جمعه ۰۶ مهر ۱۴۰۳
۱۰:۲۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۵۳۵
حوزه بهداشت و رفاه

آلودگی روزانه ۶ تا ۸ هزار گیلانی به کرونا | تهران بدون تخت خالی در حال انفجار است

پرشدن بیمارستانهای تهران از بیماران کرونایی,و
معاون درمان علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه روزانه بین ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ آلودگی جدید در استان اتفاق می افتد، خاطرنشان کرد: تعداد مبتلایان به بیماری کرونا به شدت افزایش یافته و از مرز ۱۱۰۰ بیمار بستری گذشتیم.

دکتر انوش دهنادی مقدم در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان گیلان، اظهار کرد: همانگونه که طی هفته های گذشته پیش بینی کرده بودیم، تعداد مبتلایان به بیماری کرونا به شدت افزایش یافته و از مرز ۱۱۰۰ بیمار بستری گذشتیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۵۰ بیمار بستری بدحال هستند، تصریح کرد: متاسفانه طی شبانه روز گذشته ۳۰۴ بیکار جدید کرونایی را بستری کردیم و شش نفر از هم استانی ها را بر اثر کرونا از دست دادیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بیشترین آمار افزایش بیماران کرونایی را در شهرستان های رشت، آستارا، بندرانزلی، رودسر، لنگرود و لاهیجان دانست و افزود: بیمارستان های ما مملو از بیماران کرونایی است و احتمالا طی روزهای آینده با کمبود تخت های بیمارستانی مواجه خواهیم شد.

دهنادی مقدم، با بیان اینکه روزانه بین ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ آلودگی جدید در استان اتفاق می افتد، خاطرنشان کرد: این آمار بسیار بالاست و عواقب غیر قابل جبرانی دارد.

وی افزایش ابتلاهای خانوادگی را نشان دهنده عدم رعایت پروتکل های بهداشتی دانست و عنوان کرد: عدم رعایت همگانی پروتکل های بهداشتی در کنار مسافرت های بسیار زیاد به گیلان به تهدیدی جدی برای سلامت مردم تبدیل شده است که در نهایت افزایش ابتلا و مرگ و میر بیماران را به دنبال دارد.

معاون علوم پزشکی گیلان، با تاکید بر اینکه ویروس دلتا بر خلاف ویروس‌های قبلی علاوه بر گروه‌های پرخطر سالمندان و بیماران خاص، نوجوانان و کودکان را نیز گرفتار کرده است، یادآور شد: آمار مبتلایان در این سنین افزایش یافته که جای نگرانی است.

تهران بدون تخت خالی در حال انفجار است/اعلام وضعیت فوق قرمز 

اگر این روزها کرونا بگیری و نیاز به بستری شدن داشته باشی، باید قید پیدا کردن تخت خالی را بزنی، مگر پارتی بیمار در حد معاون وزیر و ...، باشد.

پرشدن بیمارستانهای تهران از بیماران کرونایی,و

به گزارش مهر، اوضاع کرونایی تهران در پیک پنجم به شدت بحرانی و نگران کننده است. این در حالی است که برخی شهروندان قید رعایت پروتکل‌ها را زده‌اند و بیماری مدام در حال افزایش است.

شب گذشته برای یک بیمار بدحال به دنبال تخت خالی ICU بودیم و دست آخر هم نتوانستیم پیدا کنیم. وضعیت در بخش خصوصی هم بغرنج است و تخت ICU پیدا نمی‌شود.

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، ضمن هشدار نسبت به عبور بیماران بستری از مرز ۱۰ هزار نفر در بیمارستان‌های تهران، گفت: فعال سازی کمیته ترخیص، افزودن ۱۴۰۰ تخت اورژانس به ناوگان تخت‌های ۱۸ بیمارستان پایتخت و افزایش ظرفیت مراکز ارائه خدمات بستری موقت، تدابیری بود که برای گذر از بحران فعلی در نظر گرفته شد.

وی افزود: همچنین اعمال سهمیه بندی جدید برای بیمارستان‌های استان تهران نیز صورت گرفته است، اما به طور کلی بهترین چاره حل این مشکل و مقابله با بحران، کاهش ورودی بیمارستان‌ها است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیدا کردن تخت خالی واقعاً سخت و تا حدود زیادی غیر ممکن شده است.

در گفتگو با همراه یک بیمار بدحال کرونایی، گفته شد که از آنها ۵۰ میلیون واریزی خواسته شده تا بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه یکی از بیمارستان‌های خصوصی تهران بستری شود.

شرایط بحرانی و فوق قرمز است، به طوری که اگر گرفتار کرونا شوی و حال نامساعدی پیدا کنی، باید قید بستری شدن را بزنید و تنها به مصرف داروهای معمول رو بیاورید تا شاید بهبود یابید. این در حالی است که وزیر بهداشت همواره در گفته‌های خود عنوان داشته است اجازه نمی‌دهیم هیچ بیماری پشت در بیمارستان بماند!!

اگر قرار باشد این ادعای وزیر را باور کنیم، چرا اوضاع بحرانی است و تخت خالی پیدا نمی‌شود. شاید این نکته مطرح شود که نسبت تخت به جمعیت در ایران همچنان پایین است. خب پس باید بپذیریم در بحران‌ها، بیمار بدحال پشت در بیمارستان خواهد ماند!!

بیمارستان مسیح دانشوری، به عنوان یکی از مراکز اصلی درمان بیماران کرونایی در تهران شناخته می‌شود که این روزها جای سوزن انداختن در محوطه بیمارستان نیست. اما علی اکبر ولایتی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری ضمن تقدیر از تلاش مدافعان سلامت کشور و این بیمارستان در پاندمی بیماری کووید ۱۹، بر لزوم بهره برداری حداکثری از امکانات موجود برای ارائه خدمت رسانی و درمان بیماران تاکید کرد.

وی با اشاره به خدمت رسانی و درمان بیماران (مراجعه اولیه یا بیماران ارجاعی) با تمام ظرفیت در این مرکز یادآور شد که هیچ بیماری از درمان نباید محروم شود.

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیمارستان مسیح دانشوری با جدیت در خط مقدم مبارزه با این ویروس حضور داشته و همواره برای نجات جان بیماران و هموطنان تلاش کرده است.

وی با اشاره به افزایش مراجعان در پیک پنجم بیماری افزود: در شرایط فعلی نیز باید با تمام توان و همراهی کادر درمانی برای خدمت رسانی و ارائه خدمات درمانی به مراجعان تلاش کنیم و دست اندرکاران اهتمام لازم به منظور پذیرش و در صورت لزوم بستری هر چه بیشتر مراجعه کنندگان را در نظر داشته باشند.

در همین حال، علیرضا ناجی استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: یکی از مهم‌ترین مواردی که در بحران کرونا به چشم می‌خورد، عدم قرنطینه شهرها، روند کند واکسیناسیون و عدم تمکین مردم در رعایت بهداشت اجتماعی است.

طبق اطلاعات رسمی کاملاً مشخص است که تمکین مردم به رعایت بهداشت اجتماعی، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه خیز پنجم کرونا به دلیل چرخش واریانت دلتا بسیار سهمگین‌تر از پیک‌های قبلی است، خاطرنشان کرد: این سویه به دلیل گستردگی در شیوع و این موضوع که ابتلاء به آن عموماً بین همه اعضای خانواده رخ می‌دهد می‌تواند در بسیاری از موارد خسارت‌های جبران ناپذیری را برای خانواده‌ها به دنبال داشته باشد. لذا، باید دولت محدودیت‌های پیشگیرانه بیشتری را برای کنترل کرونا اعمال کرده و مردم را وادار به رعایت بهداشت اجتماعی کند.

به نظر می‌رسد در پیک پنجم کرونا هم همه چیز به خود مردم بستگی دارد و اگر بتوانند میزان رعایت پروتکل‌ها را بالا ببرند، می‌توانیم از دست دلتا فرار کنیم. چون با شرایطی که تهران دارد، باید منتظر روزهای فوق قرمز کرونایی بود. مگر اینکه شهروندان به خودشان بیایند و دلشان برای خودشان بسوزد.

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش