شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۳۰۰۰۶۷

با خواص درمانی آووكادو بیشتر آشنا شوید

آووکادو,آووکادو خواص,روغن آووکادوآووکادو میوه سرشار از پروتئین و چربی است
آووکادو به عنوان یک پاک کننده طبیعی پوست مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از مهم ترین خواص آووکادو کمک به حفظ سلامتی قلب و بیماری های قلبی است. آووکادو همچنین برای مراقبت از کبد و درمان بیماری های کبد موثر است.

درخت آووکادو 

آووكادو درختی است كه ارتفاع آن به حدود ۶ متر میرسد و در قسمت های گرم آمریكا و برزیل و غرب هندوستان پرورش می یابد. منشاء آووكادو آمریكای جنوبی بوده كه از آن جا به نواحی دیگر جهان راه یافته است. برگ های درخت آووکادو ضخیم و گلهای آن كوچك و سبز رنگ است. آووکادو (به انگلیسی avocado) حاوی میزان اندکی از فیبر غذایی و چربی است. آووکادو، میوه ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه است که بر روی درختانی همیشه سبز، در آب و هوای گرم می روید.

روغن آووکادو 

هسته ی آووکادو نسبتا بزرگ است که پیش بینی می شود نزدیک به ۱۰ هزار سال پیش از میلاد در مکزیک رشد می کرده است دانه گیاه درای مقدار كمی (در حدود ۲ درصد) روغن است. روغن آووکادو غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده كه دارای بو و طعمی مطبوع است. روغن دانه آووكادو دارای حدود ۷ درصد روغن های اشباع شده مثل اسید پالمتیك Palmitic و اسید استئاریك Steraric Acid اسید آراشیدیك Arachidic Acid، اسید میریستیك Myristic Acid و در حدود ۸۰ درصد روغن های اشباع نشده مثل اسید اولئیك Oleic Acid و اسید لینولئیك Linoleic Acid میباشد.

آووکادو میوه ای روغنی و پر ویتامین بوده که در آب و هوای گرم رشد می کند. آووکادو مملو از ویتامین های A، B، C، E و K، پلی فنل ها و فلاونوئیدها، پتاسیم، منیزیم و فیبر و پروتئین می باشد.

تاریخچه آووکادو 

هنس اسلوان انگلیسی در سال ۱۶۹۶ نام آووکادو را برای این میوه برگزید و از آن هنگام تابحال تمام دنیا آنرا با نام آووکادو یا گلابی آمریکایی می شناسند. بیشتر انرژی آووکادو هم به چربی موجود در آن برمی گردد.

خواص آووکادو,آووکادو,طرز مصرف آووکادوآووکادو می‌تواند سلول‌های پیش‌سرطانی و سرطانی را از بین ببرد

خواص آووکادو

فواید آووکادو برای سلامتی عبارتند از:

- لاغری و کاهش وزن:

کمک به کاهش وزن و رسیدن به اندام مطلوب یکی دیگر از خواص آووکادو است. شواهدی موجود است که آووکادو یک موادغذایی مفید برای لاغری است.

- تقویت و افزایش رشد مو، درمان موخوره و شوره سر:

 آووکادو خواص چرب کنندگی و مرطوب کنندگی مو دارد و در پر پشت کنندگی آن هم مفید است. آووکادو سبب می شود کرک موی شما باز شود و مویی صاف و درخشنده را مشاهده کنید. بعلاوه این که برای از بین بردن شوره سر هم بسیار موثر است و پوست سر شما را از خشکی نجات می دهد.

- حاملگی:

آووکادو مقدار بالای فولات یا اسید فولیک دارد که در بارداری برای جلوگیری از خطر سقط جنین و ایجاد نقص لوله عصبی در جنین موثر می باشد. میوه آووکادو از بیماری صبحگاهی زنان حامله که سبب حالت تهوع و استفراغ می شود جلوگیری می کند.

- آووکادو جوان سازی پوست صورت: 

هسته آووکادو در دنیای زیبایی هم جایگاه خوبی دارد. زیرا قادر به جلوگیری از بروز چین و چروک و دیگر علائم پیری در پوست می شود. فلاونول ها و آنتی اکسیدان های آسیب حاصل از رادیکال های آزاد را تقلیل داده و سبب افزایش تولید کلاژن می شوند. کلاژن پوست را جوان و محکم نگه می دارد.

طرز مصرف آووکادو,خواص آووکادو برای مو,آووکادومردم سریلانکا، آووکادو را با شیر بعنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه می‌نوشند

- فشار خون، کلسترول، چربی خون و سلامت قلب:

یکی از مهم ترین خواص آووکادو کمک به حفظ سلامتی قلب است. آووکادو و روغن آووکادو دارای مقدار زیادی اسید اولئیک تک غیراشباع و یک اسید چرب مفید برای قلب است. همچنین اسید اولئیک سبب تقلیل التهاب در بدن می شود.

- خواص برگ آووکادو:

برگ های آووکادو برای درمان سرما خوردگی، زخم معده، روماتیسم و پوکی استخوان، درمان بیماری نقرس، پرفشاری خون و بیماری اسهال و درمان سنگ کلیه مفید میباشد، همچنین برگ های آووکادو برای تنظیم قائدگی و درمان علائم یائسگی هم موثر می باشد.

- کبد و کبد چرب:

آووکادو دارای مقدار بالای فیبر و چربی های سالم است که برای مراقبت از کبد و درمان بیماری های کبد مثل کبد چرب بسیار مفید می باشد.

- فواید آووکادو برای سرطان:

فلاوونوئیدهای موجود در هسته آووکادو تأثیر متعددی در کاهش خطر سرطانی شدن سلول ها و ایجاد تومورها دارد. هنوز معلوم نیست که هسته آووکادو چنین تأثیری روی انسان هم داشته باشد ولی میتوان در این راستا هم از آن بهره برد.

- بیماری قند و قند خون:

اسید های چرب موجود در آووکادو حساسیت به انسولین را التیام می بخشد و مقدار گلوکز خون و در نتیجه قند خون را کنترل می کند. علاوه بر میوه، برگ آووکادو همچنین برای جلوگیری و درمان دیابت موثر بوده و به تقلیل سطح قند خون کمک می کند.

- خواص هسته آووکادو:

 هسته آووکادو برای لاغری و چربی سوزی، درمان اسهال، درمان خستگی، استرس و افسردگی، پیشگیری از سرطان و تومور، جلوگیری از صرع و درمان جوش و درمان اختلالات تیروئید مفید می باشد.

آووکادو,درخت آووکادو,طریقه مصرف آووکادوهسته آووکادو قادر به جلوگیری از بروز چین و چروک در پوست می شود

- خواص آووکادو برای چشم:

این آنتی اکسیدان ها حاوی مواد مغذی به اسم لوتئین و زاکسانتین است که برای سلامت چشم موثر و در کاهش خطر ابتلا به آب مروارید بسیار تأثير گذارند.

مضرات آووکادو و توصیه های پزشکی

۱. آووکادو می تواند سبب کاهش اثر داروهای ضد انعقادی من جمله وافارین گردد و این گروه از بیماران بهتر است از مصرف آووکادو پرهیز کنند.

۲. آووکادو امکان دارد سبب تشدید میگرن شده و علائم آن مانند حالت تهوع، استفراغ و آلرژی به نور را فزونی دهد.

۳. علیرغم گسترده بودن خواص آووکادو، تمامی قسمتهای این میوه دارای ماده ای به نام پرسین بوده که برای خیلی از حیوانات خانگی مانند سگ، گربه، اسب و پرنده ها سمی بوده و می تواند باعث مرگ آن ها گردد.

۴. افرادی که به لاتکس آلرژی دارند بایستی در مصرف میوه آووکادو احتیاط کنند. آووکادو میتواند شوک آنافیلاکتیک به بدنتان وارد کند. در صورتیکه آووکادو خوردید و دهانتان تورم کرد، کهیر زدید، تنفس تان مشکل پیدا کرد، یا در بلعیدن غذاها با مشکل روبرو شدید، سریعا به اورژانس مراجعه کنید. چنانچه به آووکادو واکنش های آلرژیک نشان می دهید، دکترتان را در جریان بگذارید تا نوع آلرژی شما را بررسی کند.

چگونه آووکادو مصرف کنیم؟

آووکادوی خوش شکل را که روی آن ها بدون خراش است، انتخاب کنید. برای استفاده فوری آووکادوهایی را بخرید که زمانی که آن ها را فشار می ‏دهید اندکی نرم باشند. برای این که آووکادوهای سفت برسند، آن ها را برای چند روز، با یک عدد موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید.

آووکادوها را بعد از شستشو از وسط ببرید. بعد یک کارد در وسط آووکادو فرو کنید و آنرا بچرخانید تا هسته اش خارج شود. می‏توانید آنرا با پوستش سرو کنید، و یا آنرا از پوست جدا کرده و برای سوپ یا سالاد استفاده کنید و یا با آن یک سس درست کنید.

میوه آووکادو,آووکادو,طریقه خوردن آووکادوآووکادو در سالاد باعث می‌شود مواد مغذی سبزیجات، سریعتر جذب بدنتان شود

چه مقدار آووکادو بخوریم؟

نصف یک آووکادو تقریباً ۴ میلی‏گرم ویتامین e دارد.

احتیاج روزانه مردان به ویتامین E لااقل ۴ میلیگرم و زنان ۳ میلیگرم در روز می‏باشد.

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش