محمد حسین امید، رییس دانشکاه علمی کاربردی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، با بیان این که دو سوم صندلی های علمی کاربردی خالی هست، خاطرنشان کرد: هر سال دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، شاهد ميزان متغیر پذیرش دانشجو هستند.
امید ادامه داد: حدود ۴۰۰ هزار گنجایش پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی موجود است ولی پذیرشی که در شهریور اتفاق افتاده، حدود ۹۰ هزار دانشجو بوده هست یعنی بیش از ۳۰۰ هزار گنجایش این دانشگاه خالی از دانشجو باقی مانده هست.
رییس دانشکاه علمی کاربردی افزود:سال جاری براساس قانون برنامه ششم گسترش کشوری و به حد نصاب رسيدن سهم آموزشهای مهارتی هر چند هنوز دو سوم گنجایش این دانشگاه خالی هست ولی باز هم شاهد ثبت نام دانشجویان به نسبت خوبی بوده ایم.
وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی در این دوره تلاش نموده هدفمند تر از سالهای قبل به رواج رشته های مهارت محور بپردازد و بنا به این هدفمندی انتظار استقبال رضایت بخش تری را از داوطلبان خود دارد، بدین ترتیب براي جذب بیش تر آن ها رایزنی هایی را با وزارت علوم، تحقيقات و فن آوری داشتیم تا بتوانیم به پذیرش دانشجو در تکمیل گنجایش بپردازیم.
امید با اشاره به ارتقاء سطح دانشجو در این دانشگاه ادامه داد: رشته های مهارت محور احتیاج اصلی جامعه هست در نتيجه باید براي رشد و شکوفایی ذهني دانشجویان فرهنگ سازی هایی صورت بگیرد.
وی گفت: ما براي پیشبرد اهداف دانشگاهی و پرورش دانشجویان مهارتی رایزنی های الزامی را جهت جواز پذیرش در تکمیل گنجایش از وزارت علوم تحقيقات و فن آوری انجام داده ایم.
رییس دانشکاه علمی کاربردی در مورد علل روند کاهش ثبت نام دانشجویان در سال تازه اعلام کرد: عدم استقبال دانشجو از رشته های تحصیلی عرضه شده در سال تازه میتواند به علت بی توجهی به بازار کار آن رشته بعد از تحصیل باشد که در پایان براي عبور از این مشکل بافرهنگ سازی های الزامی به نتیجه مناسب خواهیم رسید.
وی در پایان خاطرنشان کرد:طبق قانون برنامه ششم توسعه کشوری سهم آموزش های مهارتی در کشور باید به ۳۰ درصد برسد ولی سهم دو دانشگاه فنی و حرفه ای و علمی کاربردی از ۱۵ درصد هم کم تر هست. در تلاشیم تا دانشجویانی که به هر علت در کنکور به خواسته خود نرسیده و پشت کنکور هستند را در این رشته ها جذب کنیم.
- 21
- 2