به گزارش مهر، سید محمد علوی شامگاه دیشب در یک برنامه تلویزیونی در مورد شیوع بیماری های ناشی از الودگی آب، خاطرنشان کرد :دو شاخص برای تشخیص آب اشامیدنی سالم داریم که شامل کلر باقی مانده و غلظت میکروبی است.
او با بیان این که لوله های توزیع آب دچار ترک و شکستگی هستند، ادامه داد:در بسیاری از مناطق استان خوزستان به ویژه مناطق حاشیه ای شهر و روستایی، فاضلاب به لوله های آب می زند و لوله ها در شبکه فاضلاب غرق آب شده اند.
علوی بیان کرد :این موضوع باعث ترکیب آب و فاضلاب شده است و اینکه مردم آبی را بخورند که با مدفوع انسانی آغشته است در نتیجه قطعاً عوامل میکروبی، سلامت مردم را تهدید می کند.
او به بیماری هپاتیت و هزاران نوع بیماری گوارشی منتقل شده از طريق آب آلوده اشاره نمود و گفت:با به خطر افتادن سلامتی و تضعیف سیستم ایمنی مردم، بدن انسانها مستعد بیماری کرونا (corona) می شود.
علوی اعلام کرد:در مورد تلاقی آب و فاضلاب، بارها مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز اعلام جرم کرده اند و بارها در شورای سلامت استان مطرح کرده ایم.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان همینطور با اشاره به تبعات قطعی های برق در خوزستان، عنوان کرد :اکثر منازل پمپ دارند و قطعی برق موجب خاموشی پمپ ها و افت فشار آب می شود که در نتیجه فاضلاب اطراف لوله ها به درون آن کشیده می شود و آب اشامیدنی اغشته به فاضلاب می شود.
مرکز بهداشت استان خوزستان نسبت به تلاقی آب و فاضلاب و شیوع بیماری های میکروبی اخطار داده و اعلام جرم کرده بود که با تکذیب استاندار خوزستان این امر پیگیری نشد.
- 13
- 3