سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۲۵ - ۱۸ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۹۹۵
حوزه بهداشت و رفاه

حریرچی:پیگیری وضعیت سلامت آیت الله شاهرودی توسط وزارت بهداشت/ طلب ۱۳ هزار میلیاردی وزارت بهداشت از سازمان‌های بیمه‌گر

حریرچی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
سخنگوی وزارت بهداشت از پیگیری وضعیت سلامت آیت الله شاهرودی توسط این  وزارت خانه خبر داد.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران،  ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت صبح امروز در نشست خبری که در ساختمان مرکزی وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵هزار اسناد ارسالی و همچنین ۴هزار اسناد بین‌المللی مطالبه مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی بوده که حدود ۱۲هزار میلیارد به بیمارستان‌ها بابت طلبشان پرداخت شده است و ۱۳هزار میلیارد و ۱۵۲ میلیون اسناد ارسالی هنوز ما از سازمان بیمه‌گر طلب داریم.

 

وی ادامه داد: سازمان بیمه‌گر در اقداماتی جدید مقداری اوراق را عرضه کرده که مجموع آنها کمتر از چهار هزار میلیارد است که به طور کلی وزارت بهداشت بیش از ۱۳هزار میلیارد تومان طلب از سازمان بیمه‌گر دارد و این مسئله مشکلات زیادی را برای بیمارستان‌ها به همراه آورده است، به طور کلی بیمارستان‌ها با تمام قوا و با وجود مشکلات فراوان به خوبی خدمات بهداشتی و درمانی را به مردم ارائه می‌دهند.

 

ممنوعیت ارجاع بیمار برای تهیه دارو به خارج از بیمارستان

حریرچی در خصوص وجه دریافتی خارج از صندوق‌های بیمارستان از مراجعه کنندگان، اظهار کرد: در تمام بیمارستان‌های دولتی، خصوصی، غیر دولتی و تأمین اجتماعی هرگونه دریافتی خارج از صندوق بیمارستانی ممنوع است و این کار بدون ارائه فاکتور رسمی تخلف محسوب می‌شود.

 

 

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرد: در بیمارستان دولتی و دانشگاه‌های علوم پزشکی هرگونه ارجاع بیمار به خارج از بیمارستان برای تهیه دارو، رادیولوژی و یا انجام آزمایشی ممنوع است مگر آنکه با قیمت و تعرفه دولتی این کار انجام شود.

 

 

وی افزود: اکنون رسیدگی به مصدومان ترافیکی در کشور وضعیت مناسبی پیدا کرده است و بر اساس ماده ۳۰ الحاقی از مصدوم ترافیکی هیچ‌گونه دریافتی بابت ارائه خدمات دریافت نمی‌شود و سازمان‌های بیمه‌گر بر همین اساس باید ۱۰ درصد از دریافتی‌های حق بیمه‌ای افراد را که مبلغی حدود هزار میلیارد تومان است به صندوق وزارت بهداشت وارد کنند که متاسفانه این کار انجام نشده است و بسیاری از شرکت‌های بیمه‌گر بابت مصدومان ترافیکی حدود ۶۹ میلیارد تومان بدهی داشته و سپس این شرکت اعلام ورشستگی کرده است که من امیدوارم هرچه سریع تر این مسئله رفع شود.

 

ضرورت رشد بخش هتلینگ تعرفه های پزشکی برای جبران هزینه های واحدهای درمانی

حریرچی اظهار کرد: در مورد بیماران اعم از افراد عادی، سیاسی، ورزشکار، هنرمند و غیره طبق اصول قانونی و اخلاقی یا باید خانواده‌شان اعلام کند یا اگر به ما محول شود، اعلام می‌کنیم. در خصوص وضعیت سلامت آیت الله شاهرودی باید گفت که وزارت بهداشت پیگیر این موضوع است و امیدواریم حال وی مناسب باشد.

 

وی عنوان کرد: البته در جریان جزئیات هستیم، اما بر حسب صلاحدید آیت الله شاهرودی و خانواده‌شان نمی‌توانیم چیزی اعلام کنیم.

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: رشد تعرفه قبل از تقدیم لایحه بودجه به مجلس، مشخص شد که تغییرات تعرفه در بودجه بیمه ها لحاظ شود؛ در تابستان امسال، بحث های کارشناسی رشد تعرفه ها انجام شد و در آبان ماه در شورای عالی بیمه، رقم پیشنهادی تعیین و به سازمان برنامه و بودجه اعلام شد.

 

حریرپی تصریح کرد: در قانون بودجه سال ۹۷، تغییرات تعرفه برای سال آینده اعمال نشد و نگرانیم که زمان تصویب بودجه در مجلس، این تغییرات لحاظ نشود، امیدواریم رشد بخش هتلینگ تعرفه های پزشکی برای جبران هزینه های واحدهای درمانی، تعیین تکلیف شود.

 

حمایت وزارت بهداشت از تولید کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت حمایت های مناسبی از تولید کنندگان دارو و تجهیزات پزشکی داشته و در محصولاتی که به خودکفایی رسیده ایم، محدودیت های شدیدی برای واردات محصولات مشابه تولید داخل، اعمال کرده ایم.

 

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: مشکل صنایع دارویی کشور، معوقات مالی است که مربوط به فروش محصولات آنها به بیمارستان ها و داروخانه های بخش دولتی و خصوصی است، صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی، بهره وری خود را افزایش و هزینه ها را کاهش دهند و به صادرات توجه ویژه داشته باشند.

 

حریرچی تصریح کرد: یکی از مشکلات صنایع دارویی، تولید مازاد بر نیاز کشور است که باید ضمن ارتقای استانداردهای محصولات خود، به صادرات و بازارهای منطقه، نظر داشته باشند؛ وزارت بهداشت در حوزه تمایل مردم به مصرف لبنیات سنتی، اختیارات قانونی برای برخورد با تخلفات در سطح عرضه را ندارد و نقش اطلاع رسانی و آموزش به جامعه را دارد.

 

مصرف فست فود، خطرناک تر از مصرف لبنیات سنتی است

وی با اشاره به اینکه مصرف فست فود، خطرناک تر از مصرف لبنیات سنتی است، اکثر شیرینی های بسته بندی و غیربسته بندی از نظر چربی، کالری و قند خطرناک تر از ماست و لبنیات سنتی است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: بخش زیادی از آلودگی هوای تهران به ماشین های سنگین فرسوده و موتورسیکلت ها مربوط می شود و حذف آنها به سادگی امکان پذیر نیست زیرا خانواده های زیادی از این وسایل نقلیه و صنعت ساختمان سازی ارتزاق می کنند.

 

حریرچی با بیان اینکه در گذشته، مصدومان تصادفی باید خودشان هزینه ها را پرداخت می‌ کردند، اظهار کرد: با توجه به ماده ۹۲ قانون برنامه چهارم توسعه، بند ب ماده ۳۷ قانون پنجم توسعه و همچنین ماده ۳۰ قانون الحاق مقررات بخشی از هزینه ‌ای که مردم و صاحبان خودروها بابت بیمه شخص ثالث می ‌پردازند، باید در حوزه ارائه خدمات درمانی به مصدومان ترافیکی هزینه شود، بنابراین درمان مصدومان ترافیکی رایگان است.

 

وی ادامه داد: تمام تلاش ما براين است كه مطالبات گروه پرستاری و پیراپزشکی را در اسرع وقت ‌پرداخت کنیم.

 

كارانه پرستاران و پيراپزشكان حدود ۹ ماه عقب افتاده است

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد:  بیشتر دانشگاه ‌های علوم پزشکی پرداخت ‌های عقب افتاده خود را چند ماه جلو انداخته ‌اند، اما پرداخت مطالبات کادر درمان تابع این است که چقدر بتوانیم از سازمان ‌های بیمه ‌گر مطالبات خود را دریافت کنیم.

 

حریرچی گفت: كارانه پرستاران و پيراپزشكان و تاخير در پرداخت ها، به طور متوسط حدود ۹ ماه عقب افتاده است و اضافه كار آنها نيز يكی ۲ ماه با تاخير پرداخت می شود.

 

وی مطرح کرد: در برخی از بیمارستان ‌های کوچک ضریب نیروی انسانی ۲ است، اما اشغال تخت پایین است، به همین دلیل مجبوریم در این مراکز هزینه بیشتری پرداخت کنیم.

 

 

 

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش