سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۳۷ - ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۳۷۵۳
انتخابات ریاست جمهوری

عارف:

افرادی که جرقه اولیه حوادث ۸۸ را زدند می‌خواهند دوباره جو کشور را متشنج کنند

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,محمدرضا عارف
رئیس فراکسیون امید گفت: نظام اسلامی ظرفیت تکرار حوادثی به مانند حوادث ۸۸ را ندارد و برخی افراد که در آن مقطع جرقه اولیه این حوادث را زدند اکنون هم می‌خواهند جو کشور را با اظهارات نسنجیده خود متشنج کنند.

به گزارش ایسنا،محمدرضا عارف در دیدار با اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران با تبریک اعیاد رجبیه به نقش و تأثیر گذاری تشکل‌های دانشجویی بویژه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در پیروزی انقلاب اسلامی و همراهی با رهبر فقید انقلاب اشاره کرد و گفت: در کوران حوادث انقلاب اسلامی ،مردم نگاهشان به فعالیتهای دانشجویی بویژه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران بود و عمده تحولات صورت گرفته در دهه ۵۰ با محوریت جنبش دانشجویی شکل گرفت.

 

وی با بیان اینکه انجمن‌های اسلامی دانشجویان خارج از کشور فعالیتهای خود را با استفاده از تجربه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران آغاز کرده بود، بر ضرورت ارتباط مستمر و هدفمند اعضای ادوار انجمن‌های اسلامی با اعضای فعلی این تشکل تاکید کرد و گفت: صادقانه باید بگویم که نسل اولی‌ها وظیفه‌شان را در برابر نسل‌های بعد از خود بخوبی انجام ندادند اگر این وظیفه به درستی انجام می‌شد اکنون شاهد نوعی گسست نسلی نبودیم.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با خسارت بار توصیف کردن تحمیل نظرات غیر کارشناسی به بدنه دانشگاه و تلاش برای مدیریت فضای دانشگاه توسط نهادهای غیر مرتبط، خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلاتی که در محیط‌های دانشگاهی وجود دارد به خاطر تلاش برخی نهادهای برای مدیریت فضای دانشگاهی است و متاسفانه برخی از مدیران مراکز آموزش عالی در برابر اینگونه فشارها تسلیم می‌شوند که نتیجه این کار امنیتی شدن فضای دانشگاه است که تبعات زیادی دارد.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اهداف انقلاب اسلامی، تصریح کرد: آیا باید نتیجه انقلاب اسلامی ما که یک انقلاب فرهنگی بود این حجم از فساد باشد؟ ما مسئولان چه جوابی در برابر نسل جوان و نسل های آینده داریم که وقتی با فسادهای افسار گسیخته‌ای مواجه می‌شوند که بعضاً افرادی که در اینگونه فساد ها نقش دارند ادعای انقلابی گری هم داشتند؟

 

عارف با مروز برخی حوادث رخ داده در دهه ۸۰ که باعث به حاشیه رانده شدن اصلاح‌طلبان شد و با تاکید بر ضرورت عبرت گیری از اینگونه حوادث، خاطرنشان کرد: مطمئناً نظام اسلامی ظرفیت تکرار حوادثی به مانند حوادث ۸۸ را ندارد و برخی افراد که در آن مقطع جرقه اولیه این حوادث را زدند اکنون هم می‌خواهند جو کشور را با اظهارات نسنجیده خود متشنج کنند به همین دلیل اصلاح‌طلبان باید هوشیار باشند که در دام طراحی شده این افراد که سابقه رو دوروی با ارکان نظام را دارند نیافتند.

 

وی با بیان اینکه اتفاق رخ داده در انتخابات سال ۹۲ عنایت خداوند بود، یادآور شد: در انتخابات ۹۲ که جو یاس و ناامیدی در بخشهای از جریان اصلاحات حاکم بود با میدان‌داری جوانان و دانشجویان حماسه‌ای خلق شد و بعد از آن هم تلاش شد روند آغاز شده ادامه پیدا کند که خوشبختانه در اسفند ۹۴ و در انتخابات مجلس نتیجه حفظ و ارتقا سرمایه اجتماعی ایجاده در انتخابات ۹۲ را دیدیم و اکنون هم باید با تمام توان این روند را ادامه دهیم.

 

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با هشدار نسبت به برنامه‌های طراحی شده برخی جریانات برای از بین بردن انسجام اصلاح‌طلبان، تاکید کرد: جریان اصلاحات در بزنگاه تاریخی قرار دارد و باید با هوشیاری کامل در برابر طراحی‌های خطرناکی که برای حذف این جریان صورت می‌گیرد ایستادگی کند و نگذارد از درون و بیرون این جریان بخواهند انسجام شکل گرفته را از بین ببرند.باید با تدبیر و عقلانیت و رعایت شعار اصلی امید و آررامش انسجام ایجاد شده را حفظ کرد.

 

عارف با بیان اینکه جریان اصلاح‌طلب با قدرت از آقای روحانی حمایت می‌کند، گفت: سرمایه امروز جریان اصلاح طلبی اعتماد مردم است و اگر در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا مردم مشارکت حداکثری نداشته باشند بدانیم که نمی توان امید به پیروزی داشت به همین دلیل از بزرگان جریان اصلاح‌طلب می‌خواهم به مانند گذشته مردم را برای حضوری پرشور در انتخابات و خلق حماسه‌ای ماندگار دعوت کنند.

 

گفتنی است در این دیدار که دکتر سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم هم حضور داشت برخی از اعضای ادوار انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران نیز به بیان خاطرات خود در زمان ریاست دکتر عارف در دانشگاه تهران پرداختند.

 

 

 

 

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش