مهمترین عناوین خبری
پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۴۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۱۹۲۹
اخبار فلزات، طلا و ارز

قیمت بیت کوین به سطح ۲۸ هزار دلار بازگشت

بیت کوین,قیمت بیت کوین در 26 مرداد 1402
قیمت بیت کوین به سطح ۲۸ هزار دلار بازگشت.

قیمت بیت کوین با ریزش چند درصدی به ۲۸۳۴۲ دلار رسید.

سایر رمز ارزها نیز با کاهش قیمتی مواجه شدند. اتریوم به زیر ۱۸۰۰ دلار آمد و بایننس کوین نیز تا قیمت ۲۳۰ دلار ریزش داشت.

اعتراف خالق اتریوم: همه پروژه‌ها درب پشتی دارند!

روزنامه جهان صنعت نوشت: به نظر می‌رسد شبکه‌های مقیاس‌پذیر لایه دوم اتریوم آنقدرها هم که ادعا می‌شود، غیرمتمرکز نیستند. به گفته «ویتالیک بوترین»، خالق و هم‌بنیانگذار «اتریوم»، همه این پروژه‌ها «درب‌پشتی» دارند، به این معنی که قابل تنظیم و دستکاری هستند. «بوترین» در اظهارات جدید خود گفته که توسعه‌دهندگان یا شرکت‌ها می‌توانند تقریباً تمام راه‌حل‌های مقیاس‌پذیری اتریوم را کنترل کنند: «رول‌آپ‌ها و لایه‌های دومی که امروزه در اتریوم وجود دارند، اساسا همه دارای نوعی درب‌پشتی هستند که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهند وارد شوند و پروتکل را متوقف کنند یا تغییر دهند.» درب‌پشتی اغلب یک حساب کاربری چند‌امضایی است که توسعه‌دهندگان یا بنیان‌گذاران آن را کنترل می‌کنند.

در واکنش به این اظهارات «بوترین»، «کریس بلک»، مدافع تمرکززدایی بخش دیفای هم گفت: «این لایه‌های دوم توسط شرکت‌های بزرگ اداره می‌شوند و در نهایت با مقررات مواجه خواهند شد. آنها هرگز به اندازه کافی غیرمتمرکز نخواهند بود. اینها نسخه ۲ بانکداری بزرگ هستند.» زمانی که ایالات‌متحده در نهایت مقررات مربوط به فضای کریپتو را تنظیم کند، این مقررات احتمالاً شامل پلتفرم‌های مقیاس‌پذیری لایه دوم هم خواهد شد. این بدان معناست که شرکت‌های پشت سر آنها که به این درب‌های پشتی دسترسی دارند، باید به قانونگذاران فدرال پاسخ دهند. گفته می‌شود بلاکچین لایه دوم «بیس» هم که اخیراً راه‌اندازی شده، کاملا متمرکز است، زیرا کوین‌بیس این شبکه را کنترل می‌کند. اگرچه برخی دیگر از این شبکه‌ها ادعا می‌کنند که غیرمتمرکزتر هستند، اما با توجه به تسلط شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بر آنها، این ادعاها ارزش چندانی ندارند.

«دونالد ترامپ» یک نهنگ «اتریوم» است؟

از طرفی اسناد مالی جدید نشان می‌دهند که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری سابق ایالات‌متحده، یک نهنگ اتریوم است که دارایی دیجیتالی به ارزش ۸/۲ میلیون دلار را در یک کیف پول ارز دیجیتال نگهداری می‌کند. اسناد جدید توسط Citizens for Responsibility and Ethics در واشنگتن (CREW) به دست آمده و جایگزین پرونده قبلی در آوریل می‌شود که نشان می‌داد رییس‌جمهوری سابق بین ۰۰۰/۲۵۰ تا ۰۰۰/۵۰۰ دلار در کیف پول اتریوم خود نگهداری می‌کرد. اسناد CREW در این ماه ثبت شد. این سند اطلاعات بیشتری در مورد سایر محتویات موجود در کیف پول ارائه نکرده است.

بیت کوین,قیمت بیت کوین در 26 مرداد 1402

با این حال، این ذخیره اتریوم، نشان‌دهنده انحراف آشکار از موضع قبلی ترامپ علیه رمزارزها است. در گذشته، رییس‌جمهوری سابق گفته بود که بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال «زودگذر» هستند و ارزش آنها «بسیار بی‌ثبات» است. او اضافه کرد: «دارایی‌های رمزارزی کنترل‌نشده می‌توانند رفتار غیرقانونی، از جمله تجارت مواد مخدر و سایر فعالیت‌های غیرقانونی را تسهیل کنند.»

بر اساس سوابق، مشارکت ترامپ در حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، درآمد قابل‌توجهی به مبلغ ۸۶/۴ میلیون دلار به همراه داشته است. نام ترامپ از سال ۲۰۲۲ به عنوان مدیر، رییس‌جمهوری، منشی و خزانه‌دار در فهرست شرکتش قرار گرفته است. از طریق این مجوز، این شرکت NFT از «نام، شباهت و تصویر» او برای انتشار دو مجموعه NFT استفاده کرد که توجه گسترده‌ای را از سوی جامعه ارزهای دیجیتال به خود جلب کرد. سال گذشته، اولین دسته از این مجموعه با تبلیغات و علاقه بسیاری از طرفداران او راه‌اندازی شد. سری دوم هم در آوریل راه‌اندازی شد.

در همین حال، این مجموعه‌های NFT همیشه ارزش خود را تحت تاثیر پوشش رسانه‌ای پیرامون ترامپ دیده‌اند. داده‌های Coingecko نشان می‌دهند در حالی که ارزش مجموعه اول تا زمان انتشار دو برابر شده و به ۱۸۸ دلار رسیده‌‌، ارزش مجموعه دوم بسیار کمتر از ارزش آن در زمان ضرب، یعنی ۹۹ دلار است. مجموعه‌های NFT تحت مالکیت، مدیریت یا کنترل ترامپ، شرکت او یا شرکت‌های وابسته به آنها نیستند. این وب‌سایت همچنین اعلام کرد که این NFTها «سیاسی نیستند و هیچ ارتباطی با هیچ کمپین سیاسی ندارند‌.»

معاملات آتی «بیت‌کوین» و «اتریوم» در ایالات‌متحده آزاد شد

از سوی دیگر در یک تحول پیشگامانه، صرافی ارزهای دیجیتال کوین‌بیس توسط انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده (NFA) برای ارائه معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم در داخل ایالات‌متحده، تایید شده است. انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده، سازمانی که توسط کمیسیون تجارت کالاها و معاملات آتی (CFTC) برای این امر تعیین شده، این مجوز را به کوین بیس اعطا کرد و آن را به عنوان اولین صرافی در کشور معرفی کرد که چنین مجوزی را دریافت می‌کند. این حرکت پیامدهای مهمی دارد، زیرا دسترسی به معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم را برای طیف گسترده‌تری از شرکت‌کنندگان در بازار ارزهای دیجیتال فراهم می‌کند. پیش از این، شهروندان ایالات‌متحده از شرکت در معاملات آتی ارزهای دیجیتال محروم بودند.

«کوین بیس» از این تصمیم به عنوان یک لحظه مهم برای صنعت در حال رشد ارزهای دیجیتال استقبال کرد که نوید‌دهنده عصر فرصت‌های گسترده برای مشتریان است. بازار نقدی و محصولات مشتقات تنظیم‌شده کوین بیس، اکنون به‌طور یکپارچه تحت نظارت کمیسیون تجارت کالاها و معاملات آتی و انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده خواهند بود.

«پل گروال»، مدیر ارشد حقوقی «کوین‌بیس»، ماهیت مورد انتظار این دستاورد را بیان کرد و آن را به عنوان شاهدی بر تعهد تزلزل‌ناپذیر این صرافی برای تضمین ایمنی مشتری توصیف کرد. او همچنین بر نتایج مثبتی که وقتی تنظیم‌کننده‌ها به‌طور فعال شفافیت نظارتی در فضای ارزهای دیجیتال را دنبال می‌کنند، تاکید کرد. جالب اینجاست که این اطلاعیه در زمانی منتشر می‌شود که «کوین‌بیس» درگیر اختلافات حقوقی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده (SEC) است. اقدامات نظارتی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده در برابر صرافی‌های ارزهای دیجیتال برتر بحث‌هایی را برانگیخته و منتقدان این رویکرد را به عنوان قانونگذاری از طریق اجرا می‌خوانند.

این موضع باعث شده است که برخی از بازیگران اصلی این صنعت به فکر ترک ایالات‌متحده باشند. با این حال، تایید «کوین ‌بیس» برای ارائه معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم می‌تواند نشان‌دهنده تغییر بالقوه در این تصور باشد که ایالات‌متحده ممکن است ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین را ممنوع کند.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش