به گزارش تسنیم، دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در نشست با سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه در تهران سختکوشانه و بسیار مجدانه خیز چهارم را به معنای واقعی تجربه میکنیم، اظهار کرد: همکاران ما به صورت شبانهروز و رشادتآمیز و مجاهدتی ستودنی در حال تلاش برای مقابله با این بیماری هستند، شاید سهمگینترین و توفندهترین امواج ناشی از بیماری را از ابتدا تاکنون را در تهران در طول ۱۰ روز اخیر تجربه کردیم.
زالی افزود: حجم بالای مراجعان سرپایی، بدحال بودن بیماران، تغییر در الگوی مراجعان بیماری، بالا رفتن سطح مراجعه بستری، وخامت حال بیماران، اشباع سریع تختها، افزایش تختهای مراقب ویژه و تغییر در افزایش تعداد مرگ و میر شهروندان تهرانی از آثاری است که در روزهای اخیر به شدت تن بر آتش زده و شاهد صحنههای تلخ و سهمگین هستیم.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود این شرایط در تهران حداقل ۱۰ تا ۱۴ روز آینده تغییر شگرفی نداشته باشد و کماکان این شرایط مشقتبار و طاقتفرسا را که به کادر بهداشت و درمان در حال تحمیل است، شاهد باشیم.
این مسئول ضمن تقدیر از فرمانده انتظامی تهران بزرگ برای همکاری با ستاد مقابله با کرونا در تهران، خاطرنشان کرد: حسن تدبیر، مدیریت مدبرانه و نگاه عالمانه و مبتنی بر مسئولیتپذیری اجتماعی در تهران بزرگ را توسط فرماندهی انتظامی تهران بزرگ شاهد بودیم و هستیم.
زالی ادامه داد: در مواردی همچون تامین امنیت مکفی برای ارائه خدمات، ایجاد انتظام در فرآیندهای درونشهری، ایجاد ساماندهی به فعالیتهای اقتصادی کلانشهر تهران، شاهد حضور پررنگ و بزرگ نیروی انتظامی بودیم. با توجه به اینکه بین رعایت شیوهنامههای بهداشتی و میزان ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن وجود دارد، برخورد به شکل منطقی و ایجاد فرآیند گشتهای تلفیقی با کمک عزیزان در حوزه اصناف میتواند کمککننده برای کاهش بار سخت این بیماری باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: در کنار مدافعان ارزنده سلامت، فرزندان برومند و غیور نیروی انتظامی از گروههای پرخطری هستند که ضمن ارائه خدمات، به انتظامبخشی شهر میپردازند و خود در معرض خطر هستند و حجم بالای از ابتلای عزیزان در نیروی انتظامی تهران بزرگ حاکی از آن است که دوستان با پذیرفتن ریسک خطرات، کاستی نداشته و به خدمتگذاری خود ادامه دادند.
سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران نیز در این نشست با بیان اینکه در شرایط بسیار سخت و با محدودیتهای فراوان، با گذشت ۱۴ ماه از شیوع این پاندمی، ایران اسلامی به برکت زحمتکشان عرصه سلامت سربلند بیرون آمده است، اظهار کرد: امروز کادر درمان، پزشکان و پرستاران ثابت کردند از همان جنس رزمندگان دفاع مقدس هستند.
وی افزود: هجمه بیماری در موج چهارم بسیار سخت و سهمگین است، پزشک و پرستارانی بودند که چندین ماه به منزل خود نرفتتد و اینها جلوه زیبای ایثارگری است، کادر درمان ما این جلوهها را به خوبی به تصویر کشید.
این مقام انتظامی تصریح کرد: نقش و جایگاه سلامت بعد از شیوع بیماری کرونا بیشتر برای ما پدیدار شد و با خدشهدار شدن سلامت، قدر این نعمت را فهمیدیم.
رئیس پلیس تهران ادامه داد: ایجاد همدلی، اخوت و هماهنگی بین بخش سلامت و سایر اقشار از جمله مدافعان امنیت در این ایام ایجاد شد و ثابت کردیم که در صحنههای سخت کنار یکدیگر هستیم.
سردار رحیمی با بیان اینکه به عنوان خادمان امنیت ممنون رشادتهای مدافعان سلامت هستیم، گفت: یکی از ماموریتهای اولویتدار نیروی انتظامی تا پایان یافتن این ویروس منحوس، همراهی و کمک به مدافعان سلامت است.
این مسئول گفت: تلاش کردیم با مدارا نظارت بر رعایت پروتکلها توسط صنوف را رسیدگی کنیم اما دهها واحد صنفی که چندین بار به آنها تذکر داده شده پلمپ شدند.
سامانه واکسیناسیون کرونا چهارشنبه رونمایی میشود | اعلام نوبت تزریق با ارسال پیامک
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با ارائه توضیحاتی درباره سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران، گفت: این سامانه چهارشنبه رونمایی میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: فاز اول واکسیناسیون کرونا در ایران امروز به اتمام میرسد و از فردا (سهشنبه) فاز دوم واکسیناسیون با تزریق واکسن به سالمندان بالای ۸۰ سال آغاز میشود.
وی درباره ثبت نام برای واکسیناسیون کرونا در فاز دوم و برخی اخبار مبنی بر مراجعه حضوری یا تلفنی افراد به مراکز بهداشتی بیان کرد: به هیچ وجه نیاز به مراجعه حضوری افراد به مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای ثبت نام واکسیناسیون فاز دوم نیست.
رئیسی تاکید کرد: باید توجه داشت در اغلب شهرها و روستاهای کشور مردم پرونده الکترونیک سلامت دارند و نیازی به مراجعه حضوری نیست؛ همچنین زمانی که نوبت واکسیناسیون افراد برسد، از طریق پیامک به آنها اطلاع داده میشود.
رییسی اظهار کرد: برخی افراد تاکنون مراجعهای به مراکز بهداشتی نداشتهاند و پرونده الکترونیک سلامت ندارند که اغلب این افراد در کلانشهرها هستند، به روسای دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام کردهایم که از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ شماره تلفنی را اعلام کنند تا افراد در فاز دوم واکسیناسیون و در مرحله نخست سالمندان بالای ۸۰ سال به بالا با این شماره تماس بگیرند و اطلاعات این گروه از افراد در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.
سامانه واکسیناسیون کرونا را بشناسید
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سامانه رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران در روز چهارشنبه رونمایی می شود و جزییات آن را اعلام میکنیم. سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران که همان سامانه وزارت بهداشت به نشانی Salamat.gov.ir است، از هفته آینده آغاز به کار میکند و افراد میتوانند اطلاعات خود را ثبت کنند.
وی ادامه داد: سامانه واکسیناسیون کرونا پس از ثبت نام اولویت بندی افراد را مشخص میکند و پس از ثبت نام، اطلاعات درج شده صحت سنجی میشود و بر اساس اولویتبندی صورت گرفته نوبت واکسیناسیون به افراد به صورت پیامکی اطلاع داده میشود.
عوارض تزریق واکسن در سامانه ثبت میشود
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به ظرفیت دیگر سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران، گفت: این سامانه به این منظور رصد و پایش عوارض واکسیناسیون نیز راه اندازی شده است تا افراد پس از تزریق واکسن، عوارض مشاهدهشده را در سامانه واکسیناسیون اعلام کنند و به این صورت ما عوارض را هم در ایران رصد و پایش خواهیم کرد.
رییسی بیان کرد: واکسیناسیون فاز دو نیز مانند سایر اولویتبندیها در شبکه بهداشتی کشور به صورت رایگان انجام میشود و نیاز به پرداخت وجه هنگام ثبت نام و تزریق واکسن نیست.
- 11
- 7