سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۱ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۰۸۲۶
دانشگاه

امتحانات پایان ترم 'حضوری' برگزار می‌شود/ احتمال ادامه‌دار شدن آموزش مجازی در نیم‌سال آینده

دانشگاه تربیت مدرس,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر این که به احتمال ۹۹ درصد امتحانات پایان ترم دانشجویان این دانشگاه حضوری برگزار می‌شود، گفت: خوابگاه‌ها در دوره امتحانات نیز برای دانشجویان بازگشایی نخواهند شد.

دکتر محمدتقی احمدی در گفت و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب به تشریح برنامه آموزشی دانشگاه تربیت مدرس در شرایط شیوع کرونا ویروس پرداخت و خاطر نشان کرد:  تعطیلی ناشی از این اپیدمی کرونا می‌تواند سناریوهای مختلفی را برای برنامه ریزی ایجاد کند اما آن چه که احتمال دارد و ما در دانشگاه تربیت مدرس براساس آن برنامه ریزی کرده‌ایم این است که تمامی کلاس‌های این ترم به جز دورس عملی که نیاز به حضور دانشجو دارد، به صورت کامل و مجازی برگزار شود و به اتمام برسد. بنابراین برنامه ما این است که برای ترم جاری آموزش حضوری برای دروس نظری نداشته باشیم. مگر این که چرخشی در تصمیمات ستاد مقابله با کرونا پیش بیاید تا امکان رفت و آمدهای حضوری در دانشگاه‌ها فراهم شود.

وی در ادامه تصریح کرد:  اولین جایی که به دلیل شیوع کرونا بسته شد مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها و مدارس بودند بنابراین آخرین جایی که باید شروع به فعالیت کند این مراکز هستند به همین جهت این مراکز نسبت به سایر محافل عمومی دیرتر باز خواهند شد چرا که قابلیت توسعه اپیدمی از این طریق وجود دارد.

دکتر احمدی تاکید کرد: در تابستان جاری ما برای گرفتن امتحانات پایان ترم و همچنین برای آموزش دروس عملی زمان بندی خاصی را به منظور حضور دانشجویان در دانشگاه تربیت مدرس تعریف کردیم و به این جمع بندی رسیدیم که امتحانات دانشجویان به صورت حضوری برگزار شود و کلاس‌های عملی دانشگاه به صورت فشرده و حضوری در مرداد ماه برگزار شوند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس همچنین خاطر نشان کرد: امتحانات عملی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس اواخر مرداد یا شهریور ماه برگزار خواهد شد. در  عین حال تصور می‌کنیم ترم جاری به هیچ عنوان حذف شود و دانشجویان را به حذف ترم توصیه نمی‌کنیم مگر این که دلایل خیلی محکم و مشکلاتی نظیر بیماری داشته باشند. اما دانشجویان به صورت دل بخواهی نمی‌توانند ترم یا درسی را حذف کنند.

دکتر احمدی از احتمال ادامه دار شدن تعطیلی آموزش حضوری دانشگاه‌ها و ارائه آموزش‌های مجازی دانشجویان در ترم آینده خبر داد و گفت: ممکن است ما برای آینده نیز با تداوم شیوع کرونا ویروس مواجه باشیم و با شروع هوای سرد این جریان مجددا تشدید شود؛ به همین جهت ممکن است ترم دوم نیز به صورت مجازی برگزار شود،‌بنابراین احتمال مجازی شدن ترم از نیمه دوم پاییز وجود دارد.

به گفته رئیس دانشگاه تربیت مدرس،‌ به طور کلی ما پذیرفتیم در دوران پسا کرونا نیز ارائه دروس به صورت ترکیبی(مجازی و حضوری) باشد. چرا که آموزش‌های مجازی قابلیت‌های خوبی را دارد که برای دوران عادی نیز مفید و کمک کننده است و زیر ساخت‌های لازم برای ارائه این آموزش ها در دانشگاه تربیت مدرس نیز وجود دارد ضمن این که در شرایط فعلی ما این زیر ساخت‌ها را تقویت کرده‌ایم.

دکتر احمدی تاکید کرد: در گذشته ۲۰ تا ۱۵ درصد اساتید از آموزش ترکیبی آموزش استفاده می‌کردند و این نوع آموزش‌ها یکی از اهداف راهبردی ما در دانشگاه تربیت مدرس بود و  اکثریت ارائه این نوع آموزش ضروری تشخیص ندادند و مشارکت کمتری وجود داشت اما در شرایط فعلی این مهارت شکل گرفته است و ما این نوع روش در دوران پساکرونا نیز حفظ خواهیم کرد و ما در ترم‌های بعد از این آموزش های مجازی دست برنخواهیم داشت اما سعی ما همچنان آموزش‌های گروهی است.

وی در خصوص امکان ارائه امتحان پایان ترم دانشجویان در دانشگاه‌های محل اقامت خود نیز گفت: وزارت علوم این شرایط را به دانشگاه‌ها توصیه کرده است اما ما هنوز این موضوع را به صورت سرلوحه برنامه خود نپذیرفته‌ایم بلکه تاکید داریم دانشجویان حتی المقدور با تسهیلاتی که در نظر گرفته شده به صورت حضوری امتحان بدهند. مثلا دانشجو در یک بازه‌ زمانی یک هفته‌ای می‌تواند امتحانات خود را بدهد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: دانشجویانی که برای امتحانات پایان ترم به دانشگاه مراجعه کنند امکان اقامت در خوابگاه‌ها را ندارند و برنامه ریزی های ظریفی صورت می‌گیرد تا حتی المقدور دانشجویان از خوابگاه‌ها استفاده نکنند و تنها برای شرکت در امتحانات رفت و آمد کنند.  البته ما بازه زمانی امتحانات را باز گذاشتیم که دانشجویان در رفت و آمد دچار مشکل نشوند.

احمدی در توضیح عدم واگذاری خوابگاه ها به دانشجویان شرکت کننده گفت: با توجه به این که وسایل شخصی اکثریت دانشجویانی که خوابگاه‌ها را ترک کرده‌اند هنوز در اتاق‌ها باقی مانده‌، بنابراین این اتاق ها اشغال هستند و به هم زدن آن دردسر ساز است بنابراین اصلاح این وضعیت آسان نیست ضمن این که امکان انتقال آلودگی در محیط‌های خوابگاهی بیشتر است.

وی تاکید کرد:دانشگاه تربیت مدرس به منظور بازگشایی خوابگاه‌ها در ترم آتی، کمیته دیده بانی را تشکیل داده است تا این کمیته فرآیندهای موجود را بررسی کند و بتوانیم براساس بهره گیری از الگوهای بین المللی، توصیه‌های مسولان و سایر مسائل تصمیم گیری کنیم.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش