عدم شناخت از واقعیت‌های منطقه ای و بین المللی سبب اظهارات نابخردانه و غیرمنطقی برخی افراد در مبارزه با داعش است، گفت: اگر شجاعت این را ندارید که از کشور دفاع کنید، حداقل سکوت کنید و خدا را به واسطه داشتن ملت بزرگواری که به دنبال کوتاه کردن دست دشمنان هستند، شکرگزار باشید.

 

ولایتی با تاکید بر اینکه سیطره داعش با فضل الهی و راهبری مقام معظم رهبری و تلاش‌های سردار شجاع سردار سلیمانی م فرماندهان و مدافعان حرم به پایان رسید، گفت: تلاش برای نابودی دشمنان اسلام در هر جای دنیا ادامه خواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه عده‌ای امروز طوری صحبت می‌کنند که گویا سخنگوی آمریکا هستند، گفت: هر زمان که در دفاع از کشور، تمامیت ارضی، هویت دینی و ملی ساکت بنشینیم، دشمنان همانند اختاپوس وارد می‌شوند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مبارزات مردم در سال‌های ۱۳۲۰ تا ۱۳۳۲ گفت: در این سال‌ها مردم برای حکومت ملی، ملی کردن صنعت نفت و امضای قرارداد کنسرسیوم مبارزه کردند و این قرارداد سبب شد آنچه که در ملی شدن صنعت نفت از دست داده بودیم، دوباره به دست آوریم. قبل از سال ۱۹۷۳ که سال ترقی قیمت نفت بود، نفت کشور را غارت می‌کردند و هر بشکه را کمتر از یک دلار می‌خریدند.

 

ولایتی با بیان اینکه آمریکا و انگلیس در طول تاریخ همواره در حق کشور ایران ظلم و جفا کرده‌اند و هیچ‌گاه از سلطه‌گری دست برنداشته‌اند، گفت: کسانی که خواهان سازش با آمریکا هستند، باید تاریخ را مطالعه کنند، چراکه تاریخ مانند آینه است و همواره واقعیت‌ها را نشان می‌دهد.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نتیجه ایثارگری‌ها و ازخودگذشتگی‌هاست، گفت: متاسفانه برخی نه تنها از کشور دفاع نمی‌کنند، بلکه به مدافعان امنیت و اقتدار کشور هم حرف‌های نامربوط، تضعیف‌کننده و دلسردکننده می‌زنند و این موضوع پسندیده نیست.

 

ولایتی تاکید کرد: هر کسی که از کشور دفاع نکند یا حداقل از مدافعان حمایت نکند و آنها را سرزنش کند، اگر از روی سهو و عمد باشد خیانت کرده است. متاسفانه برخی فرصت‌طلب هستند؛ هم می‌خواهند امکانات داشته باشند و هم هیچ‌گونه فداکاری در راه کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی نکنند.

 

وی بار دیگر با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم گفت: شهید سیدمصطفی موسوی جوان‌ترین شهید مدافع حرم، از طبیعی‌ترین حق خود گذشت و برای حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی جان خود را فدا کرد که البته همه شهدا با چنین هدفی پای در میدان مبارزه گذاشتند.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به دانشجویان گفت: تنویر افکارعمومی و شناسایی دوست و دشمن، از وظایف شماست. شما باید مسائل مهم کشور را روشن‌گری و تبیین کنید.

 

وی درخصوص فعالیت تشکل‌ها گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی هرکسی در چارچوب نظام جمهوری اسلامی می‌تواند ابراز عقیده کند و تنوع سلیقه سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز است.

 

ولایتی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به ملت و بیت‌المال است، گفت: رهبری و هدایت این دانشگاه به دست مقام معظم رهبری است و ما باید ضمن برطرف کردن برخی اشکالات، کیفیت آن را در تمامی ابعاد بالا ببریم و این دانشگاه را به یک دانشگاه مثال‌زدنی در علم و فناوری تبدیل کنیم.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از اظهارات امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت: وی معتقد است ایران نباید در دفاع از خود در منطقه فعالیتی داشته باشد. آیا این درست است که به دخالت در منطقه ما بپردازید؟

 

وی با ابراز تأسف از مواضع برخی افراد درخصوص کمک ایران به عراق و سوریه، گفت: اگر ما به کمک مردم عراق و سوریه نمی رفتیم، جنگی بدتر از ۸ سال دفاع مقدس بر ما تحمیل می‌شد و پرچم اسرائیل در کنار مرزهای کشور ما بود.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این افراد یا نمی‌دانند یا تجاهل می‌کنند، اظهار کرد: دشمن تا ۲۰ کیلومتری مرز ما پیشروی کرده بود و ما آنها را تا ۵۰ کیلومتر عقب نشاندیم.

 

وی با اشاره به اظهارات اخیر نتانیاهو درخصوص کشتی نگرفتن علیرضا کریمی در مقابل کشتی‌گیر رژیم صهیونیستی گفت: این فرد یک شخص دوره‌گرد هرزه‌گوی منفور است که تمام دیپلمات‌های اروپایی از او فرار می‌کنند. کشتی‌گیر کشورمان برای پشت نکردن و خیانت نکردن به آرمان‌های کشور، از این رقابت چشم‌پوشی کرد.

 

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه برخی معتقدند بنده در زمان تصدی وزارت امور خارجه رسم رقابت نکردن ورزشکاران در مقابل ورزشکاران رژیم صهیونیستی بنا نهادم، گفت: این موضوع افتخار بنده است که پایه‌گذار این امر بودم.

 

بر اساس این گزارش، ولایتی در پایان درخصوص وضعیت حقوق و دستمزد مدیران در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: خیلی از مدیران حقوق اندکی می‌گیرند و برخی از آنها نیز بدون حقوق و به شکل افتخاری با دانشگاه همکاری می‌کنند.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش