به گزارش فارس، آرش نجیمی با اشاره به برداشته شدن محدودیت های سنی واکسیناسیون گفت: از امروز ۲۹ شهریور محدودیت سنی واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای ۱۸ سال در استان اصفهان برداشته شد و افراد بالای ۱۸ سال میتوانند به سایت سلامت مراجعه کنند و نوبت واکسن (vaccine) بگیرند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر این که از مردم درخواست داریم بر اساس پیامک دریافتی به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند، گفت: افرادی هم که روزهای قبل برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون استان مراجعه می کردند و در گروه سنی هم قرار نداشتند، تزریق انجام می شد.
او با بیان این که در حال حاضر کمبودی از لحاظ واکسن برای تزریق نوبت اول نداریم البته مشکلی در بعضی از نوع های خاص واکسن داریم که در حال برطرف شدن است، گفت: در کل واکسن موجود است و در حال افزایش ظرفیت موجود هستیم و تزریق واکسن سرعت بالایی گرفته است.
نجیمی با اشاره به واکسیناسیون شبانه روزی در اصفهان ادامه داد: در حال حاضر ۳ مرکز مصلا، پل شهرستان و گلستان شهدا در اصفهان تا ساعت ۲۴ تزریق واکسن را انجام می دهند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به وضعیت کرونا در استان گفت: وضعیت کرونا (corona) کاهشی است و رنگ بندی ها تغییر پیدا کرد از ۳ هزار و ۶۰۰ بیمار بستری به حدود ۲ هزار و ۵۰۰ بیمار رسیدیم و روند رو به کاهش است.
او افزود: درصد مثبت شدن تست ها نسبت به هفته های قبل ۱۲ درصد کاهش پیدا کرده است و از حدود ۴۵ درصد به ۳۳ درصد رسیده و بیماران سرپایی نیز کاهش پیدا کرده و این روند به بیماران بستری نیز به سرعت تسری پیدا می کند و امیدوار هستیم در هفته بعد به زیر ۲ هزار بیمار بستری در استان برسیم.
نجیمی با اشاره به واکسیناسیون دانش آموزان اظهارکرد: سامانه نوبت دهی واکسیناسیون کرونا برای متولدان یک مهر ۱۳۸۲ تا یک مهر ۱۳۸۳ باز شده است و فقط افرادی ۱۷ تا ۱۸ ساله میتوانند در سایت ثبت نام کنند و با واکسن سینوفارم موجود واکسینه شوند.
***
فردا؛ آغاز طرح ضربتی واکسیناسیون کرونا در تهران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون در تهران از ۳۰ شهریورماه خبر داد.
به گزارش ایرنا، دکتر علیرضا زالی در اولین نشست شورای ارتقای دانشکده ها گفت: در قالب این طرح جهادی باید در یک بازه زمانی ۱۰ روزه واکسیناسیون ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار شهروند تهرانی انجام شود.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا تهران با اشاره به اهمیت اجرای این طرح از روسای دانشکده ها خواست ضمن بررسی ظرفیت و امکانات دانشکده خود برای مشارکت در این طرح با معاونت بهداشتی دانشگاه هماهنگی های لازم را انجام دهند.
زالی ایجاد شورای ارتقای دانشکده ها را برای بررسی مسایل و چالش های دانشکده ها ضروری عنوان کرد و دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت را بعنوان دبیر این شورا معرفی کرد.
آموزش حضوری و مجازی است
دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست با اشاره به اجرای آموزش در سال تحصیلی جدید به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی)، مشارکت فعالانه دانشکده های مختلف را در فرایند واکسیناسیون عنوان کرد.
او همچنین کسب رتبه دوم کشوری در طرح رعد را مرهون تلاش های اساتید و اعضای هیأت علمی دانشکده ها برشمرد و ضمن قدردانی از زحمات آنان بر حفظ و ارتقای این رتبه تاکید کرد و افزود:ارتباط بیشتر روسا و معاونان دانشکده ها با شورای صنفی دانشجویان، رصد روزانه داشبوردهای مدیریتی و توجه به روند اعتبار بخشی و اعتبارسنجی، فراخوان جذب هیات علمی از دیگر موضوعات مهم است.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز با اشاره به رتبه بندی های بین المللی گفت: هدفگذاری ما در سال ۲۰۲۱ انتشار پنج هزار مقاله علمی و ۱۰۰ هزار استناد (citeation) است که تاکنون ۳۸ هزار مقاله منتشره و ۷۵ هزار سایتشن داشتیم.
او از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه به کسب رتبه ۴۷۶ لایدن، کسب رتبه دوم کشوری علوم پزشکی، رتبه ۱۳۹ آسیا، کاهش آمار اعضای هیات علمی خاموش به زیر پنج درصد، کسب رتبه اول کشوری توسط کمیته تحقیقات دانشجویی، کسب رتبه اول از نظر زیرساخت های پژوهش و فناوری اشاره کرد و از تلاش و زحمات اساتید و دانشکده ها در این راستا قدردانی کرد.
زرقی با اشاره بوجود ۱۱۲ شرکت دانش بنیان در دانشگاه یادآور شد یک مرکز نوآوری نیز بزودی راه اندازی می شود.
- 12
- 4