دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۶ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۸۴۷
تاپ طنز

طنز/ نگاهی از سوراخ کلید به کشفیات تازه علمی!

نویسنده گمان نمی‌کرد بتواند به این زودی‌ها چیزی بنويسد اما ناگهان امروز صبح به پیشنهاد یک دوست، یک قرص آرام‌بخش آبی مایل به صورتی خورد و دید هر چی غم وغصه داشت چون شبنم زیر فشار خورشید... ببخشید! یعنی زیر تابش گرم و رمانتیک خورشید زیبا بخار شد و به هوا رفت. این جا بود که نگارنده به ارزش تحقیقات و محصولات علمی در زندگی بشر پی برد و با دل‌شادی تمام مطلب زیر را نوشت! 

 

متاسفانه حوادث و اخبار سیاسی پر حجم هفته‌های اخیر، باعث شده اخبار مهم علمی و تلاش‌های دانشمندان جوان و سختکوش علوم مختلف، تحت الشعاع قرار بگیرد و خبر کشفیات‌شان مورد توجه قرار نگیرد. به همین دلیل در ادامه به بررسی چند کشف مهم علمی در روزهای پر حادثه اخیر می پردازیم:

 

خبر اول: دانشمندان یک روش غیرمعمول برای غلبه بر گرم شدن کره زمین یافته‌اند و آن هم اینکه کره زمین را به یک منطقه خنک‌تر حرکت دهند! این ایده عجیب زايیده ذهن مهندسان ناسا وتعدادی از اخترشناسان آمریکایی است که معتقدند با انجام این کار حدود ۶ بیلیون سال به عمر سیاره ما اضافه می‌شود و این یعنی عمر مفید زمین دو برابر خواهد شد! دکتر Laughlin که در مرکز تحقیقات ناسا در کالیفرنیا کار می‌کند در این‌باره گفته است: برای این‌کار فقط لازم است یک ستاره دنباله‌دار یا شهاب آسمانی را به سمت زمین هدایت کنیم؛ به طوری‌که با سرعت از کنار زمین رد شود. در نتیجه این اتفاق سرعت مداری زمین افزایش پیدا می‌کند و به یک مدار بالاتر می‌رود که از خورشید دورتر است و به این ترتیب به یک منطقه خنک‌تر هدایت می‌شویم.

 

توضیح نه چندان ضروری: این هم از آخر و عاقبت بشر و اشتیاق بی‌پایانش به جابه‌جا کردن! به نظر کارشناسان علم جابه‌جایی، این اتفاق به صورت ناگهانی رخ نداده و نوع بشر سال‌هاست به صورت دست گرمی مشغول جابه جایی چیزهای کوچک‌تر و کم اهمیت‌تری (مثل کلاه، بشقاب، شاخه گل، برگه هلو، صندوق و جعبه، حساب بانکی، بارهای موجود در تریلی و...) بوده و پس از کسب تجربیات کافی، حالا کارش به این جور جابه‌جایی‌ها کشیده! پیشنهاد علمی: ایجاد کرسی و دکترای جابه‌جایی در دانشگاه‌های معتبر با دعوت از اساتید به نام این امر خطیر!

 

خبر دوم: محققان دریافتند که شکم افراد بزرگسال دارای نوعی مغز دوم است که قادر است سلول‌های نورونی جدید را بسازد. این دانشمندان سلول‌های نورونی را یافتند که دیواره داخلی روده را پوشانده‌اند.این سلول‌ها که مانند مغز دوم هستند با تحریکات درست انتقال دهنده‌های عصبی خوش خلقی می‌توانند حتی در افراد بزرگسال نیز رشد کنند. انتقال دهنده عصبی، سروتونین نام دارد.

 

توضیح ضروری:خوشبختانه پس از اعلام این کشف، برخی از اعضای جامعه بشری که اعضای دیگر را به اتخاذ تصمیمات شکمی در لحظه های بحرانی متهم می‌کردند خودشان خجالت کشیدند و به طور داوطلبانه مرکز تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی شان را تا کشف‌های بعدی روی شکم‌شان دایورت کردند!

 

خبر سوم: میزان دی‌اکسید کربن تولید شده از دو جست‌وجو در گوگل به اندازه کربن دی‌اکسید ناشي از یک کتری برقی است. مطالعات دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد این میزان هفت گرم برای هر جست‌وجو ‌است. با این حال گوگل این میزان را رد کرده است و می‌گوید که هر جست‌وجوی ساده، تنها ۰.۲گرم کربن‌ دی‌اکسید تولید می‌کند. این میزان ‌دی اکسید کربن، تاثیر برق مصرف شده در مراکز دیتا گوگل در سرتاسر جهان است.

 

توضیح خیلی ضروری:حرمت امامزاده از قدیم هم با متولی‌اش بوده ...به این ترتیب وقتی خود عوامل استکبار می‌گویند جست‌وجو در اینترنت و کارکردن با آن یک عمل مضر و خانمان برانداز و بنیان برکن است، ما چرا باید در اظهار‌نظرهای تخریبی درباره این پدیده ایکبیری کم کاری کنیم؟

 

ghanoondaily.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش