به گزارش مهر، بر اساس گزارش این سازمان، در سال ۲۰۲۰، ۳ میلیون نوزاد کمتر از سال ۲۰۱۹ علیه سرخک واکسینه شدند و فقط ۷۰ درصد از نوزادان هر دو دوز واکسن سرخک را دریافت کردند که بسیار کمتر از نرخ ۹۵ درصدی مورد نیاز برای محافظت از جوامع در برابر شیوع این بیماری است.
نگرانی ديگر این است که کمپین سرخک که در ۲۳ کشور در سال ۲۰۲۰ برنامه ریزی شده بود، به علت پیدایش پاندمی به تعویق افتاد و به گفته آژانس های بهداشتی، بیش از ۹۳ میلیون نفر دربرابر سرخک آسیب پذیر شدند.
« کوین کین»، مدیر ایمن سازی جهانی مرکز کنترل بیماری ها ، می گوید:« تعداد زیاد کودکان واکسینه نشده، شیوع سرخک، و تشخیص بیماری ناشی از واکنش به کووید ۱۹، عواملی هستند که احتمال مرگ و میر ناشی از سرخک و عوارض جدی را در کودکان افزایش می دهند.»
کین تأکید کرد:« ما باید از هم اکنون برای تقویت سیستم های نظارت بر بیماری ها و بستن شکاف های ایمنی، پیش از بازگشت به روند سفر و کسب و کار به شرایط پیش از پاندمی، برای جلوگیری از شیوع مرگبار سرخک و کاهش خطر سایر بیماری های قابل پیشگیری با واکسن اقدام کنیم.»
واکسن سرخک دربرابر یکی از مسری ترین ویروس های انسانی در جهان محافظت می کند. این واکسن تنها در ۲۰ سال گذشته از ۳۰ میلیون مرگ و میر جلوگیری کرده است. آژانس های بهداشتی اعلام کردند در سال ۲۰۲۰، حدود ۷.۵ میلیون نفر به این بیماری مبتلا بودند و ۶۰, ۷۰۰ نفر بر اثر آن جان خود را از دست دادند.
- 16
- 1