سید مهدی سجادی نیری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر در سطح تهران (البته به غیر از شمیرانات) ۱۶ واحد قانونمند و جوازدار برای ارائه خدمات ماساژ وجود دارد و در کنار این مراکز قانونی به تعداد بسیار زیادی مرکز بدون مجوز در این حوزه فعالیت دارند.
وی با اشاره به تعدد واحدهای غیرمجاز و عدم بهرهمندی از امکان ساماندهی وضعیت این بخش گفت: اکنون در موارد بسیار، مردم این اطمینان را ندارند که از ماساژورها (ماسورها) بخواهند که برای ارائه خدمات ماساژ به منازل آنها مراجعه کنند، در حالی که ممکن است بسیاری افراد مسن و بیمار که احتیاج به ماساژ دارند، امکان خروج از منزل را نداشته باشند. در چنین شرایطی ساماندهی و ارائه مجوز به مراکز فعال در این بخش میتواند اطمینان مردم را تا حد زیادی افزایش دهد و امکان نظارت بیشتر بر این عرصه را فراهم آورد.
رییس اتحادیه گرمابهداران، سونا و ماساژ همچنین عنوان کرد: نکته دیگر آنکه برای ماسورها لازم است این مهارت را داشته باشند که بتوانند در مدتی کوتاه به فرد انرژی لازم را منتقل کرده و خستگی و کوفتگی او را برطرف کنند. بر همین اساس اگر شرایط به سمتی برود که امکان ارائه خدمات ماساژ با مدت کمتر و حتی در موارد متعدد با هزینه کمتر فراهم شود، مردم استقبال بیشتری خواهند کرد.
سجادی همچنین عنوان کرد: بر این باورم که اگر بتوان امکانی فراهم کرد که هزینههای مربوط به خدمات ماساژ کاهش پیدا کند، قشر بیشتری از مردم از این خدمات استفاده خواهند کرد، چراکه به جرأت میتوان گفت همه به ماساژ نیاز دارند و گاه حتی افراد حداقل هفتهای دو روز به دریافت این خدمات احتیاج دارند.
وی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در این زمینه اظهار کرد: اکنون در شهرستانها به واسطه طرز فکر منفی که در زمینه ماساژ وجود دارد خیلی سخت جواز فعالیت صادر میشود. به عبارت دیگر در بخش قابل توجهی از جامعه نسبت به ماساژ ذهنیتی منفی وجود دارد اما آیا میتوان برای اینکه چهار نفر از چاقو استفادهای نامناسب میکنند، بگوییم چاقو باید قدغن شود؟ اکنون لازم است بخشهای مختلفی مانند قوه قضاییه، دولت، اماکن و سایر بخشهای مرتبط برای فرهنگسازی در این عرصه کمک کنند.
- 14
- 3