سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۱۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۷۴۱
انتخابات ریاست جمهوری

حمایت اصلاح طلبان از همتی رای نیاورد

همتی: منتظر انصراف نامزدهای پوششی و سوپر پوششی هستیم/ حمایت علی مطهری و کروبی از همتی: به او رای دهید

عبدالناصر همتی,انتخابات ریاست جمهوری 1400
عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در توئیتی کنایه آمیز نوشت: منتظر انصراف نامزدهای پوششی و سوپر پوششی هستیم.

به گزارش ایرنا، همتی در این توئیت نوشت: روزهای کمی تا انتخابات باقی مانده است.

وی تصریح کرد: ضمن تشکر از نامزدهای پوششی و سوپر پوششی بخاطر انجام وظایف محوله در بازی پلیس خوب و پلیس بد و نابرابرساختن فضای انتخابات، منتظر انصراف نامزدهای مذکور به نفع جناب آقای رئیسی هستیم.

***

حمایت علی مطهری از همتی: از مردم عزیز درخواست میکنم برای بهبود اقتصاد، سیاست خارجی و محدود نشدن آزادی ها، به همتی رای دهند

عبدالناصر همتی,انتخابات ریاست جمهوری 1400

علی مطهری نایب رییس سابق مجلس با انتشار یادداشتی در اینستاگرام از عبدالناصر همتی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.

او در این یادداشت نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم

لازم است در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نکاتی را به عرض ملت رشید و شریف ایران برسانم:

۱. روشن است که این انتخابات در شرایط ویژه‌ای برگزار می‌شود که البته ادامه شرایط ویژه انتخابات مجلس یازدهم است. ظاهراً محصول آن انتخابات با حذف افراد صالح و مستقل به مذاق طراحان این شرایط شیرین آمد و اکنون در حال تکرار آن رویه در انتخابات ریاست جمهوری و محدود کردن حق انتخاب مردم و حذف عنصر «جمهوری» از نظام «جمهوری اسلامی» هستند. بدون شک پشت صحنه این ماجرا حقایقی هست که ما از آن بی‌خبریم و در ماههای آینده روشن خواهد شد، زیرا سیر حوادث کاملاً غیرطبیعی است. شاهد آن به عنوان نمونه، بلایی است که بر سر آقایان ظریف و لاریجانی آوردند.

۲. وظیفه ما در این شرایط چیست؟ یک راه این است که حقوق ملت و دفاع از دستاورد بزرگ مردم در انقلاب را رها کنیم و بگوییم بگذار هرکاری دوست دارند انجام دهند و همان بلایی که بر سر انقلاب مشروطه آمد و فرصت‌طلبان میدان را به دست گرفتند و انقلابیون واقعی را از صحنه خارج کردند بر سر این انقلاب هم بیاید، زیرا کاری از ما برنمی‌آید.

راه دیگر این است که میدان را خالی نکنیم و امید را از دست ندهیم و با نیروی مردم فرصت طلبان را از صحنه بیرون برانیم. به تعبیر شهید آیت‌الله مطهری:((می گویند انقلاب فرزندخور است. گویی خاصیت انقلاب این است که همین که به نتیجه رسید فرزندان خود را یک یک نابود سازد. ولی انقلاب فرزندخور نیست، غفلت از نفوذ و رخنه فرصت طلبان است که فاجعه به بار می آورد.))

وظیفه ما در این شرایط چیست؟ یک راه این است که حقوق ملت و دفاع از دستاورد بزرگ مردم در انقلاب را رها کنیم و بگوییم بگذار هرکاری دوست دارند انجام دهند و همان بلایی که بر سر انقلاب مشروطه آمد و فرصت‌طلبان میدان را به دست گرفتند و انقلابیون واقعی را از صحنه خارج کردند بر سر این انقلاب هم بیاید، زیرا کاری از ما برنمی‌آید.

راه دیگر این است که میدان را خالی نکنیم و امید را از دست ندهیم و با نیروی مردم فرصت طلبان را از صحنه بیرون برانیم. به تعبیر شهید آیت‌الله مطهری:((می گویند انقلاب فرزندخور است. گویی خاصیت انقلاب این است که همین که به نتیجه رسید فرزندان خود را یک یک نابود سازد. ولی انقلاب فرزندخور نیست، غفلت از نفوذ و رخنه فرصت طلبان است که فاجعه به بار می آورد.))

۳. مشارکت بالا در انتخابات پیش رو، با وجود همه گلایه‌هایی که مردم دارند، دو اثر مثبت دارد. اول این که پیام روشنی به دنیا خصوصا دنیای غرب و همسایگان ارسال می‌شود و این امر موجب تسریع در لغو تحریمها و احیای برجام و لاجرم بهبود وضع معیشت مردم خواهد شد.

اثر دیگر مشارکت بالا این است که مهندسی انتخابات به باور اکثریت جامعه را که برای پیروزی یک فرد معین طراحی شده است به هم می‌ریزد و احتمال این که انتخابات به دور دوم کشیده شود و در نهایت فرد دیگری پیروز انتخابات باشد تقویت می‌شود.

۴. نظر به سؤالات مکرر مردم عزیز از اینجانب درباره نامزد اصلح، فرصت را مغتنم شمرده نظر خود را اعلام می‌کنم:

اینجانب در شرایط فشار اقتصادی امروز جناب آقای همتی را با توجه به این که سالها مدیر اقتصادی اجرایی بوده و نبض اقتصاد کشور در دستش است و در جنگ اقتصادی اخیر مبارزه جانانه‌ای با ترامپ جنایتکار از خود به یادگار گذاشت و اجازه نداد کشور ونزوئلا شود و با عنایت به تأکیدی که ایشان بر روابط با دنیا و تأثیر آن بر رفع تحریمها و احیای برجام و بهبود معیشت مردم دارد و اهمیتی که برای حقوق ملت و فصل سوم قانون اساسی قائل است و نیز از نگاه درست فرهنگی مبنی بر احترام به احکام اسلام و آزادیهای اساسی مردم برخوردار است و با توجه به این که با کمک مردم توان کشاندن انتخابات به دور دوم را دارد، در میان نامزدهای محترم هفتگانه، نامزد اصلح می‌دانم و از ملت عزیز درخواست می‌کنم در روز جمعه برای بهبود اقتصاد کشور و سیاست خارجی و محدود نشدن آزادیهای مردم به جناب آقای همتی رأی بدهند.

اینجانب جناب آقای رئیسی را یک روحانی مردمی و خوش‌برخورد و بدون تکلف و به دور از تعینات معمول در میان روحانیون می‌دانم ولی ایشان را برای همان قوه قضائیه مناسب‌تر می‌دانم تا اصلاحات نیمه‌کاره خود در این قوه را به سامان برسانند، ضمن این که اساساً مطابق نظر امام خمینی(ره) و استاد شهید آیت‌الله مطهری رئیس جمهور شدن یک شخص روحانی در جمهوری اسلامی را به صلاح ملت و روحانیت نمی‌دانم مگر اضطراراً، و اکنون چنین اضطراری در کار نیست.

برای سایر کاندیداها نیز احترام قائلم. برخی از آنها برنامه های خوبی ارائه کردند و برخی علاوه بر این، اخلاق را رعایت نمودند. برخی نیز به درستی بر حقوق ملت و اصلاح سیاست خارجی تأکید داشتند.

در یک کلام، ۲۸ خرداد بیش از آنکه انتخابات باشد تست میزان غیرت ملت ایران از طرف کسانی است که برای مردم نقشه ها کشیده اند و می خواهند ببینند آیا می توانند راه خود را در حذف «جمهور» ادامه دهند یا نه. اسلام در کنار ظلم، ظلم پذیری را هم محکوم می کند. عدم شرکت در این انتخابات خاص از طرف قشر خاکستری، تأیید ظلم است.

به امید حضور گسترده مردم پای صندوق رأی در روز جمعه

۱۴۰۰/۰۳/۲۴

علی مطهری

***

رای مهدی کروبی در انتخابات مشخص شد

اعتماد آنلاین نوشت:  حسین کروبی به نقل از پدرش مهدی کروبی گفت: «نظر به شناختی که از سال‌های گذشته از آقای همتی در بخش اقتصادی و اجرایی دارم و توان ایشان را در اداره کشور می‌دانم رای من به آقای همتی خواهد بود و انشالله بعد از انتخابات دلایل خود را جهت شرکت در انتخابات خواهم گفت»بیشتر بخوانید: توصیه مهدی کروبی به اصلاح طلبان: در انتخابات ریاست جمهوری نامزد معرفی کنید.

حسین کروبی همچنین تاکید کرد: «آقای کروبی از عملکرد آقای عبدالناصر همتی در جریان مناظرات انتخاباتی و دفاع ایشان از جمهوریت و نهاد ریاست‌جمهوری قدردانی و همچنین تاکید کرد که با توجه اهمیت صندوق رای به عنوان تنها محل تجلی اراده ملت برای تعیین سرنوشت کشور در شرایط کنونی، نباید صحنه انتخابات را ترک کرد.

حسین کروبی تصریح کرد: «پدرم از همه آحاد ملت درخواست کرد تا روز جمعه برای دفاع از جمهوریت و نهاد ریاست جمهوری به عبدالناصر همتی رای بدهند.»

***

حمایت اصلاح طلبان از همتی رای نیاورد

جلسه طولانی جبهه اصلاح طلبان برای بررسی اعلام حمایت یا عدم حمایت از کاندیداهای فعلی حاضر در صحنه انتخابات ریاست جنهوری دقایقی پیش به پایان رسید اما تغییری در نظر جبهه اصلاحات به وجود نیامد و همچنان از هیچ کاندیدایی حمایت نخواهد کرد.

حمایت از عبدالناصر همتی در این جلسه که سران احزاب اصلاح طلب در آن حضور دارند به رای گذاشته شد اما همتی نتوانست آرای کافی را کسب کند.

بر اساس برخی گزارش ها، همتی به ۳۰ رای اعضا نیاز داشت که تنها ۲۳ رای کسب کرد.

در همین حال، آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات ایران، از آخرین جلسه مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران که تا ساعت ۱ بامداد به طول انجامید، خبر داد.

وی گفت: در جلسه مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران مورخ ۲۴خرداد ماه موضوع تغییر موضع قبلی جبهه اصلاحات مبنی بر نداشتن نامزد در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مطرح و به رای گذاشته شد و در نتیجه آن تغییری در موضع پیشین جبهه رای نیاورد.

 گفته می شود در این جلسه قرار بود امکان حمایت از همتی و مهرعلیزاده به عنوان کاندیدای اصلاح‌طلب انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو بررسی شود.

از ۴۶ عضو مجمع عمومی جبهه اصلاحات، حدنصاب دوسوم آرا که ۳۱رای بود برای هیچ یک از دو کاندیدای اصلاح‌طلب حاصل نشد.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش