جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۵۳ - ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۱۲۶۹
دانشگاه

تمدید ۳ هفته ترم جاری دانشگاه اصفهان/ آزمون‌های دانشجویان علوم پزشکی تهران به صورت مجازی برگزار می شود

دانشگاه اصفهان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان این که سه هفته به ترم جاری دانشگاه اصفهان اضافه شد، اظهار‌کرد: کلاس های مجازی دانشگاه اصفهان تا چهارم تیر ماه ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری امتحانات از پنجم تیر ماه است.

یوسف شاقول در گفتگو با ایسنا در مورد وضعیت ترم جاری در دانشگاه اصفهان گفت: در اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا (corona) و برای حفظ سلامتی اساتید و دانشجویان، برنامه های آموزشی دانشگاه هم چنان بصورت غیرحضوری ادامه خواهد یافت.

او ادامه داد: در صورت اعلام مراجع ذیصلاح و امکان حضور دانشجویان، ادامه فعالیت های آموزشی اعم از کلاس و امتحانات میتواند با تمهیدات لازم بهداشتی بصورت حضوری انجام شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان رضایت نسبی دانشجویان و اساتید از روند بهبود آموزش های غیرحضوری درخصوص جبران وقفه های احتمالی دروس، عنوان کرد: آخرین روز کلاس ها در نیم امسال با تمدید سه هفته نسبت به تقویم آموزشی قبلی، چهارم تیر ماه و آغاز امتحانات از پنجم تیر ماه تعیین می شود.

شاقول در مورد ارزیابی دروس در نیم سال جاری اظهار کرد: به شیوه غیر حضوری و با بهره گیری از روش های ترکیبی، ارزیابی شفاهی، آزمون های مستمر و ... صورت خواهد گرفت. در صورتی که تا پیش از شروع امتحانات پایان ترم، امکان حضور دانشجویان در دانشگاه مهیا شود، برگزاری امتحانات به شیوه حضوری صورت خواهد گرفت.

برگزاری دروس عملی در فصل تابستان بصورت فشرده

او همینطور در خصوص دروس عملی، آزمایشگاهی، کارورزی و کارآموزی گفت: با اولویت ارائه برای دانشجویان در شرف فراغت از تحصیل، در تابستان سال جاری و بسته به شرایط بصورت فشرده برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان همینطور گفت: در صورتی که شرایط خاص بوجود آمده سبب ایجاد تنگنای مالی برای دانشجو شده و دانشجویان شهریه پرداز و یا مشمولان جریمه را در پرداخت مالی دچار مشکل سازد، در صورت ارائه مستندات، دانشگاه همکاري لازم را جهت تقسیط و تعویق سررسیدها در چارچوب ضوابط اعلام شده از طرف هیئت امنا خواهد داشت.

شاقول با بیان این که کلاس های غیرحضری در دانشگاه اصفهان از دهم اسفند ماه شروع شد، اظهار کرد: تا قبل از پایان تعطیلات نوروز، حدود ۵۰۰ عضو هیئت علمی از ۶۰۰ عضو هیئت علمی این دانشگاه از این روش استفاده کرده اند و حدود ۴۰۰ کلاس آنلاین در طول تعطیلات برگزار شد.

برگزاری ۸۰ درصدی کلاس های آنلاین از پس از تعطیلات نوروز

او با بیان این که از پس از تعطیلات نوروز تا هفته پیش حدود ۸۰ درصد کلاس ها بصورت آنلاین برگزار شده است، گفت: تا پیش از شانزدهم فروریدین ارائه آموزش مجازی بصورت توصیه موکد بود و از بعد عید تا هفته پیش ۹۹ درصد اعضای هیئت علمی و ۹۵ درصد دانشجویان متناسب با دروس خود وارد این سیستم شده اند.

شاقول ابراز امیدواری کرد که در صورت فراهم بودن شرایط و نبود مشکل در زیرساخت ها، نگرانی در برگزاری کلاس ها بصورت مجازی وجود ندارد و روز به روز کلاس ها کیفی تر می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تأکید کرد: برای این منظور مشکلات دانشجو و اساتید رصد می شود.

او ادامه داد: برگزاری این روش در تحصیلات تکمیلی مشکلی ندارد. برای این که تعداد دانشجوان کم تر و شناخت اساتید بیشتر است و کلاس ها یک سویه نیست و تکالیف بصورت مستمر ارائه می شود و بخش زيادي از کار بر عهده دانشجو است.

شاقول با بیان این که شرایط دانشگاههای مختلف کشور باهم متفاوت است، گفت: با این وجود بصورت مستمر اعضای ۱۳ دانشگاه برتر کشور باهم جلسات برگزار کرده تصمیم گیری ها بصورت واحد انجام می شود.

او در خصوص حذف ترم گفت: درصورتی که محرز شود، مشکل برای دانشجو ایجاد شده باشد، موارد با سهولت و سرعت انجام می شود. دانشجویان بدانند که نگاه مدیران دانشگاه به آن ها همچون فرزندان خود است، اگر دانشجویی به دلایلی خارج از اختیار خود نتواند ترم را ادامه دهد، همکاري های لازم در صورت محرز شدن با دانشجو انجام می شود و اگر دانشجو شهریه پرداز است حتماً مساعدت انجام می شود در بقیه موارد تسهیل قائل خواهیم شد.

***

آزمون‌های دانشجویان علوم پزشکی تهران به صورت مجازی برگزار می شود

نهمین نشست دوره‌ای معاون بین‌الملل دانشگاه و معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها با تشریح برنامه عملیاتی شناور حوزه بین‌الملل دانشکده‌های پزشکی، بهداشت، داروسازی، پیراپزشکی، توانبخشی، علوم تغذیه و رژیم‌شناسی و پرستاری و مامایی برگزار شد.

دکتر رامین کردی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با تصمیم شورای آموزشی دانشگاه آزمون‌های دانشجویان به صورت مجازی برگزار خواهد شد و معاونت آموزشی پردیس بین‌الملل نیز با تکیه بر وجود تفاوت‌هایی در مدل امتحانات گروه‌های مختلف آموزشی و دانشکده‌ها به دنبال روشی قانونی و اجرایی برای پیاده‌سازی آزمون‌های دانشجویان خارجی است.

وی با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی زبان فارسی و انگلیسی چون سایر دروس با کیفتی قابل قبول در سامانه نوید بارگذاری شده است، اظهار داشت: طبق تصمیمات جدید حوزه آموزش دانشگاه، ۱۰۰ درصد دروس تئوری دانشجویان می‌تواند به صورت آنلاین ارائه شود.

کردی در ادامه از معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها خواست با دانشجویان بین‌المللی که پس از شیوع کرونا از کشور خارج شده‌اند به هر شکل ممکن ارتباط برقرار کنند و از برنامه‌ریزی برای بازگشت این دانشجویان در تیرماه ۹۹ خبر داد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران خواستار توجه معاونان دانشکده ها به بررسی مجدد و در صورت لزوم تکمیل یا تغییر در برنامه‌های عملیاتی سال ۹۹ شد.

در ادامه این نشست دکتر آزاده شادمهر، معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی برنامه عملیاتی شناور حوزه بین‌الملل این دانشکده در سال ۹۹ را ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه در حیطه آموزش بین‌الملل، ارائه با کیفیت ۸۰ درصد دروس نظری به دانشجویان بین‌الملل به عنوان اولویت نخست مورد توجه قرار دارد، اظهار داشت: همچنین تلاش بر این است که یک دوره بین‌الملل کوتاه‌مدت ترجیحاً در رابطه با کرونا و دوره بین‌الملل مجازی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی تعریف و از اساتید مدعو بین‌المللی دانشکده برای تدریس دانشجویان استفاده شود.

دکتر خاطره سیلانی، معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی گفت: تهیه فیلم‌ها و مواد آموزشی مرتبط با محتوای کارآموزی‌های دانشجویان بین‌الملل و بارگذاری در سامانه نوید، رایزنی برای برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم دانشجویان بین‌الملل به صورت مجازی، مذاکره برای اجرای حداقل سه دوره آموزشی کوتاه‌مدت منجر به گواهی مشترک با همکاری یکی از دانشکده‌های پرستاری آلمان و ارزیابی کیفیت عملکرد آموزشی اساتید در ارائه دروس به‌صورت مجازی، در حیطه آموزش تعریف شده است.

وی تصریح کرد: در مسیر گسترش همکاری‌های بین‌المللی، برگزاری حداقل یک مورد وبینار مشترک بین‌المللی با کشورهای همکار در اراسموس برای تبادل تجارب در زمینه کرونا، راه‌اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد مامایی در دو گرایش با دانشگاه Hewler کردستان عراق و ادامه رایزنی با UBG آلمان به منظور یافتن دانشگاهی برای راه‌اندازی دوره کارشناسی پرستاری مدنظر قرار دارد.

معاون بین‌الملل دانشکده پرستاری و مامایی همچنین از ادامه فعالیت دانشجویان بین‌الملل دانشکده در کمپین مبارزه با کرونا، مشاوره با واحد مارکتینگ بین‌الملل برای تغییر روند جذب دانشجو و طرح درخواست به اعضای هیأت‌علمی دارای طرح پژوهشی مصوب مرتبط با کرونا برای به کار گرفتن همکار خارجی به عنوان برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در حوزه‌های رفاهی- آموزشی و پژوهشی یاد کرد.

پس از آن دکتر مریم محمودی، معاون بین‌الملل دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی با بیان اینکه تمرکز بر فعالیت‌های آموزشی آنلاین و مجازی در سال جاری، زمینه‌ساز پیش‌بینی بسترهایی در برنامه عملیاتی دانشکده شده است، افزود: در همین راستا فراهم آوری زیرساخت‌های مورد نیاز تولید محتوای الکترونیک بین‌المللی (مرتبط با کرونا)، کلاس‌های آموزشی آنلاین انگلیسی، آزمون مجازی انگلیسی، جلسات دفاع مجازی پایان‌نامه و سمینارهایی با حضور اساتید و دانشگاه‌های بین‌المللی در دستور کار قرار دارد.

وی از تلاش برای شناسایی دانشجویان خارجی که به دلیل بحران کرونا احتمال عدم بازگشت آن‌ها به دانشگاه وجود دارد، خبر داد و اظهار داشت: این در حالی است که به منظور ارائه تمام دروس نظری به دانشجویان بین‌الملل از طریق سامانه نوید، کمک به جذب گرنت های بین‌المللی حوزه کرونا توسط اعضای هیأت‌علمی دانشکده، فعال‌سازی و حمایت از کمیته‌های دانشجویی بین‌الملل در زمینه کرونا، بازآرایی و توسعه شبکه‌های اجتماعی دانشگاه و مجازی‌سازی دروس نظری بر اساس دستورالعمل دانشگاه برنامه‌ریزی‌ شده است.

دکتر تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت نیز مهم‌ترین رویکرد در حیطه آموزش بین‌الملل طی سال ۹۹ را کمک به مجازی‌سازی دروس برای دانشجویان خارجی عنوان کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری سه دوره کوتاه‌مدت مجازی نیز انجام شده که در این میان دوره مدیریت بحران با بازی‌سازی و تمرکز بر COVID-۱۹ با همکاری گروه‌های مختلف آموزشی دانشکده و اساتید دیگر دانشگاه‌ها و ویژه مدیران و پزشکان منطقه و کنسرسیوم همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه‌های کشورهای همسایه پیشرفت قابل قبولی داشته است.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری دو مدرسه تابستانی بین‌المللی با سوئیس و ایتالیا فعلاً به علت شیوع کرونا تا پاییز یا زمستان به تعویق افتاده است، افزود: در زمینه پژوهش، تشکیل دو کنسرسیوم بین‌المللی برای تحقیق در حیطه COVID-۱۹ در دستور کار قرار دارد. با همکاری سوئیس و هفت کشور دیگر یکی از این کنسرسیوم‌ها با هدف تبادل و انتقال تجربیات مرتبط با کرونا ایجاد و گرنت آن نیز ثبت شده است.

دکتر تکیان از ورود دانشکده بهداشت طی هفته‌های اخیر به پروژه Health ۲ Action و تشکیل کنسرسیوم بین‌المللی آن با همراهی کشورهای پرتغال، ایتالیا، آلمان، اوگاندا و ترکیه نیز خبر داد.

دکتر نیما رضایی، معاون بین‌الملل دانشکده پزشکی نیز با اشاره به اینکه ارسال پرونده‌های متقاضیان خارجی مقاطع مختلف تحصیلی چون گذشته به گروه‌های آموزشی مربوطه ادامه دارد، بیان داشت: درصدد برگزاری جلسات کمیته جذب دانشجویان خارجی به صورت مجازی هستیم و همچنین با شرایط پیش رو برای ارائه سخنرانی اعضای هیأت‌علمی به زبان انگلیسی، جلسات شورای بورس دانشکده و نشست‌های فصلی شورای بین‌الملل دانشکده به شکل مجازی برنامه‌ریزی شده است.

دکتر حمیدرضا ادهمی، معاون بین‌الملل دانشکده داروسازی نیز با بیان اینکه طی سال جاری پیگیر ارائه دروس مجازی دانشجویان خارجی طبق برنامه آموزشی و تدوین الگوی مدیریت آموزشی دانشجویان داروسازی هستیم، گفت: با رویکرد جذب بیش‌ازپیش دانشجویان خارجی تهیه بسته تجاری اختصاصی رشته داروسازی با همکاری مدیریت توسعه امور بین‌المللی معاونت بین‌الملل مورد توجه قرار دارد.

وی به برنامه‌ریزی برای انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی در زمینه COVID-۱۹ اشاره و تصریح کرد: دانشکده داروسازی همچنین پیش‌بینی تدوین دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت مجازی منجر به گواهی و مدرک، اجرای برنامه مشترک آموزشی با عمان و قبرس و تدوین برنامه آموزشی فوق‌لیسانس علوم دارویی را برای سال ۹۹ کرده است.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش