دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۰ - ۰۱ دي ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۰۰۰۴۳
حوزه بهداشت و رفاه

بیش از ۱۰ هزار پرستار از ایران مهاجرت کردند

پرستاران,مهاجرت پرستاران از ایران
رئیس کل سازمان نظام پرستاری، بر پیگیری پرداخت فوق‌العاده خاص، استخدام نیروهای طرحی ‌و تمدید طرحی کرونا و اجرای درست قانون تعرفه‌‎گذاری خدمات پرستاری تاکید کرد.

به گزارش مهر، محمد میرزابیگی گفت: شک نکنید سه موضوع مهم فوق‌‎العاده خاص، استخدام نیروهای طرحی و تمدید طرح کرونایی و اجرای درست قانون تعرفه‌گذاری بر اساس پایداری منابع آن در سرانه و ثبت چهارگانه و محاسبه کامل خدمات پرستاران در HIS ها، جزو اولین دستور کار و همچنین دستاوردهای ما برای همه پرستاران و کارکنان مظلوم و رنج دیده نظام سلامت با اولویت پرستاران بالین خواهد بود.

وی افزود: گام بعدی و همزمان و هم‌عرض اما با دشواری‌های بیشتر، عبور هوشمندانه از میدان‌های مین‌گذاری شده توسط برخی مسئولین وزارت بهداشت در برنامه هفتم توسعه و خنثی‌سازی سه بمب بزرگ ویران کننده پرستاری شامل بمب‌های ویران‌کننده حقوق و معیشت، تحصیلات آکادمیک و استقلال حرفه‌ای پرستاران و کارکنان سلامت در سه بند ذیل ماده ۶۹ قانون برنامه هفتم است که توصیه می‌کنم هم یکایک ائتلاف‌ها و هم سایر نامزدهای بسیار عزیز و محترم شورای‌عالی نظام پرستاری دوره ششم، کامل آن‌ها را مطالعه کنند و راهکارهای برخورد خود با این سه فاجعه عظیم را بیان کنند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: ما همچنین با تلاش و روابط بسیار گسترده‌تر برای خنثی‌سازی این بمب‌های ویرانگر که شامل:

۱. بمب مخرب و ویرانگر قانون ارتقا بهره وری که در قسمت ث - بند ۶ تبصره ماده ۶۹ برنامه هفتم کار گذاشته شده.

۲. بمب مخرب و ویرانگر تحصیلات دانشگاهی پرستاری که در قسمت ج بند ۶ تبصره ماده ۶۹ برنامه هفتم کار گذاشته شده.

۳. بمب مخرب استقلال حرفه‌ای و هویتی (با احتمال ادغام و انتزاعی بسیار وحشتناک) حرفه‌ای، مشابه بلایی که این روزها بر سر سازمان نظام روانشناسی آورده شده است و در تبصره ۳ الحاقی ماده ۶۹ گنجانده اند.

میرزابیگی اظهار کرد: البته ناگفته نماند که با سه نوبت عهدشکنی معاونین وزارت بهداشت (اولی در شورای‌عالی نظام پرستاری، دومی در کمیته مشترک دولت و مجلس و سومی در کمیسیون بهداشت) و سپس همزمان‌سازی پیگیری این پیشنهادات در کمیسیون تلفیق مجلس با پروسه انتخابات هیأت مدیره‌ها از یک طرف و از طرف دیگر چسباندن هرگونه اظهارنظر، مکاتبه و…، اعم از مواضع شورای‌عالی و سازمان به مباحث انتخاباتی و نازل کردن سطح مسائل در حد اختلافات شخصی، در حالی که نه بنده و نه هیچکدام از دوستان سازمان و شورای‌عالی، هیچ سابقه اختلافی جز بر سر منافع و مصالح حرفه‌ای با کسی نداشته و نخواهیم داشت! از طرفی هم هیأت‌مدیره‌های محترم دوره ششم، هنوز کامل شکل نگرفته بودند که برخی از مسئولین پرستارستیز وزارت بهداشت حداکثر استفاده خود علیه پرستاران در برنامه هفتم را کردند و شد آنچه که الآن در قامت قانون برنامه هفتم مشاهده می‌کنید.

وی تأکید کرد: اما همگان بدانند! درست است که مدت کوتاهی در جامعه پرستاری مقداری به بهانه انتخابات متفرق بودیم و پرستاری عزیزمان هم ضربه بدی خورد، اما این بار به جبران این ضربه، حتماً ضربه‌زنندگان و ویرانگران حرفه پرستاری باید سر موقع پاسخ و حساب پس بدهند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری، ادامه داد: فقط در یک قلم، این‌ها با این رفتارها باعث شدند که بالغ بر ده هزار نفر از ناب‌ترین پرستاران ما ترک شغل و مهاجرت از کشور را پیش بگیرند، در حالی که چاره این مشکل فقط در اجرای درست قوانین پرستاری و اجرای دستورات مقام معظم رهبری و ریاست‌جمهور بوده و هست، اما برخی آقایان درست دو سال است در وزارت بهداشت به درب حوزه پرستاری قفل زده‌اند و امید بسته‌اند که در انتخابات پیش رو، کل سازمان و شورایعالی و…، را یک جا از جا بر کنند و با خود ببرند.

میرزابیگی همچنین، تصریح کرد: اما بدانند که این رؤیا بی‌تعبیر است و نمایندگان بصیر مجمع هیأت‌مدیره‌ها با آرا و تصمیمات حرفه‌ای به موقع‌شان، همه نقشه‌ها را نقش بر آب می‌کنند؛ با این حال نتیجه پیگیری‌های گسترده این ایام پیرامون مسائل پیش گفت، این شد که ریاست محترم جمهور دستورات ارزنده‌ای صادر نمودند و بلافاصله دفترشان به سرعت پیگیر شدند و در کمترین زمان ممکن با دستگاه‌های نظارتی ویژه ریاست‌جمهوری جلسه‌هایی برگزار و بنا شد به‌گونه‌ای این مسائل دنبال شود که در سطوح بالاتر از وزارت بهداشت، مدیریت شود و به راه‌حل‌های درستی برسیم.

وی اضافه کرد: فلذا یک بار دیگر عرض می‌کنیم که مهم‌ترین ها، علاوه بر خنثی‌سازی بمب‌های ویران‌کننده حرفه‌ای در برنامه هفتم، به توفیق خداوندی، پیگیری پرداخت فوق‌العاده خاص، استخدام نیروهای طرحی و تمدید طرحی کرونا و اجرای قانونی و درست قانون تعرفه‌گذاری است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: امیدوارم نمایندگان محترم مجمع وزین هیأت‌مدیره‌ها از سایر ائتلاف‌ها و کاندیداها، مشخصاً تحقیق کنند و حرف و برنامه‌های آن‌ها هم شنیده شود، آنگاه با انتخاب‌های مبارک و با آرایی آگاهانه و ارتقاء‌دهنده حرفه‌ای، در روز پنجم دی ماه برای ششمین دوره شورای‌عالی تصمیم بگیرند.

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش