چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۹۰۰۱۴

مراقبت پوستی با میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,موارد استفاده از میکرودرم ابریژنمیکرودرم ابریژن
یکی از روش های جوانسازی پوست که اخیرا مورد استفاده قرار می گیرد میکرودرم ابریژن است. این روش با لایه برداری پوست موجب جوانسازی آن می شود در نتیجه افراد پوستی جوان، زیبا و شاداب خواهند داشت. در این مطلب سرپوش به معرفی کامل این شیوه جوانسازی پوست پرداخته ایم.

میکرودرم ابریژن چیست؟

میکرودرم ابریژن یک روش لایه برداری و پاکسازی پوست محسوب می شود، این روش موجب روشن شدن پوست، رفع لکه ها و تیرگی آن می شود. در این روش از یک پودر معدنی به نام اکسید آلومینیوم استفاده می شود. میکرودرم ابریژن را می توان یک درمان موثر و ایده آل برای پوست دانست.

درصورتی که بخواهیم درمورد این روش صحبت داشته باشیم باید اشاره شود که در آن تمامی قسمت های پوست با ماده معدنی بی ضرر که همان پودر اکسید آلومینیوم است، در معرض تماس قرار بگیرد. این پودر کریستال های ریز دارد که با استفاده از آنها پوست ساییده می شود از طرفی با از بین بردن بافت های مرده، این بافت مجددا خود را ترمیم می کند. 

هنگامی که ضخامت پوست از بین برود منجر می شود که تبادلات فیزیولوژی پوست بهبود پیدا کنند، همچنین تحریک کلاژن سازی ایجاد شده قوام پوست را تقویت می کند. در این فرآیند فیبروبلاست ها تحریک می شوند و مقاومت پوستی شکسته می شود درنتیجه برای درمان پوستی و سایر داروها موثرتر خواهد بود. 

به همین ترتیب پودر اکسید آلومینیوم روی پوست صورت پخش می شود و مجددا مکیده خواهد شد. میکرودرم ابریژن هیچ درد و ناراحتی به همراه ندارد، همچنین عارضه چندانی به جز تورم و قرمزی محدود که بعد از مدتی کوتاه درمان می شود به دنبال ندارد. 

درصورتی که قصد دارید میکرودرم ابریژن انجام دهید نیازی نیست که آمادگی از پیش تعیین شده داشته باشید، همچنین نباید فراموش شود که منجر به هیچ نوع ناراحتی نخواهد شد. بعد از انجام میکرودرم شما به استراحت نیاز نخواهید داشت و می توانید به محل کار خود برگردید. 

میکرودر ابریژن را می توانید در موارد مختلف هم استفاده کنید برای مثال علاوه بر صورت، برای اصلاح ضایعات گردن، بازوها، پشت دست ها هم استفاده می شود. می توانیم این روش را برای افرادی که دارای پوست تیره هستند نیز بهره بگیریم این افراد عموما نمی توانند لایه برداری شیمیایی را استفاده کنند.

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,نحوه انجام میکرودرم ابریژننحوه انجام میکرودرم ابریژن

موارد استفاده از میکرودرم ابریژن:

میکرودرم ابریژن برای پوست فواید بسیاری به همراه دارد، از آن می توانیم برای رفع مشکلات پوستی که در ادامه به تعدادی از انها اشاره شده است، استفاده کنیم: 

رفع جای جوش با میکرودرم ابریژن:

افرادی که جای جوش دارند می توانند از میکرودرم ابریژن برای درمان فرورفتگی های جوش که باقی مانده اند، آکنه و ... استفاده کنند. از این طریق فرد با گذراندن چند جلسه به پوستی صاف و کشیده دست پیدا می کند. 

جوان سازی پوست با میکرودرم ابریژن:

میکرودرم ابریژن برای درمان چروک های سطحی و کم عمق پوست استفاده می شود. برای این روش به چندین جلسه درمان نیاز است که برحسب وضعیت فرد تعداد آن متفاوت خواهد بود. 

با استفاده از این روش می توانیم چروک های خیلی عمیق را هم درمان کنیم، البته بعد از چند جلسه می توانیم بگوییم که پوست قوامی بیشتر خواهد داشت، محکم و شفاف تر به نظر می رسد. 

جای جوش (اسکار) آبله مرغان:

یکی دیگر از عواملی که سبب می شود افراد از پوست خود نارضایتی داشته باشند، جای جوش است. با استفاده از میکرودرم ابریژن نمی توان اسکارهای بسیار عمیق را درمان کرد، باید اسکارها زیاد عمیق نباشند و عموما بر پایه نوع اسکار و عمقی که دارند به تعداد جلسات هفتگی نیاز داشته اند. 

کوچک کردن منافذ پوستی با میکرودرم ابریژن:

یکی از مشکلات بزرگ بانوان منافذ باز پوست است که می توان با استفاده از میکرودرم ابریژن آنها را بهبود داد. بعد از گذشت چند جلسه درمان منافذ پوست بافت سازی کرده و محکم تر می شود در نتیجه منافذ هم کوچک تر می شوند. 

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,فواید میکرودرم ابریژنموارد استفاده از میکرودرم ابریژن

تمیز کردن پوست و از بین بردن جوش های سرسیاه و سر سفید با میکرودرم ابریژن:

برای از بین بردن جوش های سرسیاه می توان از میکرودرم ابریژن استفاده کرد، یکی از روش هایی که منجر به کاهش جوش های سرسیاه می شوند این روش درمانی است. در صورتی که جوش های سرسیاه و ضایعات جوش های جوانی کاهش پیدا کند؛ پوست زیباتر نمایش داده می شود. 

بعد از انجام میکرودرم ابریژن باید توجه داشته باشید تا جایی که امکان دارد مقابل نور خورشید قرار نگیرید، همچنین استفاده از مقدار مناسب کرم ضدآفتاب را نباید فراموش کنید. 

فواید میکرودرم ابریژن:

هدفی که میکرودرم ابریژن دنبال می کند دستیابی به پوستی نرم، جوان و یکدست است. مراجعین میکرودرم ابریژن معمولاً برای رفع مشکلات زیر به متخصص مراجعه می‌کنند:

- چین و چروک‌های سطحی و ظریف

- شل شدن پوست

- ناهماهنگی در رنگ پوست

- ناهماهنگی در بافت پوست

- خال‌ها و ضایعات قهوه‌ای رنگ ناشی از افزایش سن

- لکه‌های تیره‌ای که بعد از درمان آکنه به جا می‌مانند

- جای زخم یا اسکار

- ملاسما

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,میزان ماندگاری میکرودرم ابریژنفواید استفاده از میکرودرم ابریژن

عوارض میکرودرم ابریژن چیست؟

افرادی که برای درمان جوش و آکنه خود از داروهای ایزوترتونین استفاده می‌کنند؛ باید ۶ تا ۱۲ ماه بسته به نظری که پزشک دارد، مصرف دارو را قطع کنند. ممکن است این داروها عوارض خطرناکی مانند زخم شدن ایجاد کنند، از طرفی باید بدانند که روش های درمانی برای جوش های عمیق کارساز نیست. 

درصورتی که روی پوست خود لکه یا ضایعاتی را مشاهده می کنید که رشد کردند، خونریزی دارند یا به هرشکلی تغییر کرده اند حتما به پزشک مراجعه کنید. این علائم می توانند نشانه ای از بیماری یا سرطان پوست باشد.

در موارد ذکر شده پیشنهاد می شود میکرودرم ابریژن انجام نشود.

امکان دارد تا چند روز بعد از درمان پوست همچنان عوارض زیر را تجریه کنید: 

- ورم پوست

- قرمزی پوست مشابه با آفتاب سوختگی

- کبودی

- احساس سوختگی یا سوزن سوزن شدن پوست

- افزایش حساسیت به آفتاب

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,عوارض انجام میکرودرم ابریژنعوارض احتمالی ناشی از میکرودرم ابریژن

همه عوارض عنوان شده موقتی هستند و بعد از گذشت چند روز از بین می روند. البته میکرودرم ابریژن عوارض وخیم تری هم دارد مانند زخم شدن پوست. این مشکلات ناشی از خطای پزشکی هستند که در اثر ناکارآمدی متخصص یا عدم اجرای مناسب فرآیند درمانی ایجاد می شود. 

در صورتی که سابقه ایجاد زخم های گوشتی، تاخیر در روند التیام زخم های پوستی داشتید، نمی توانید کاندیدای مناسبی برای میکرودرم ابریژن باشید. از طرفی اگر سابقه ایجاد تبخال داشتید امکان دارد بعد از درمان، ویروس عامل بیماری فعال شده و تبخال بزنید. 

توصیه های پیش از درمان میکرودرم ابریژن:

پیش از هرگونه تصمیمی ابتدا شما باید با یک متخصص در این زمینه مشورت داشته باشید، در جلسه توجیهی مواردی که ادامه اشاره می شوند، برایتان بازگو خواهد شد: 

- پیش‌بینی نتایج میکرودرم ابریژن

- تعداد جلسات درمانی مورد نیاز

- عوارض جانبی احتمالی

- عوامل خطرساز

- هزینه

علاوه بر این موارد پزشک با دقت پوست را معاینه می کند تا مطمئن شود استفاده از میکرودرم ابریژن انتخاب خوبی خواهد بود. از طرفی تصویر قبل و بعد کسانی که این فرآیند را انجام داده اند برای شما نمایش داده می شود. 

این روش بسیار کم تهاجم و ایمن است لذا به مراقبت های زیادی نیاز نخواهد داشت. امکان دارد به شما توصیه کنند حداقل تا یک هفته پیش از درمان آفتاب نگرید، سولاریوم نروید و از کرم‌های برنزه کننده هم استفاده نکنید، از طرفی استفاده از کرم های لایه بردار تا سه روز پیش از جلسه درمانی ممنوع است. 

مراقبت ها و ریکاوری:

مراقبت های بعد از میکرودرم ابریژن بسیار سریع خواهد بود، به طوری که فرد بلافاصله بعد از انجام درمان می تواند به کارهای روزمره خود رسیدگی کند. البته مرطوب نگه داشتن و استفاده از کرم های مناسب بسیار حائز اهمیت است. 

شما تا حداقل یک روز بعد نباید از محلول‌ها، کرم‌ها و سایر داروهای موضعی ضد جوش و آکنه استفاده کنید.

مصرف کرم های ضدآفتاب بسیار اهمیت دارد، به طوری که تا چند هفته بعد از درمان پوست هنوز هم در برابر پرتوهای آسیب رسان خورشید آسیب پذیر است. 

میکرودرم ابریژن,میکرودرم ابریژن چیست,کرم ضدآفتاب بعد میکرودرم ابریژناستفاده از کرم ضدآفتاب بعد میکرودرم ابریژن

ماندگاری نتایج میکرودرم ابریژن:

متاسفانه باید عنوان کرد که هیچ کدام از روش های جوانسازی پوست دائمی نیستند، دلیل این موضوع هم به فرآیند پیری پوست مربوط می باشد که غیرقابل توقف پیش می رود. میکرودرم ابریژن تنها ظاهر پوست را بهبود می دهد، البته نتایج برخی از روش‌های جوانسازی مثل تزریق چربی تا چندین سال دوام می‌آورد.

نتایج حاصله از میکرودرم ابریژن بسیار موقتی خواهند بود به طوری که غالبا ۳ تا ۶ ماه دوام می آورند. هرچه مقدار مراقبت شما از پوستتان بیشتر باشد نتایج ماندگارتری ایجاد خواهد شد.

جلسات ترمیمی باید ۳ تا ۶ ماه یکبار انجام شوند، حفظ رطوبت، پاکیزه نگه داشتن پوست و همچنین استفاده از کرم ضد آفتاب باعث افزایش ماندگاری نتایج میکرودرم ابریژن می‌شوند.

گردآوری: بخش مراقبت و زیبایی سرپوش

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش