چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۲:۴۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۴۲۷
حوزه بهداشت و رفاه

وزیر بهداشت بازهم ادعا کرد: کمبود واکسن نخواهیم داشت و صادر هم می‌کنیم

دکتر سعید نمکی,آیین رونمایی از واکسن نوترکیب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)
وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از واکسن "نورا" گفت: امروز به دست توانمند عزیزان در سپاه پاسداران و دانشگاه بقیه الله (عج) واکسنی را به نام‌ نورا که نور شاید اصیل ترین و نفیس ترین پدیده آفرینش است، رونمایی می کنیم. بنده به عنوان یک خادم و سرباز خدمتگزار شاید زیباترین روز تاریخ زندگی ام است.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در آیین رونمایی از واکسن نوترکیب دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و آغاز فرایند کارازمایی بالینی واکسن نورا، گفت: خدا را سپاس میگویم که امروز سومین روزی است که در راستای اعتلای این کشور صحنه های بسیار دلپذیری می بینم. دو روز قبل، تزریق اولین واکسن ملی به عزیزترین و والاترین شخص مملکت بود و دیروز تولید واکسن اسپوتنیک‌ایرانی بود که به قول کسانی که صاحب این تکنولوژی بودند اعلام کردند که ایران از نظر زیرساخت ها به مراتب فراتر از کسانی است که طراح این تکنولوژی در خارج از کشور بودند.

وی افزود: امروز به دست توانمند عزیزان در سپاه پاسداران و دانشگاه بقیه الله (عج) واکسنی را به نام‌ نورا که نور شاید اصیل ترین و نفیس ترین پدیده آفرینش است، رونمایی می کنیم. بنده به عنوان یک خادم و سرباز خدمتگزار شاید زیباترین روز تاریخ زندگی ام است.

وی گفت: وقتی کرونا آمد نداشته های زیادی را داشتیم. عزیزانی که روزهای اول کنار هم بودیم، شاهدند که وقتی که نداشته ها را کنار هم‌ میگذاشتیم، می دیدیم که محاسبات بیرونی غلط نیست. محاسبات آنانی که با نداشته های ما منتظر فروپاشی ما در طول گرفتاری در باتلاق کرونا بودند، محاسبات غلطی نبود، خزانه ای تهی، بانک مرکزی خالی از دلار، سیل و زلزله و طوفان و آنفلوانزای H1N1 و کرونا و سانحه و حادثه و پرستار و پزشکی که شاید ماه ها به دلیل حضور سنگین اقتصادی کارانه اش را نگرفته بود و او را با دیگر کشورها مقایسه می کردند که ممکن بود کف خیابان بیایند و تحمل نکنند این روزهای سخت را.

نمکی ادامه داد: اما آنها به داشته های ما فکر نکردند. داشته هایی که اول از همه اعتقاد، ایمان و اخلاص به خداوند بزرگ بود. نمی دانستند که ملت خدایی دارد که هرگز دستش را در روزهای سخت رها نکرد. آنها نمی دانستند که ملتی داریم قویتر، پایدارتر و شجاع تر از آنچه که به تصویر بکشند. آنها به یاد نداشتند که ما هشت سال دفاع مقدس داشتیم که بعد از هشت سال میلی متری از خاک این سرزمین را بر سر میز مذاکره ای پس نگرفتیم‌ که در اینجا به همه شهدا درود می فرستم. آنها نمیدانستند که مردم شریفی داریم که با پیغامی دکه اش را می بندد. آنها نمی دانستند که فرزانه بی بدیلی داریم که در حمایت، هدایت و رعایت والاترین مقام قابل استناد جهان است.

نمکی ادامه داد: آنها نمی دانستند که ما شرکت های دانش بنیان و جوانانی داریم که از خود حماسه خلق می کنند، آنها نمی دانستند که روحانیتی داریم که وقتی میگوییم نماز جمعه تعطیل شود، چانه نمی زند، شیعه عاشق اهل بیتی داریم که وقتی می گوییم باید حرم را به این مصلحت ببندیم، استقبال می کند. از همه‌ مهمتر آنچنان‌ عشق به استقلال این مملکت بی تابمان کرده که برای آینده این سرزمین، نه فقط آرزوهای بلند، بلکه همت های بلند داریم. گرچه این روزها برای این‌جمع دلپذیر است، اما برای این سرباز بهترین هاست.

وی گفت: سالها پیش به ذهن من خطور نمی کرد که روزی در دانشگاه بقیه الله سپاه ما بتوانیم تکنولوژی واکسن را به کشور و جهان عرضه کنیم. این از دستاوردهای بی بدیل جمهوری اسلامی ایران است. با کمال افتخار بگویم که امروز داشته هایمان بیش از داشته های روزهای اول مبارزه با کروناست. امروز نیاز به تخت اضافه برای بستری بیمارانمان در هیچ یک از امواج نداریم. امروز برای نفس کشیدن بیمار مبتلا به کرونا، در هیچ بیمارستانی کمبود اکسیژن نداریم؛ در حالی که روزهای اول به شدت گرفتار بودیم. امروز ۴۷۰ دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان های کشور نصب کردیم و مابقی هم دارد نصب می شود. ما در سال تحریم و گرفتاری بیش از ۱۶۰ سی تی اسکن به دورترین نقاط این کشور فرستادیم. هفته پیش در مراوه تپه در یک منطقه مرزی ترکمن نشین نجیب، بیمارستانی مهیا شد و این از افتخارات جمهوری اسلامی ایران در این روزهای تنگ دستی مورد انتظار فروپاشی دیگران بود. ما امروز به جای نداشته های روز اول آزمایشگاه مولکولی که فقط دو آزمایشگاه داشتیم، حالا بیش از ۴۰۰ آزمایشگاه حتی در دورترین نقاط مرزی مملکت داریم و امروز با لطف خدا صاحب دانش نوین مدیریت بیماری هستیم.

نمکی گفت: در پیک چهارم با ویروس انگلیسی که قدرت سرایت، بیماری زایی و مرگ زایی چندین برابر داشت، یک دوم پیک سوم مرگ‌ داشتیم. این هنرمندی تیمی بود که چنین مدیریت بیماری را در کشور به عنوان یک مدل موفق طراحی کردند و امروز ما واکسن کووید ۱۹ در اختیار داریم. آن هم نه با یک پلتفرم بلکه با چندین  پلتفرم موفق.

وی گفت: خدا را شکر واکسن برکت به سرانجام رسید، واکسن‌پاستور به سرانجام رسید، دیروز واکسن اسپوتنیک روسی را رونمایی کردیم، عزیزان ما در سیناژن فاز دوم آزمایش بالینی را می گذرانند، در رازی به خوبی فاز دوم را طی کرده و  دارد به اتمام می رسد. فاز دو در مجموعه فخرا به خوبی به سرانجام می رسد و همینطور شرکت های دیگر دانش بنیان و مجموعه ای که عزیزان ما در سپاه پیش می برند.

وی تاکید کرد : ما در ماه های آینده نه تنها کمبود واکسن‌ نخواهیم داشت، بلکه ریل گذاری کردیم که واکسن ما در اقصی نقاط جهان که قلدران و زورگویان درها را بر تهی دستان جهان بستند، بتوانیم واکسن صادر و هدیه کنیم و این از افتخارات ناب جمهوری اسلامی است. من این دستاورد بزرگ را به ملت ایران و همه کسانی که دلشان برای این نظام می تپد، تبریک میگویم و امیدوارم این پله کوتاه تری از قله های رفیع تری باشد که ان شاءالله در آینده نزدیک مردم عزیز این سرزمین فتح خواهند کرد.

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش