دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۲۹ - ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۶۰۸۵۷
حوزه بهداشت و رفاه

در ۸ سال جنگ تحمیلی کل شهدا ٢٣٠ هزار نفر بود، اما در ١.۵ سال کرونا بیش از ١٠٠ هزار فوتی داشتیم

وزیر بهداشت: نمکی شهید زنده است!

بهرام عین اللهی,وزیر بهداشت
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دفاع مقدس کل شهدا ٢٣٠ هزار نفر در ٨ سال بود اما ما در ١.۵ سال کرونا بیش از ١٠٠ هزار فوتی داشتیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با عرض تسلیت ایام شهادت اباعبدالله و با درود بر روح پرفتوح رهبر کبیر انقلاب و شهدای دفاع مقدس و مدافعان سلامت در مراسم تکریم سعید نمکی و معارفه خود اظهار کرد: ما در پیچ تاریخی به سر می‌بریم که در طول تاریخ کشورمان کم نظیر است و در دفاع مقدس کل شهدا ٢٣٠ هزار نفر در ٨ سال بود اما ما در ١.۵ سال کرونا بیش از ١٠٠ هزار فوتی داشتیم، کشور ما در طول تاریخ به ویژه بعد از انقلاب نشان داد می‌تواند مردانه بایستد و تاریخ بعد از انقلاب ما نمایانگر کار ماست، در دفاع مقدس تمام دنیا بر علیه ما بود و ما سلاح نداشتیم و فقط بچه های عاشق بسیجی بودند که با شهادت خود در مقابل دشمن ایستادند، این مردم هیچ وقت خسته نمی‌شوند و در برابر مشکلات خواهیم ایستاد.

عین اللهی بیان کرد: در دوران کرونا به قول شهید سلیمانی «تهدیدها بهترین فرصت‌هاست» و قشر پزشکی و نظام سلامت در دوران کرونا شکوفا شدند، قبل از کرونا دشمنان هجمه های بسیاری به قشر پزشکی وارد کردند زیرا موفق ترین قشر کشور بعد از انقلاب قشر سلامت بوده است ما در ابتدای انقلاب فقط شماری پزشک هندی و پاکستانی داشتیم و عزیزان بسیاری زحمت کشیدند و ما به اینجا رسیدیم و دشمن نوک حمله را به سمت قشر پزشکی گرفته بود و متاسفانه برخی رسانه ها هم همراه شده بودند و چهره قشر پزشکی را منفی نشان می‌دادند اما امروز ما بیش از ٢٠٠ شهید سلامت داریم و من یکسال پیش جانشین شهید زارع رییس بیمارستان لبافی نجات شدم و امروز جایگزین نمکی به عنوان شهید زنده شدم. خداوند نعمت های بسیاری به ما داده است و وقتی نعمتی مانند سلامتی را از دست می‌دهیم قدر آن را می‌دانیم.

او افزود: نظام جمهوری اسلامی نظام نوکری و خدمتگزاری است و زمانی که در جبهه ‌ها تیراندازی و حمله می‌شد نگاه به عقب و پهلو نبود بلکه نگاه به جلو بود و اگر امروز تهاجم به خدمتگذاران می‌شود همان ترکش‌هاست ما باید نگاهمان رو به جلو باشد و تلاش شبانه روزی داشته باشیم و یادمان باشد مقام معظم رهبری در نماز جمعه فرمودند من آبرویم را می‌دهم و ما امروز شاهد آن هستیم نمکی آبروی خود را در راه خدمت به مردم داد و این نشان از مردانگی ایشان است.

او بیان کرد: امروز در کل وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها مردان و زنان عملگرا نیاز داریم. امروز وزارت بهداشت عرضه جهاد فى سبیل الله است و راه ادامه خواهد داشت و ما هم پرچم را در پایان به دست کس دیگری خواهیم داد، ما ایستاده‌ایم و کوتاه نمی آییم هر چقدر با ما در فضای مجازی و حقیقی ترکش بزنند ناامید نمی شویم و همانطور که مردم مردانه ایستادند مردانه خواهیم ایستاد و کرونا به زودی خواهد رفت و این امتحانی در این مرحله بود و آنهایی که در دفاع مقدس بودند افتخار می‌کنند و مدافعان سلامت در میدان کرونا در آینده افتخار خواهند کرد که در میدان بودند و امروز با توجه به همه تحریم‌ها باید اقتصاد مقاومتی را سرمشق خود قرار دهیم.

عین اللهی گفت: ما پاسدار خون شهدا هستیم و نگاهمان رو به جلوست و محکم و قاطع پیش خواهیم رفت و در این راه نیازمند مردان و زنان بزرگی هستیم که ما را یاری کنند و حرکتمان رو به جلو باشد و در این راه با حضور دانشمندان، اساتید، اقشار نظام سلامت به جایی رسیده‌ایم که در منطقه حرف اول را می‌زنیم و افتخارمان به نیروی انسانی متعهد و دانشمند است و من از میدان مبارزه و وسط میدان آمده ام، وقتی به اورژانس میرفتم و چهره رنگ پریده پرسنل اورژانس را می‌دیدم که پرستار همراه با بیمار گریه می کرد و از زجر بیمار زجر می‌کشید بسیار ناراحت می شدیم.

وزیر بهداشت افزود: من از میدانی آمده‌ام که میدان امتحان ماست و مسایل مادی نمی‌تواند ارزش آن را جواب بدهد و ما امروز شاهد گریه خانواده‌ها هستیم و چشم کودکان معصوم گریان است و این صحنه‌ها با بزرگ مردی عزیزان قابل درک است.

وی یادآور شد: بحران کرونا، چهره واقعی و خدمتگزار جامعه پزشکی و سلامت کشور را نشان داد و امروز بیش از ۲۰۰ شهید مدافع سلامت تقدیم کشور کرده ایم. دوست بسیار عزیز ما، دکتر زارع رییس بیمارستان لبافی نژاد بود که جانشین ایشان شدم و امروز هم جایگزین دکتر نمکی شدم که به نوعی شهید زنده است و راه شهدا را ادامه می دهد و این پرچم، هیچ وقت بر زمین نخواهد ماند و اگر دلاوری برود، فرد دیگری پرچم نظام سلامت را نگه می دارد.

عین اللهی خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس وقتی رزمندگان حضور داشتند، از اطراف ترکش می خوردند اما همیشه نگاه به جلو نبود و هیچ وقت نگاه به کنار و پشت نبود امروز هم اگر کسی خدمتگزار مردم می شود، ممکن است ترکش هایی بخورد کما اینکه از روز اول تا کنون، بنده نیز ترکش هایی خورده ام اما مهم نیست چون نگاه ما به جلو است.

وی خاطرنشان کرد: تلاش شبانه روزی دکتر نمکی بسیار ارزشمند بود که در راه نظام همه چیز خودش را فدا کرد. مهمترین چیزی که هر فردی دارد، آبرو است و دکتر نمکی، آبروی خودش را در راه نظام و خدمت به مردم در حوزه سلامت گذاشت و این نشان از مردانگی ایشان است. ما فرزندان صادق رهبریم و پاسدار خون شهدا هستیم و نگاه ما همواره به جلو است و در این راه نیاز به زنان و مردان بزرگی داریم که این حرکت را به پیش ببرند.

وزیر بهداشت گفت: با تلاش دانشمندان، اساتید و همه فعالان و کارکنان حوزه سلامت، امروز به جایگاه نخست منطقه رسیده ایم و از نظر داشته ها که مهمترین داشته و سرمایه نیروی انسانی است، حرف اول منطقه را می زنیم. اگر تجهیزات و امکانات کمی داریم اما افتخار ما به نیروی انسانی متعهد، متدین و دانشمند در همه دانشگاه های علوم پزشکی است.

عین اللهی یادآور شد: میدان مقابله با کرونا امروز میدان امتحان ما است. امروز شاهد گریه های خانواده هایی هستیم که هر روز تعدادی از آنها عزادار می شوند و امروز در کل وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی، مردان و زنان عملگرا و داخل میدان لازم داریم. امروز وزارت بهداشت عرصه جهاد فی سبیل الله است. اگر قرار بود همه چیز آرام باشد، دکتر نمکی همانند یک الماس در این عرصه کرونا، نمی درخشید.

وی گفت: در مدت مسئولیت در وزارت بهداشت، ایستاده ایم و به هیچ وجه در مقابل حاشیه ها و ترکش ها در فضای مجازی و حقیقی، کوتاه نخواهیم آمد و نا امید نخواهیم شد و مردانه خواهیم ایستاد تا به فضل الهی، مشکل کرونا در کشور برطرف شود.

وزیر بهداشت یادآور شد: آنهایی که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند به آن دوران افتخار می کنند و آنهایی که نبودند حسرت می خورند و در آینده، آنهایی که در مقابله با کرونا حضور داشته باشند، به این حضور افتخار می کنند.

عین اللهی در پایان تاکید کرد: امروز با توجه به همه تحریم ها و مشکلاتی که داریم، اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خودمان قرار می دهیم و مهم است که به تحقق اقتصاد مقاومتی در حوزه عرصه کمک کنیم.

  • 9
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام خدمت حاج آقای رئیسی عزیز انقلابیها به شما رای ندادند که وزرای گستاخ و بی ادب و خائن اصلاح طلبی مانند عین اللهی را انتخاب کنید. خواهشا ول کنید این شعار تشکیل دولت فرا جناحی را اصلاح طلبان ثابت کرده اند که لیاقت ندارند در رئوس منصبهای انقلاب قرار بگیرند لطفا مطالبات انقلابیها را که همان مطالبات به حق همه مردم نیز هست، سریعا دریابید و نگذارید امثال عین اللهیها و اصلاح طلبان به شما و ما بیشتر از این دهن کجی بکنند و همچنین لطفا دستور دهید ستادی تشکیل شود تا آمار فوتیهای واکسنها دقیقا مشخص شود. با این حرف مقام نمکی بالا نرفت بلکه مقام شهید و شهادت تخریب شد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش