دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۸۷

انواع ماسک خیار برای زیبایی و جوانسازی پوست

ماسک خیار,ماسک خیار و ماست,ماسک خیار برای صورتماسک خیار می تواند به عنوان یک مرطوب کننده برای پوست باشد
ماسک خیار از شگفت انگیز ترین ماسک های جوان سازی خانگی است که بر پوست تاثیر شگفت انگیزی دارد و همینطور تنوع زیادی در این نوع ماسک وجود دارد که در ادامه برای شما شرح میدهیم.

خیار

خیار عاری از چربی های اشباع شده و یا کلسترول است و پوست آن منبع خوبی از فیبر رژیمی است. خیار شامل آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتن، ویتامین C، ویتامین آ، زاکزانتین و لوتئین است که از بدن در مقابل رادیکال های آزاد و گونه های فعال اکسیژن (ROS) مراقبت می کند و در پیری و فرآیند های بیماری های گوناگون نقش دارند. خیار حاوی ماده معدنی به نام سیلیکا است که سبب جوانسازی پوست شده و به بهبود بافت های همبند کمک میکند تا خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ کرده و با چین و چروک ها مبارزه می کند. از خیار میتوان بعنوان مرطوب کننده ای استفاده کرد که پوست را سفت کرده و به آن آبرسانی می کند زیرا محتوای آب آن خیلی زیاد است.

انواع ماسک خیار

در ادامه شما را با انواع ماسک خیار آشنا میکنیم:

۱. ماسک خیار و جوش شیرین:

مواد لازم برای تهیه ماسک خیار و جوش شیرین شامل ۱- ۲ قاشق سوپ خوری آب خیار تازه، ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین است. برای تهیه ی این نوع ماسک خیار، اول خیار را رنده کنید و آبش را بگیرید و بعد جوش شیرین را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید. سپس این ماسک را حدود ۱۰ دقیقه روی صورت خود بمالید و بعد از آن با آب بشویید. این ماسک برای نجات یافتن از شر جوش های چرکی مطلوب است. 

آموزش تهیه ماسک خیار صورت,ماسک خیار,ماسک خیار برای جوش صورتماسک خیار پوست را تسکین می‌دهد و آن را تغذیه می‌کند

۲. ماسک خیار و ماست:

ماسک خیار با ماست برای انواع پوست مؤثر است، ولی بیشترین تاثیر آن بر روی پوست های چرب است. ماسک خیار با ماست باعث از بین بردن چربی های اضافه پوست میشود و منافذ پوست را کوچک می کند.

مواد لازم برای تهیه ماسک خیار و ماست شامل یک عدد خیار، یک قاشق چایخوری پودر شیر بدون چربی، نصف فنجان ماست ساده است.

برای آماده کردن این نوع ماسک، خیار را پوست گرفته و آنرا به قطعات کاملاً ریز خرد کنید، برای اینکه خیار خرد شده برای ماسک نرمتر باشد، بهتر است دانه های آنرا جدا کنید. بعد آنرا داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر شیر و ماست اضافه کنید. مواد را کاملاً مخلوط کنید تا ماده نرمی بدست آید که روی صورت می ماند. مخلوط کردن مواد را بیش از حد انجام ندهید. بعد از آن این ماسک خیار را به آرامی روی صورت خود قرار داده و بطور مساوی با نوک انگشت آنرا روی صورت و گردن خود پخش کنید. مراقب باشید از این ماسک در حوالی چشم استفاده نکنید. پس از آن دراز کشیده و اجازه دهید ماسک به بازه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی صورت بماند. در آخر صورت را با پارچه و آب گرم به آرامی بشویید.

ماسک خیار و ماست,ماسک خیار و سیب, ماسک خیارماسک خیار و ماست نیز به جوانسازی و نشاط پوست دور چشم و عضلات آن کمک کنید

۳. ماسک خیار با معجون بلغور و عسل:

این ماسک خیار برای افرادی که پوستی چرب و مستعد اکنه دارند، مناسب است. توجه داشته باشید که بلغور جو دوسر، برای لایه برداری پوست صورت، مفید است و نقش پاک کننده طبیعی برای از بین بردن چربی های اضافی و سلول های مرده دارد و سطح پوست را تمیز و شفاف می کند. کافیست نیمی از یک خیار تازه و یک قاشق غذاخوری پودر بلغور جو دوسر و قدری عسل را در دسترس داشته باشید. بعد از پوست کندن خیار و پوره کردن آن، بلغور جو دو سر را پودر کرده و عسل را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نموده و بعد از شستن صورت خود با آب گرم و خشکاندن آن، مخلوط را با نوک انگشتان به صورت دایره ای روی صورت بمالید. سپس بیست دقیقه صبر کنید تا این ماسک خیار روی صورت شما باقی بماند و بعد به آرامی با آب گرم و سپس آب نسبتا سرد، صورت را بشویید.

ماسک خیار,استفاده از ماسک خیار,ماسک خیار با اب لیموماسک خیار با معجون بلغور و عسل برای افرادی که پوستی چرب و مستعد اکنه دارند، مناسب است

۴. ماسک خیار و سیب:

مواد لازم برای تهیه ماسک خیار و سیب شامل نصف خیار، نصف سیب، یک قاشق سوپ خوری جو دوسر است. ابتدا خیار و سیب را خرد کنید و بعد آنها را له کنید و جو و مواد را باهم مخلوط کنید تا ماسکی نرم بدست آید و بعد آنرا روی صورت و گردن خود بمالید و پس از ۲۰ دقیقه با آب گرم بشویید. اگر پوست حساسی دارید، این ماسک خیار، پوست شما را تسکین خواهد داد و مجدداً جوانتان می کند. 

۵. ماسک خیار، نعنا و تخم مرغ:

برای تهیه ی ماسک خیار و نعنا و تخم مرغ، ابتدا خیار را پوست کنده و تخم های آن را خارج کنید. ۴ تا ۵ عدد برگ نعناع را خرد کرده و به خیار اضافه کنید و میکس کنید. یک سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و بعد به مخلوط خیار و نعنا اضافه کنید. این ترکیب را به بازه ۲۰ دقیقه روی صورت خود بگذارید بعد با آب بشویید و با دستمال خشک کنید.

۶. ماسک خیار، آبلیمو و عسل:

برای آماده کردن ماسک خیار، آبلیمو و عسل مقداری آبلیمو و عسل را به آب خیار اضافه کنید و بعنوان ماسک بر روی صورت خود بگذارید. این ماسک به روشن شدن پوست شما کمک می کند طرز تهیه آن به این صورت است که چند عدد خیار را پوست گرفته و خرد کنید و به شکل خمیر درآورید. قدری آب لیمو و چند قاشق عسل را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. این ماسک را به مدت ۲۰ دقیقه روی صورت بگذارید و بعد بشوئید. برای نتیجه بهتر، این عمل را ۲ تا ۳ دفعه در هفته انجام دهید.

۷. ماسک خیار برای جوش صورت

برای درمان جوش های صورت روش های شیمیایی و طبیعی مختلفی وجود دارد ولی درصورتی که به دنبال یک درمان چندجانبه میگردید، ماسک خیار، آلوئه ورا و گلاب را امتحان کنید. این ماسک خیار و گلاب میتواند به درمان جوش های فعال، رفع جای جوش های قدیمی،  آبرسانی و پاک سازی صورت کمک کند. برای تهیه ی آن قدری آب خیار رنده شده را با عصاره ژل آلوئه ورا ترکیب کنید. بعد یک یا دو قاشق گلاب به آن اضافه کرده و با یک براش نرم روی صورت پخش کنید. اجازه دهید این ترکیب شب تا صبح روی پوست باقی بماند و سپس با آب سرد یا ولرم آبکشی کنید.

ماسک خیار با اب لیمو,ماسک خیار,خواص ماسک خیارماسک خیار و آلوورا سرشار از آنتی اکسیدان است

۸. معجون آووکادو و خیار، ماسکی برای تغذیه پوست خشک:

آووکادو، خواص فراوانی دارد. زمانی که با خیار ترکیب شود، فواید بسیاری برای تغذیه پوست و آبرسانی پوست خواهد داشت. آووکادو و خیار را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و عسل و ماست را به آن ها اضافه کنید و هم می بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شده و ماده نرم و یکدستی حاصل شود. این ماسک خیار را روی پوست صورت و گردن (به جز اطراف چشم ها) به بازه ۱۵ دقیقه قرار داده و بعد با آب ولرم بشویید. این ماسک عمیقا پوست را تمیز و تغذیه کرده و منافذ بزرگ پوست را پاک سازی می کند.

از این نوع ماسک خیار هفته ای یک بار استفاده کنید. اگر پوست چرب دارید، از این ماسک طبیعی برای حل مشکلاتتان استفاده کنید. یک عدد سفیده تخم مرغ  و چایخوری آبلیمو و نعناع را نیاز خواهید داشت که در دسترس همه هست.

خواص ماسک خیار,تهیه ماسک خیار,ماسک خیاراستفاده از ماسک خیار برای رفع جوش های پوستی مفید است

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش