به گزارش ایسنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۴ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۷۵۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۹۷۲ هزار و ۸۷۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۶۲۴ دُز رسید.
از دیروز تا امروز ۱ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۷۱۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۲۷۸ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۱۷ هزار و ۳۳۶ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۲۱۷ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۷۷۱ هزار و ۷۰۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سه هزار و ۲۴۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۲ میلیون و ۶۹۹ هزار و ۱۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۲۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۵ شهر در وضعیت نارنجی و ۲۵۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
صادرات مدیریتتان را باور کنیم یا وضعیت واکسیناسیون پیران شهر را؟
آنها سالهاست که برای زندگی بهتر جنگیدهاند و شاید دیگر توانی نداشته باشند که برای دریاقت دوز واکسن آن را خرج کنند/ واقعا برنامه ریزی برای اینکه مردم بدون صف به مراکز دریافت واکسن مراجعه کنند سخت است؟ نمیشد در یک برنامه مدون و بر اساس شماره ملی یا هر راهکار دیگری به افراد بالای ۷۰ سال خبر داد که برای زدن واکسن مراجعه کنند؟
به گزارش عصرایران، اگر به وزیر و معاونان وزارت بهداشت برنمیخورد و ما را متهم به سیاه نمایی و بازی در زمین دیگران متهم نمیکنند، میتوانم از جنابانشان سوال کنم که این چه وضع واکسیناسیون پیران شهر است؟
تصاویری که از ازدحام شدید مردم در پارک هنرمندان تهران منتشر شد، واقعا وحشتناک بود. چرا مردم برای دریافت دوز دوم واکسن، با این همه نابسمانی روبرو شوند؟
والا در صف مرغ و گوشت هم اینگونه ازدحام عجیب است چه برسد در صف دریافت واکسن! وسط سخنرانیها هر روزه در مورد صادرات واکسن به جهان و البته مدیریت، کمی هم به فکر سروسامان دادن به وضعیت اسفبار واکسن زدن مردم باشید.
واقعا برنامه ریزی برای اینکه مردم بدون صف به مراکز دریافت واکسن مراجعه کنند سخت است؟ نمیشد در یک برنامه مدون و بر اساس شماره ملی یا هر راهکار دیگری به افراد بالای ۷۰ سال خبر داد که برای زدن واکسن مراجعه کنند؟
گرفتن کرونا که هیچ! گویا همه بیخیال شدهایم و مسائل دیگر مهمتر از این ویروس زبان نفهم است. اما حداقل احترام این افراد را نگه میداشتید. چند ساعت ایستادن در یک محوطه گرم، بدون هیچ امکاناتی برای این افراد بسیار خطرناکتر از کروناست.
در همین روزها تصاویری از واکسیناسیون افراد مسن در کشورهای دیگر در شبکههای اجتماعی پخش شد که زمین تا آسمان با تصاویری که این روزها از ایران در حال پخش است، تفاوت داشت. حالا نمیدانم آنها چگونه میخواهند مدیریت ما را الگوی خود قرار دهند؟
البته ناگفته نماند که تاحدودی در دوز اول، وضعیت واکسن زدن به سامان بود و بسیاری از افراد مُسن، بدون مشکل واکسن زدن اما حالا به هر دلیلی وضعیت خوب نیست و افراد بالای ۷۰ سال برای دریافت دوز دوم واکسن اذیت میشوند.
آنها انتظار ندارند که برای دریافت واکسن هم در صف بایستند و یا بخواهند با کسانی جز و بحث کنند تا نوبتشان از راه برسد. آنها سالهاست که برای زندگی بهتر جنگیدهاند و شاید دیگر توانی نداشته باشند که برای دریاقت دوز واکسن آن را خرج کنند.
اگر هنوز واکسن نیست، میشد با یک تماس تلفنی و یا حتی پیامکی به مردم اطلاع داد که نوبت شما عقب افتاده است و یا در این زمان به خانه بهداشت مراجعه کنید. وقتی مردم بر اساس تاریخی که شما به آنها اعلام کردهاید به محل واکسیناسیون میروند و با آن صحنه روبرو میشوند، یعنی یک جای کار میلنگد.
حرف زدن کار آسانی است. میشود هزار ادعا کرد اما مردم عملکرد را نگاه میکنند. پس بهتر است به جای حرف زدن، هرچه سریعتر فکری به حال وضعیت واکسیناسیون مردم کنید تا وضع از آنچه هست بدتر نشود. خیلی صریح بگوبید مشکل کجاست. اتفاقا مردم درک می کنند، یا هست و نابسامان است یا نیست. اگر نیست خوب بگوبید نیامده و نداریم و هر وقت آمد، خبرتان میکنیم. به همین سادگی!
- 18
- 4