چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۱۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۱۵۶۱
حوزه بهداشت و رفاه

کوچ برخی دکترها از طبابت به سوپرمارکت داری/ مهاجرت ماهانه دست کم ۱۰۰ تا ۱۵۰ پرستار از کشور

پزشکان,کار کردن پزشکان در سوپرمارکتی
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، در ارتباط با درآمد نجومی پزشکان کشور، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مهر، "علی سالاریان" در واکنش به ماجرای درآمدهای نجومی جامعه پزشکی، گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست و باید تصور مردم از درآمدهای پزشکان به روز رسانی شود؛ در چند سال اخیر افتتاح مطب در سراسر کشور را به شدت کم داشته‌ایم.

وی با عنوان این مطلب که سالانه بیش از ۵ هزار پزشک از دانشگاه‌های علوم پزشکی فارغ التحصیل می‌شوند، افزود: در حال حاضر برخی فارغ التحصیلان پزشکی به سایر مشاغل کوچ می‌کنند؛ برخی پزشکان ما سوپرمارکت دارند یا حتی اگر کار خدماتی داشته باشند، از طبابت منفعت بیشتری دارد و این موضوع قابل اثبات است.

سالاریان خاطرنشان کرد: در بیمارستان‌های دولتی کشور جراح عمومی درآمدی کمتر از ۱۰ میلیون تومان در ماه دارد این تصوری که از درآمدهای پزشکان هست، به هیچ وجه صحت ندارد.

وی تأکید کرد: دستمزد یک جراح عمومی از عمل آپاندیس، زیر ۱۰۰ هزار تومان است و درآمد پزشک از هر ویزیت زیر ۱۰ هزار تومان است، مگر چند ویزیت می‌تواند در ماه داشته باشد.

سالاریان با عنوان این موضوع که بخش زیادی از این درآمد مشمول مالیات می‌شود، گفت: خالص درآمدهای پزشکان باید مبنای محاسبه مالیات باشد نه آنچه وارد حساب آنها می‌شود.

وی ادامه داد: در مطب داری خصوصی نیز باید گفت خرید یک دستگاه ام آر آی یک میلیون یورو هزینه دارد اما یک ام آر آی ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان برای پزشک درآمد دارد، در حالی که فقط هزینه استهلاک و نگهداری آن بیش از اینها است.

سالاریان گفت: میزان پرداختی به پزشکان عمومی در بیمارستان‌های دولتی از ماهیانه ۶ تا ۷ میلیون تومان شروع می‌شود و تا حدود ۲۰ میلیون تومان در روستاهای دورافتاده است.

***

مسئول سازمان نظام پرستاری ایران: ماهانه دست کم ۱۰۰ تا ۱۵۰ پرستار مهاجرت می‌کنند

محمد میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: با فروکش کردن کرونا، مسوولان به تعدیل نیروهای جذب شده پرداختند که طبق آمار به‌دست‌آمده تعداد این عزیزان حدود ۵ هزار نیروی پرستار تعدیل شده است.

پزشکان,کار کردن پزشکان در سوپرمارکتی

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: مجوز پرستارانی که بعد از خروج از بحران کرونا، تعدیل شده‌اند جهت استخدام بدون آزمون صادر شود.

محمد میرزابیگی افزود: در ایام کرونا مسئولان تعداد زیادی از پرستاران را به صورت تمدید طرح، قرارداد موقت و شرکتی جذب کردند، اما با فروکش کردن کرونا به تعدیل نیروهای جذب شده پرداختند.

وی گفت: آماری که طی هفته گذشته به دست آوردیم، تعداد این عزیزان حدود ۵ هزار نیروی پرستار تعدیل شده است که این برخلاف فرموده‌های رهبری است که در روز پرستار فرمودند با پرستاران همانند کارگران فصلی برخورد نکنیم.

میرزابیگی ادامه داد: حداقل به ۱۰۰ هزار نفر نیروی پرستار نیاز داریم، از این تعداد، ۵ هزار نفر به نیروی‌هایی که در دوران بحران خدمت کرده‌اند و در حال حاضر تعدیل شده‌اند اختصاص یابد که کمبود نیرو به نوبه خود آسیب بزرگی به مردم و جامعه می‌زند.

وی افزود: مجوزهای استخدام هنوز به طور شفاف در اختیار وزارت بهداشت قرار نگرفته است، که نیاز است مجوز پرستاران و همکارانی که تعدیل شده جهت استخدام بدون آزمون صادر شود زیرا پرستاران طرحی، شرکتی و قراردادی امتحان خود را در دوران کرونا پس داده‌اند و با ایثارگری تمام به بیماران خدمت کردند.

میرزابیگی گفت: ما نیاز به دو مجوز از سازمان امور استخدامی داریم؛ یکی مجوز برای کمبود تخت‌های بیمارستانی و دیگری مجوز بدون آزمون برای پرستاران طرحی‌، شرکتی و قراردادی که در بحران کرونا خدمت کرده اند.

رئیس سازمان نظام پرستاری افزود: بر اساس گواهی‌های صادر شده اخیراً ماهانه حدود ۱٠٠ تا ۱۵٠ پرستار مهاجرت می‌کنند. شرایط بروکراسی در دوران کرونا هیچ فرقی نکرده است و معتقدم که باید شرایط استخدام آسان‌تر شود، تا نیروهای پرستاری تمایل به مهاجرت به خارج از کشور پیدا نکنند.

وی درباره اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری گفت: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که از دی ماه ۱۴۰۰ تخصیص یافته، ذخیره شده تا به شکل معوقه به پرستاران پرداخت شود. همچنین برآورد مبلغ تعرفه‌ها توسط سازمان نظام پرستاری، وزارت بهداشت و وزارت رفاه انجام می‌شود.

میرزابیگی درباره اجرای فوق العاده خاص پرستاران بیان کرد: فوق العاده خاص پرستاران جهت اخذ مجوز به ستاد ملی کرونا در دولت قبل ارسال شده بود اما هنوز جواب آن به دست ما نرسیده است. لذا؛ تلاش برای اجرای فوق العاده خاص داریم، اما در سازمان برنامه و بودجه عزمی برای اجرای آن نیست.

وی درباره دستاوردهای این سازمان در سال‌های اخیر بیان کرد: اجرای فصل دهم قانون فوق العاده ویژه، اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، تبدیل وضعیت نیروهای پرستاری و تغییر وضعیت نیروهای شرکتی و همچنین استخدام نیروی پرستاری در سال گذشته از جمله فعالیت‌های سازمان در این دوره است.

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش