جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۰۰ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۰۹۹۲
دانشگاه

رئیس دانشگاه اصفهان خبر داد:

راه‌اندازی ۵ رشته مشترک با دانشگاه‌های خارجی در دانشگاه اصفهان

هوشنگ طالبی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه اصفهان گفت: پنج رشته مشترک با دانشگاه‌های خارجی راه‌اندازی شد که برخی مانند رشته بازی‌های رایانه‌ای برای نخستین بار در کشور و به شکل مشترک با دانشگاه کره تاسیس می‌شود.

به گزارش مهر، هوشنگ طالبی ظهر یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان اصفهان با تبریک فرا رسیدن هفته دولت اظهار داشت: ۴۰ سال از پیروزی انقلاب را پشت سر گذاشتیم و در این مدت دستاوردهای خویی از نظر کمی و کیفی در بخش آموزشی کشور داشتیم.

 

وی افزود: توسعه کمی مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها و تامین اساتید این موسسات، افزایش تعداد دانشجویان، ارتقای اساتید با تجربه و دارای مدارک دکترا، راه اندازی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا در بسیاری از رشته‌ها از جمله این پیشرفت‌های آموزشی بوده است.

 

رئیس دانشگاه اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه همایش هفتادمین سال تاسیس دانشگاه اصفهان را در پایان سال پیش رو داریم که ۴۰ سال را در دوران پس از انقلاب گذارنده است، بیان داشت: این دانشگاه علاوه بر وظیفه سازمانی خود نقش نظارتی استان اصفهان را از نظر وزارت علوم برعهده دارد.

 

راه‌اندازی بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان

وی ادامه داد: مجوز بنیاد حامیان دانشگاه را از هیئت امنا دریافت کردیم و بر این اساس بنیاد حامیان دانشگاه اصفهان امسال راه‌اندازی می شود.

 

طالبی در ادامه به اهم فعالیت‌های دانشگاه اصفهان در سال گذشته اشاره و ابراز داشت: در بعد آموزشی علاوه بر فعالیت‌های روتین آموزشی یعنی تربیت نیروی انسانی سال گذشته بالغ بر چهار هزار نفر دانش آموخته در در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا داشتیم.

 

پذیرش رتبه‌های خوب کنکور و برگزیدگان المپیاد در دانشگاه اصفهان

وی با بیان اینکه سال گذشته با استقبال خوبی از سوی نخبگان متقاضی ورود به آموزش عالی مواجه بودیم و رتبه‌های خوب کنکور و برگزیدگان المپیاد را در دانشگاه اصفهان پذیرفتیم، بیان داشت: علاوه بر جوایزی که در بدو ورود به این دانشجویان پرداختیم برای نخستین بار در دانشگاه اصفهان کمک هزینه تحصیلی نیز به آنها پرداخت کردیم.

 

رئیس دانشگاه اصفهان از رصد دانش آموختگان پنج سال گذشته از نظر اثربخشی در جامعه خبر داد و تاکید کرد: از نظر اشتغال و نوع اشتغال این دانش آموختگان بررسی‌هایی انجام شد تا از نقاط ضعف و قوت خود مطلع شویم.

 

راه‌اندازی مرکز T.D.C در دانشگاه اصفهان

وی اضافه کرد: ایجاد مرکز T.D.C (توسعه عملکرد آموزشی) که متولی دوره‌های آموزشی ضمن خدمت به اعضای هیئت علمی برای بالا بردن مهارت‌های تدریس است از دیگر فعالیت‌های مهم دانشگاه اصفهان در سال گذشته بوده است.

 

طالبی اظهار داشت: وظیفه دیگر این مرکز این است که آزمون ‌های مهارتی را از اعضا دریافت و نقاط ضعف و قوت اعضای هیئت علمی را در بعد آموزشی و تدریس تامین کند.

 

راه اندازی رشته بازی‌های رایانه‌ای به شکل مشترک با کره

وی با بیان اینکه راه‌اندازی چند رشته تحصیلی جدید از میان رشته‌های تقاضا محور را ملاک قرار داده‌ایم که نیازی از نیازهای جامعه را برطرف کند، ابراز داشت: پنج رشته مشترک با دانشگاه‌های خارجی راه‌اندازی شد که برخی مانند رشته بازی‌های رایانه‌ای برای نخستین بار در کشور و به شکل مشترک با دانشگاه کره تاسیس می‌شود.

 

رئیس دانشگاه اصفهان اضافه کرد: با راه‌اندازی این رشته نیروهای لازم برای تدوین بازی‌های رایانه‌ای تامین و از نظر درمانی در جهت بیماران جسمی - حرکتی و روحی روانی تاثیر دارد.

 

بازنگری سرفصل دروس و رشته‌ها در سال جاری

وی اضافه کرد: در حال بازنگری سرفصل دروس و رشته‌ها مطابق برنامه‌روتین دنبال هستیم و ویژگی این بازنگری در سال جاری این است که به دنبال سرفصل‌هایی برای ایجاد خلاقیت باشیم.

 

طالبی با اشاره به اینکه جذب اعضای هیئت علمی جدید را در مدنظر قرار دادیم، گفت: به منظور جبران کمبود اعضای هیئت علمی که بازنشسته شدند آیین نامه استاد وابسته را فعال کردیم و پنج نفر از اساتید ایرانی و خارجی را به عنوان اساتید وابسته جذب کردیم.

 

وی با اشاره به فعال کردن دوره‌های پسادکترا اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۳۰ نفر دانشجو و پژوهشگر در دوره‌های پسادکترا پذیرش شدند که کمک شایانی به افزایش کارایی از بعد پژوهشی در دانشگاه است.

 

رئیس دانشگاه اصفهان بیان داشت: مطابق مصوبه جدید این اجازه به دانشگاه های سطح یک کشور داده شده که تا ۴۰ درصد ظرفیت تحصیلات تکمیلی از میان استعدادهای درخشان انتخاب شوند که به ظرفیت علمی دانشگاه ارتقاء می بخشد.

 

وی با بیان اینکه در بعد پژوهشی در سال گذشته علاوه بر افزاش کیفی بروندادهای آموزشی در سطح کیفی مقالاتی را در مجلات یک درصد، پنج و ۲۵ درصد جهانی به چاپ رساندیم، بیان داشت: پژوهش‌های علوم انسانی ما در مجلات داخلی چاپ ‌شده است و در رتبه سوم پس از دانشگاه تهران و علامه طباطبایی (دانشگاه تخصصی علوم انسانی) از نظر مقالات هستیم.

 

طالبی ابراز داشت: سال گذشته با هدف معرفی سرمایه‌های غنی علوم انسانی به جهان و دستاوردهای جدید پژوهشی در علوم انسانی، مقالات و برون‌دادهای پژوهشی در بعد بین المللی به چاپ رساندیم.

 

ایجاد ظرفیت‌های جدید تحقیقاتی در دانشگاه اصفهان

وی با بیان اینکه سال گذشته ظرفیت‌های جدید تحقیقاتی ایجاد کردیم که شامل خرید تجهیزات جدید آزمایشگاهی داخلی است، گفت: برای خرید تجهیرات خارجی نیز به موقع اقدام کردیم به نوعی که با شرایط ارزی کنونی دیگر امکان خرید برای ما وجود نداشت.

 

رئیس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته وضعیت خوبی از نظر رتبه‌بندی دانشگاهی در میان دانشگاه های جهان داشتیم، اظهار داشت: مطابق نظام های رتبه بندی جهانی در زمره هزار دانشگاه برتر دنیا هستیم و سال گذشته نیز رتبه خود را ارتقا دهیم

 

رسیدن به پنج دانشگاه تراز بین المللی، در افق هدف دانشگاه اصفهان

وی تاکید کرد: هدف ما رسیدن به پنج دانشگاه تراز بین المللی است و امیدواریم تا پنج سال آینده جزو برترهای آموزشی باشیم.

 

دستگیری از میان دانشجویان دانشگاه اصفهان در اغتشاشات نداشتیم

طالبی در پاسخ به سوالی در ارتباط با دستگیری دانشجویان در اغتشاشات سال گذشته و امسال گفت: هیچ مورد دستگیری یا ایجاد محکومیتی در بین دانشجویان دانشگاه اصفهان در این اغتشاشات وجود نداشت.

 

 

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش