دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۵۲ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۲۳۳۴
دانشگاه

امتحانات دانشگاه‌های اصفهان غیرحضوری برگزار می‌شود/ اعلام نحوه برگزاری امتحانات علوم پزشکی

دانشگاه اصفهان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌های اصفهان و رشته های علوم پزشکی اعلام شد.

امتحانات دانشگاه‌های اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر، پیام نور و دانشگاه آزاد استان اصفهان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی رفیعی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در خصوص آخرین وضعیت برگزاری امتحانات پایان نیمسال ۹۸-۹۹ در دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، اظهار کرد: به دلیل افزایش آمار شیوع کرونا و قرار گرفتن استان در وضعیت هشدار، همچنین باتوجه به نگرانی دانشجویان و خانواده ها، مطابق آخرین پیگیری‌ها و هماهنگی‌های به عمل آمده با مراجع تصمیم گیری و اخذ موافقت، مقرر شد تمام امتحانات مقاطع مختلف تحصیلی واحد نجف آباد به صورت غیرحضوری (مجازی) برگزار شود.

او افزود: برگزاری امتحانات غیرحضوری از طریق سامانه اختصاصی آزمون مجازی واحد نجف آباد و براساس استاندارد‌های موجود، در همان تاریخ و ساعت مقرر در برنامه امتحانی دانشجویان انجام خواهد شد که دستورالعمل و راهنمایی لازم در این خصوص متعاقبا اطلاع رسانی می‌شود.

مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد درخصوص برنامه امتحانی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی گفت: برنامه امتحانی این گروه از دانشجویان طبق تقویم اصلاحی که قبلا در اطلاعیه شماره ۲۴ ابلاغ شده، خواهد بود.

رفیعی افزود: برنامه کارآموزی و کارورزی این دانشجویان نیز مطابق بخشنامه‌های ابلاغی وزارت بهداشت و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است. امتحانات با ایجاد فرجه مناسب بین برنامه امتحانی، تا ۲۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.

یوسف شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان نیز از برگزاری امتحانات این دانشگاه به شیوه مجازی خبر داد و گفت: امتحانات پایانی نمیسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ در سه مقطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) و برای همه دانشجویان دانشگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

او افزود: متناسب با شرایط خاص این نیمسال، بازه امتحانات تا سه هفته از روز پنجشنبه، ۵ تیرماه تا روز شنبه ۲۸ تیر، خواهد بود.

سید حسن موسوی مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور اصفهان گفت: براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور امتحانات این دانشگاه از روز ۱۸ خرداد به صورت غیرحضوری بر روی سامانه آموزش مجازی دانشگاه پیام نور اصفهان شروع شد و تا ۱۰ تیرماه ادامه خواهد داشت.

او افزود: نوع ارزشیابی به صورت غیرمتمرکز است و روش انجام آن غیرحضوری بوده و صرفاً از طریق بستر الکترونیکی و یا سایر روش‌های غیرحضوری مورد تأیید مرکز/واحد و توسط مدرسین ذیربط طراحی و انجام می‌شود.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، در راستای کاهش خطر تهدید سلامتی دانشجویان و سایر دانشگاهیان در شرایط ادامه بحران ناشی از ویروس کرونا، شورای دانشگاه (جلسه مورخ ۹۹/۳/۱۸) مقرر کرد که امتحانات تمام دروس نظری و بخش نظری دروس نظری - عملی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به صورت غیرحضوری برگزار شود.

همچنین براساس اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان، تاریخ برگزاری امتحانات پایان نیمسال ۲-۹۸ روز‌های ۱۴ تا ۲۹ تیرماه خواهد بود که به زودی در سیستم گلستان درج خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان نیز در اطلاعیه‌ای درخصوص برگزاری امتحانات این دانشگاه اعلام کرد برگزاری امتحانات دانشگاه هنر اصفهان در بازه زمانی ۱۴ تیرماه ۹۹ لغایت ۲۶ تیرماه ۹۹ به صورت غیر حضوری در سامان آموزش مجازی برگزار می‌شود.

عالمیان مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) نیز گفت: امتحانات دروس عمومی و معارف، به صورت برخط از روز شنبه ۲۴ خرداد تا روز پنج شنبه ۲۹ خرداد، در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) و برخی واحد‌های دانشگاهی استان برگزار خواهد شد.

او با اشاره به اینکه جزئیات نحوه برگزاری امتحانات مجازی دروس تخصصی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد، گفت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده و با هدف جلوگیری از تراکم در سامانه‌های مجازی، زمان بندی برگزاری امتحانات، برای دانشجویان توسعه یافته است و بعضا نیز با بازه زمانی بیشتری برگزار خواهند شد و در مرحله امتحانات دروس عمومی و معارف نیازی به دوربین (وب کم) نخواهد بود.

او افزود: در این ایام لازم است دانشجویان برای کسب اطلاع از زمان بندی به سامانه دانشجویی خود و در خصوص نحوه حضور در امتحانات، به بخش اطلاعیه‌ها در سایت دانشگاه مراجعه کنند و آخرین اخبار موثق را صرفا از مبادی رسمی دانشگاه مانند صفحه روابط عمومی دانشگاه در اینستاگرام و پیام رسان ایتا، دریافت کنند.

نحوه برگزاری امتحانات علوم پزشکی به دانشگاه ها ابلاغ شد

دانشگاه اصفهان,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

معاونت آموزشی وزارت بهداشت، نحوه برگزاری امتحانات علوم پزشکی را به دانشگاه ها ابلاغ و توصیه کرد: از شیوه های متعدد آزمون در کنار امتحانات رایج پایان ترم استفاده شود.

دکتر حمید اکبری - قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با مهر افزود: در این نامه به دانشگاه‌های علوم پزشکی پیشنهاد شده است که از چه ابزاری برای بهتر برگزار شدن امتحانات پایان ترم استفاده شود.

وی افزود: آموزش در حوزه آموزش عالی سلامت به نحو بارزی متفاوت از آموزش در سایر علوم است و در برخی موارد توقف پذیر نبوده و به لحاظ ضرورت حضور فراگیران بر بالین بیمار صرفاً از طریق حضوری امکان پذیر است. به همین دلیل آموزش و همچنین ارزیابی فراگیران برنامه خاص خود را می‌طلبد.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود در جهت برنامه ریزی برای ارزیابی فراگیران تا پایان ترم جاری به نحوی اقدام کنند تا همانگونه که از ابتدای شیوع بیماری اولویت اول حفظ سلامت فراگیران و اعضای هیأت علمی و سایر کارکنان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده است، امتحانات هم با حفظ کیفیت و امنیت آزمون‌ها و ایجاد کمترین فشار و استرس به دانشجویان برگزار شود.

اکبری اظهار داشت: در کنار این موضوع، امکانات و زیرساخت‌های دانشگاه‌ها هم باید در برگزاری امتحانات مدنظر قرار گیرد چرا که به دلیل محدودیت در امکانات، ممکن است برگزاری مجازی با استانداردهای حداقلی برای همه مراکز آموزشی فراهم نباشد.

وی تاکید کرد: قطعاً ایجاد شرایط مطلوب برگزاری ارزشیابی استاندارد با اعتبار کافی در امتحانات مجازی آسان نیست و در تصمیم گیری ها باید کیفیت آموزش و ارزشیابی هم مدنظر باشد.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به این توضیحات به دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور اجازه داده شده است بر حسب شرایط در خصوص برگزاری امتحانات و ارزشیابی ترم جاری با درنظر گرفتن مواردی که اعلام شده است، تصمیم گیری و با مصوبه شورای آموزشی دانشگاه اقدام کنند.

توصیه‌ها و پیشنهادات معاونت آموزشی وزارت بهداشت به دانشگاه‌ها برای برگزاری امتحانات

۱. دانشجویان می‌توانند بعضی و یا تمامی دروس این ترم یا حذف و یا ناتمام اعلام و ارزشیابی و امتحانات خود را در ترم آینده داشته باشند. (در صورت حذف ترم جزو سنوات دانشجویان محسوب نخواهد شد.)

۲. توصیه می‌شود مدرسین در صورت امکان از شیوه‌های متعدد مانند مصاحبه، امتحانات شفاهی حضوری و غیر حضوری، امتحانات تشریحی و کوئیزهای متعدد در کنار امتحانات رایج پایان ترم استفاده کنند.

۳. در صورت فراهم بودن برگزاری امتحانات حضوری تلاش شود فاصله بین کلاس‌های درس و امتحامات به حداقل برسد تا دانشجویان با دشواری کمتری بتوانند با سرعت امتحانات خود را به انجام برسانند و محیط دانشگاه را ترک کنند.

در این صورت به دلیل فشردگی امتحانات تلاش شود درجه دشواری امتحانات متناسب با شرایط تنظیم و در صورت نیاز جزئی از نمرات در قالب گزارشات و امتحانات تشریحی دیده شود که دانشجویان پس از ترک محیط دانشگاه بتوانند انجام و پاسخ‌های خود را از طریق فضای مجازی به مدرس مربوطه ارسال کنند.

۴. در برگزاری امتحانات مجازی حداکثر تدابیر لازم اندیشیده شود که کیفیت ارزشیابی حفظ شود. به عبارتی امتحان مجازی نباید به شکلی سهل دیده شود که دانشجویان دغدغه لازم برای مطالعه مؤثر جهت آمادگی امتحان را از دست بدهند.

در این راستا لازم است اختیارات لازم به مدرسین داده شود که در صورت عدم اطمینان از فراگیری کافی دانشجویان درس را ناتمام اعلام و در ترم بعد با انجام آزمون‌های تکمیلی نمره نهایی دانشجویان محاسبه و در کارنامه درج شود.

همچنین در صورتی که شرایط و امکانات دانشگاه اجازه می‌دهد تدابیر لازم اندیشیده شود که شناسایی هویت دانشجو در هنگام انجام آزمون محرز شود و زمینه بروز تخلفات امتحانی به حداقل برسد. بر این اساس جهش قابل ملاحظه نمرات دانشجویان در ترم جاری در مقایسه با سوابق گذشته می‌تواند علامتی از آسیب در شیوه برگزاری آزمون الکترونیک باشد.

با توجه به تجربیات ترم جاری در آموزش مجازی که به دلیل شرایط کرونا ایجاد شده، توصیه می‌شود آزمون‌های مجازی صرفاً در قالب سوالات بسته به عنوان تنها گزینه ارزشیابی پایام ترم دیده نشود.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش