از دیروز تا امروز ۱۵ تیرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۷۶ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۴۲ هزار و ۹۱۹ نفر رسید.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۴۱۳ نفر رسید.
تا کنون ۷ میلیون ۶۳ هزار و ۸۴۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۲۷۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۲ میلیون و ۶۷۶ هزار و ۹۷۹ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۰۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
افزایش مرگ های کرونایی تا دو هفته دیگر/شیوع زیرگونه های اومیکرون
فوق تخصص بیماریهای عفونی گفت: آمار مبتلایان به کرونا در حال افزایش است و تا دو هفته دیگر آمار مرگ و میر هم بالا خواهد رفت.
به گزارش مهر، حمید عمادی، در برنامه گفتگوی ویژه خبری، افزود: آمار مبتلایان شوخی ندارد و در حال افزایش است و تا دو هفته دیگر آمار مرگ و میر هم بالا خواهد رفت.
وی ادامه داد: مسافرانی که از کشورهای مجاور وارد میشوند همه میتوانند کشور را آلوده کنند.
عمادی در پاسخ به این سوال که آیا در آستانه موج جدیدی از کرونا هستیم، گفت: زیرگونههای اومیکرون در کشور ما بیشتر شایع است، این بیماریها بیشتر قسمتهای فوقانی تنفس را درگیر میکند، یعنی ماهیت کشندهای ندارد.
وی افزود: به طور طبیعی افراد مسن، افرادی که نقص ایمنی دارند و افرادی که مستعد هستند، در معرض بستری هستند. اما، امیدواریم این موج مشابه موج دلتا نباشد.
عمادی گفت: ممکن است یک جهش جدید اتفاق بیافتد، در مورد کرونا نمیشود پیش بینی کرد.
وی افزود: چون این ویروس در حال تغییر است، افراد خیلی سریع بعد از مبتلا شدن، یک یا دو ماه بعد میتوانند دوباره درگیر شوند.
عمادی گفت: هر دفعه که آدم این بیماری را میگیرد بدن یک مقدار با این بیماری آشنا میشود و هر چقدر بدن آشنا شود شدت و حدت کمتری خواهد داشت.
وی افزود: خیلی از بیماران ما افرادی هستند که از هواپیمایی ترکیه استفاده کردند. چند وقت دیگر حجاج به کشور بر میگردند، بازگشایی مدارس و دانشگاهها را داریم، باید آماده باشیم.
- 14
- 3